Dáma - Malom

Utolsó tételek a raktáron
2 490 HUF
Adóval együtt

Dáma: világszerte elterjedt, népszerű játék. Egyszerűnek tűnik, de bonyolult is lehet. Malom: a legletisztultabb logikai játék.

Tegyük együtt jobbá a világot!

sos-banner-2.jpg

fogybar-2.jpg


elallasi-garancia-logo.jpggls-logo.jpgbankkartya-logo.jpg


Játékszabályok:

 

 

Dáma:

A játékosok egymással szemben ülve 8-8 bábut helyeznek el a tábla feléjük eső első két sorában. A cél: mielőbb átjutni az ellenfél kiindulási területére. A játékosok felváltva lépnek. Ha nincs előttük bábu, akkor egy helyet, ha van előttük bábu és mögötte üres hely van, akkor a bábut átugorva. Ha az ugrás után újabb üres hely van a játékos tovább ugorhat folyamatosan. Az ugrás szempontjából mindegy, hogy saját, vagy idegen bábu áll előttünk. Az a játékos nyer, aki előbb foglalja el az ellenfél első két sorát!

 

Malom:

A játékot két játékos 9-9 bábuval játszhatja. A bábukat felváltva helyezzük el a táblán, tetszőleges helyre, arra törekedve, hogy vízszintesen vagy függőlegesen 3 azonos színű bábu kerüljön egymás mellé. Ez a malom. Malom esetén egyet levehetünk az ellenfél bábui közül.

9001890771248
2 db termék
Nincsenek vélemények

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették:

Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!