FigyeleM - BANKI ELŐRE UTALÁS SZOLGÁLTATÁSUNK SZÜNETEL! - A FUTÁRNÁL ÉS ÜZLETÜNKBEN IS KÉSZPÉNZBEN VAGY BANKKÁRTYÁVAL FIZETHET! - CSÜTÖRTÖK 13-ÓRÁIG RENDELHET KISZÁLLÍTÁSSAL! sütik elfogadása itt!

Társasjátékok

új termékek, új játékok

Akciós játékok, leértékelt játékok

Tötlse ki a Galaxy Játékáruház kérdőívét

Fontos információk a kiszállításról

Elérhetőségeink

Rendelési, fizetési információk

Játszva megismerjük az órát - Keller and Mayer Nagyobb kép

Játszva megismerjük az órát - Keller and Mayer

5997925712161

Új

A játék célja a megfelelő kép és a hozzá tartozó óraszámlap összepárosítása! Eközben a gyermek megbarátkozik az órával, felismeri a különbséget a nagy- és a kismutató funkciója között! Mindezt játékos formában, a gyerekek mindennapi életéből vett, az adott napszakra, időpontra legjellemzőbb képek segítségével!

További részletek

Elérhető Mennyiség:

15 db.

2 690 Ft‎

Segítsük együtt az S.O.S Gyermekfalvak munkáját

A Galaxy Játékáruház - Fogyatékosság-barát munkahely

A vidám jelenetek lehetőséget adnak arra is, hogy beszéltessük a gyereket vagy mi meséljük el, hogy mit látunk a képen! Ezáltal bővül a szókincse, javul a beszédkészsége! Kezdetben a számlapokat ne vegyük ki a kártyákból, hanem a gyermekkel együtt tegyük időrendi sorrendbe azokat! Közben magyarázzuk el az idő múlásának, a napszakok változásának, illetve az óramutatók állásának összefüggéseit! A gyakorló óra segítségével a gyermek maga is beállíthatja a különböző időpontokat, illetve később az általunk megadott óraállásokat!

 

A doboz tartalma:

- 8 db óraszámlap

- 8 db képkártya

- 1 db gyakorló óra

 

Ajánlott életkor: 5-7 év

30 További termék