FigyeleM - BANKI ELŐRE UTALÁS SZOLGÁLTATÁSUNK SZÜNETEL! - A FUTÁRNÁL ÉS ÜZLETÜNKBEN IS KÉSZPÉNZBEN VAGY BANKKÁRTYÁVAL FIZETHET! - CSÜTÖRTÖK 13-ÓRÁIG RENDELHET KISZÁLLÍTÁSSAL! sütik elfogadása itt!

Társasjátékok

új termékek, új játékok

Akciós játékok, leértékelt játékok

Tötlse ki a Galaxy Játékáruház kérdőívét

Fontos információk a kiszállításról

Elérhetőségeink

Rendelési, fizetési információk

Monopoly társasjáték - FTC Nagyobb kép

Monopoly társasjáték - FTC

5036905028899

Új

A Ferencvárosi Torna Club Magyarország legsikeresebb futballcsapata! Az 1899-es alapítása óta 29 alkalommal nyert magyar bajnoki címet és nemzetközi kupákban is szép sikereket ért el! Legendás történelme, népes és hűséges szurkolótábora van! A Fradi játékosai közül sokan a magyar nemzeti válogatottban is kulcsszerepet töltenek be!

További részletek

Elérhető Mennyiség:

7 db.

17 999 Ft‎

Segítsük együtt az S.O.S Gyermekfalvak munkáját

A Galaxy Játékáruház - Fogyatékosság-barát munkahely

Az utóbbi években Thomas Doll vezetőedző irányításával sikert sikerre halmozott a csapat, mérkőzéseiket drukkerek ezrei követik élőben a modern Groupama Arénában! A Zöld Sasok jelmondata: Erkölcs, Erő, Egyetértés - a klub mindent megtesz azért, hogy méltó legyen ehhez a gondolathoz! A mozgalmas évtizedek alatt a Ferencváros olyan kiváló játékosokkal büszkélkedhetett, mint Albert Flórián, Dr. Sárosi györgy, Schlosser Imre, Lipcsei Péter, Gera Zoltán és Böde Dániel! A kitartó munka és a lelkes szurkolói hozzáállás mára lehetővé tette, hogy az FTC nemzetközi szinten is Magyarország legismertebb csapata legyen és a későbbiekben Európa-szerte bemutathassa játéktudását, csapatszellemét, sportszerűségét: mindazt, ami miatt érdemes meccsekre járni! Most a remek szórakozást nyújtó Fradi Monopoly-val élhetitek át újra a legendás pillanatokat! Népszerű játékosok, híres események, helyek és szurkolók kerültek fel a táblára! A régi képek a Fradi Múzeumból, az újak pedig a jelenlegi csapattól származnak!

A játék tartalma:

- 1 db játéktábla

- 8 db játékos jelzőbábu

- 28 db Tulajdoni lap

- 16 db Otthon kártya

- 16 db Idegenben kártya

- 1 csomag Monopoly játékpénz

- 32 db Lelátó jelző

- 12 db Stadion jelző

- 2 db normál dobókocka

- 1 db gyorsító (piros) kocka

- szabálykönyv

A játékot 2-6 játékos játszhatja!

Ajánlott életkor: 8+

30 További termék