A galaxyjatekaruhaz.hu weboldal (is) Cookie-t használ a felhasználói élmény fokozására - bármi is legyen az ;) Ha maradsz, automatikusan elfogadod tőlünk a sütiket!

Társasjátékok

új termékek, új játékok

Akciós játékok, leértékelt játékok

Tötlse ki a Galaxy Játékáruház kérdőívét

Fontos információk a kiszállításról

Elérhetőségeink

Rendelési, fizetési információk

Ismered az órát? - társasjáték Nagyobb kép

Ismered az órát? - társasjáték

4052346002961

Új

Ismerjük meg játékosan az órát és az idő fogalmát a vidám tanuló órák segítségével... A gyermekek a "most" pillanatában élnek, ezért számukra az óra megismerése és az idő fogalmának elsajátítása egyáltalán nem könnyű! Ez a játék ezt a tanulási folyamatot könnyíti meg, segít abban, hogy a gyermekek gyorsan megértsék és megtanulják az órát!

További részletek

Elérhető Mennyiség:

14 db.

4 699 Ft‎

Hirdetés:

Segítsük együtt az S.O.S Gyermekfalvak munkáját

A játék tartalmaz négy vidám, cicás és egeres képekkel illusztrált tanuló órát, könnyen rögzíthetó óra- és percmutatókkal, melyekkel bármilyen időpont beállítható! A puzzle-ként összeilleszthető idő-, illetve órakártyák segítenek megérteni a gyermekeknek, hogy az egyes időpontok mely napszakra esnek, illetve, hogy jellemzően milyen tevékenységet végzünk ilyenkor! A kártyapárok puzzle-szerű kialakítása biztosítja azt, hogy egy adott időkártyához mindig csak az annak megfelelő órakártyát lehessen hozzápárosítani! A játékleírásban szereplő játékötletek lépésről-lépésre ismertetik meg a gyermekeket az órával és az idő fogalmával az alapoktól kezdve egészen addig, míg megfelelő mennyiségű játékos gyakorlással el nem sikerül sajátítani az óra beállításának és leolvasásának tudását!

Tartalom:

- 4 db tanuló óra rögzíthető kis- és nagymutatókkal

- 36 db puzzle kártya 18-18 db idő-, illetve órakártyával

- játékleírás különböző játékötletekkel

A játékot 1-4 játékos játszhatja!

Ajánlott életkor: 6+

30 További termék