A galaxyjatekaruhaz.hu weboldal (is) Cookie-t használ a felhasználói élmény fokozására - bármi is legyen az ;) Ha maradsz, automatikusan elfogadod tőlünk a sütiket!

Tudományos játékok

új termékek, új játékok

Akciós játékok, leértékelt játékok

Tötlse ki a Galaxy Játékáruház kérdőívét

Fontos információk a kiszállításról

Elérhetőségeink

Rendelési, fizetési információk

Pteranodon csontváz - régészjáték - 4M Nagyobb kép

Pteranodon csontváz - régészjáték - 4M

4893156132383

Új

Kutasd fel a hatalmas dinoszaurusz, a Pteranodon csontjait, melyhez csupán ezt a régészjátékot kell beszerezned! A csomagban lévő gipsztömbből a régész eszközök segítségével csontok áshatóak ki, melyekből egy dinoszaurusz csontváz rakható ki! Érdekes régészjáték a 4M-től!

További részletek

Elérhető Mennyiség:

1 db.

Figyelmeztetés: Utolsó tételek a boltban!

3 190 Ft‎

Segítsük együtt az S.O.S Gyermekfalvak munkáját

A Galaxy Játékáruház - Fogyatékosság-barát munkahely

Amikor a földet még dinoszauruszok lábai taposták, a levegőben pteroszauruszok repkedtek! A pteroszauruszok családjában a Pteranodon volt a legszebb és legismertebb! Nevezték Pterodactylnak is! A Pteranodon a krétakorban élt, mintegy 80 millió évvel ezelőtt! Csontjai vékonyak és üregesek voltak, szárnyit bőrhártya fedte! A Pteranodon szárnyfesztávolsága mintegy 7 méter volt, mégis nagyon könnyű volt, testsúlya 17 kg volt! Igen nagy volt a koponyája: a testmérete kétszeresét is meghaladhatta! A Pteranodon látása nagyon jó volt, a tengerből kisebb halakra és egyéb tengeri élőlényekre vadászott!

 

A csomag tartalma:

- gipsztömb Pteranodon csontokkal

- régész eszközök

- használati útmutató

 

Ajánlott életkor: 8+

30 További termék