A galaxyjatekaruhaz.hu weboldal (is) Cookie-t használ a felhasználói élmény fokozására - bármi is legyen az ;) Ha maradsz, automatikusan elfogadod tőlünk a sütiket!

Társasjátékok

új termékek, új játékok

Akciós játékok, leértékelt játékok

Tötlse ki a Galaxy Játékáruház kérdőívét

Fontos információk a kiszállításról

Elérhetőségeink

Rendelési, fizetési információk

A mesék titka - elmeköszörülő társasjáték Nagyobb kép

A mesék titka - elmeköszörülő társasjáték

5996055154315

Új

Az Egyszervolt Holnemvolt Meseerdőben állt egy csodálatos tündérkastély, amely úgy szikrázott, mintha üvegkristályból építették volna! Ebben laktak békésen a mesék! Szabadon jártak ki-be, egész nap a Meseerdőben játszottak a falubeli gyerekekkel és csak aludni jártak haza! Egy reggel azonban valaki rájuk zárta a kastélyt, lakatot tett a kapura, a kulcs pedig ott hever a folyóparton!

További részletek

Elérhető Mennyiség:

20 db.

8 999 Ft‎

Hirdetés:

Segítsük együtt az S.O.S Gyermekfalvak munkáját

Meseerdő peremén, túl a folyón, a kövesút végében állt Tündérfalva! Futótűzként terjedt el a gyerekek között, hogy a háromfejű sárkány rabságba ejtette a meséket! Fürgelábú fehér nyuszi hozta a hírt, hogy a tündérek nyomokat hagytak az erdőben, amelyeken kincsesláda rejti a titkot! Aki ennek birtokába jut és kellő időben emlékezni fog rá, kiszabadíthat egy mesehőst! Az lesz Tündérfalva királya, aki a legtöbb mesehőst szabadítja ki! Persze, azért ez nem olyan egyszerű! Sok viszontagság, néha varázslat is akadályozza a szabadítókat! Aki azonban szereti kedvenc mesehőseit és bátran küzd értük, biztosan elnyeri jutalmát! De minek meséljem tovább? Tartsunk mi is velük! Belőled is lehet tündérkirály!

A doboz tartalma:

- 1 db játéktábla

- 2 db dobókocka

- 6 db játékfigura

- 14 db mesekártya

- 14 db ládikó

- 14 db mesejel a ládikóhoz

A játékot 2-6 játékos játszhatja!

Ajánlott életkor: 6+

30 További termék