A galaxyjatekaruhaz.hu weboldal (is) Cookie-t használ a felhasználói élmény fokozására - bármi is legyen az ;) Ha maradsz, automatikusan elfogadod tőlünk a sütiket!

Távirányítós járművek

új termékek, új játékok

Akciós játékok, leértékelt játékok

Tötlse ki a Galaxy Játékáruház kérdőívét

Fontos információk a kiszállításról

Elérhetőségeink

Rendelési, fizetési információk

Nikko VaporizR 2 Maxi - távirányítós kétéltű - piros Nagyobb kép

Nikko VaporizR 2 Maxi - távirányítós kétéltű - piros

011543941576

Új

Unod a banánt? A távirányítós járgányod csak a szobádban mered használni? A Nikko megalkotta a neked való RC kocsit a VaporizR 2 Maxi személyében. A kétéltű járgány áthajt a pocsolyákon, sőt - mivel kétéltű - a vizet is élvezi. Tundrajáró módjára, hatalmas kerekeivel és 4x4 meghajtásával szinte megállíthatatlan. Nikko VaporizR - hóban, sárban, medencében, tóban sem hagy cserben!

További részletek

Elérhető Mennyiség:

1 db.

Figyelmeztetés: Utolsó tételek a boltban!

27 999 Ft‎

Segítsük együtt az S.O.S Gyermekfalvak munkáját

A Galaxy Játékáruház - Fogyatékosság-barát munkahely

A Nikko VaporizR 2 Maxi egy nagy, erős és szinte megállíthatatlan RC járgány. Terepjáró képessége és vízhatlan, kétéltű kivitele terepen és vízben is tovább hajtja. 2 motoros 4x4-es hajtásrendszere garantálja a szórakozást (Képes helyben megfordulni, pörögni.) és a sebességet (15 km/h). Kétcsatornás 27 MHz-es rádióvezérlésének hála hatótávolsága kültéri használat esetén 20 méter (beltér/vízben-10m). A NiMH akku 1 órás gyorstöltéssel rendelkezik.

 

A csomag tartalma:

1 db Nikko VaporizR 2 Maxi - piros (kb.30 cm)

1 db kétcsatornás távirányító

1 db gyorstöltő az akkuhoz

 

A játék 1 db 6V-os NiMH akkumulátorral, a távirányító 1 db 9V-os 6LR61 elemmel működik. (A csomag demóelemet tartalmaz.)

 

Ajánlott életkor: 8+

30 További termék