A galaxyjatekaruhaz.hu weboldal (is) Cookie-t használ a felhasználói élmény fokozására - bármi is legyen az ;) Ha maradsz, automatikusan elfogadod tőlünk a sütiket!

Társasjátékok

új termékek, új játékok

Akciós játékok, leértékelt játékok

Tötlse ki a Galaxy Játékáruház kérdőívét

Fontos információk a kiszállításról

Elérhetőségeink

Rendelési, fizetési információk

Dáma - Malom Nagyobb kép

Dáma - Malom

9001890771248

Új

Dáma: világszerte elterjedt, népszerű játék. Egyszerűnek tűnik, de bonyolult is lehet. Malom: a legletisztultabb logikai játék.

További részletek

Elérhető Mennyiség:

19 db.

2 490 Ft‎

Segítsük együtt az S.O.S Gyermekfalvak munkáját

A Galaxy Játékáruház - Fogyatékosság-barát munkahely

Játékszabályok:

 

 

Dáma:

A játékosok egymással szemben ülve 8-8 bábut helyeznek el a tábla feléjük eső első két sorában. A cél: mielőbb átjutni az ellenfél kiindulási területére. A játékosok felváltva lépnek. Ha nincs előttük bábu, akkor egy helyet, ha van előttük bábu és mögötte üres hely van, akkor a bábut átugorva. Ha az ugrás után újabb üres hely van a játékos tovább ugorhat folyamatosan. Az ugrás szempontjából mindegy, hogy saját, vagy idegen bábu áll előttünk. Az a játékos nyer, aki előbb foglalja el az ellenfél első két sorát!

 

Malom:

A játékot két játékos 9-9 bábuval játszhatja. A bábukat felváltva helyezzük el a táblán, tetszőleges helyre, arra törekedve, hogy vízszintesen vagy függőlegesen 3 azonos színű bábu kerüljön egymás mellé. Ez a malom. Malom esetén egyet levehetünk az ellenfél bábui közül.

30 További termék