Lóverseny

Utolsó tételek a raktáron
2 490 HUF
Adóval együtt

A Lóverseny játék most egy valódi lóverseny izgalmát és élményét nyújtja társasjáték formában! A pálya 100 mezőből áll, mialatt 4 akadályt kell leküzdeni!

Tegyük együtt jobbá a világot!

sos-banner-2.jpg

fogybar-2.jpg


elallasi-garancia-logo.jpggls-logo.jpgbankkartya-logo.jpg


Ha a 21-es mezőre lép, csak egy páros szám dobásával juthat tovább.
A 42-es mezőről vissza kell lépni a 10-es mezőre.
A 65-ös akadályt csak páratlan szám dobásával lehet elhagyni.
Végül ha a 80-as akadályra, a vizesárokba lép a játékos, vissza kell, hogy térjen a 60-as mezőre.

A játék elején mindenki dob egyet, hogy megállapítsák a játékosok sorrendjét. Ezek után a kialakult sorrendben dobnak, és mindenki annyit lép előre lovával a startvonaltól (a nagy képről a tábla jobb alsó sarkában), amennyit a kocka mutat. A játékot többféle változat szerint lehet játszani.
A "gyorsasági futamban", mint ahogy a neve is mutatja, a leggyorsabb lovas lesz a győztes. Vagyis az a játékos, aki a fenti szabályok betartásával elsőként ér a célba (vissza a starthelyre).
A "fogadásos versenyben" való győzelemhez már nem elég csupán a leggyorsabbnak lenni. Abban is különbözik az előző játéktól, hogy a versenynek legalább négy futamból kell állnia, és a játékosok fogadhatnak is a futamgyőztesekre. Először is a résztvevőknek választaniuk kell maguk közül valakit, aki a Fogadóirodát fogja vezetni. Ha ez megvan megköthetik a fogadásaikat, amit az irodavezető egy papírlapon rögzít. A játékosok bárkire fogadhatnak, saját magukra is. Az elsőnek célba érő lovas 100 pontot kap, aki pedig az ő győzelmére fogadott, az 120 pontot. Ha több ilyen játékos is van, akkor a 120 pont egyenlő arányban oszlik meg közöttük. A megszerzett pontokat, szintén a Fogadóiroda vezetője rögzíti egy papírlapon, valamint ő tartja számon a már lefutott illetve a még hátralévő köröket is. A versenynek az lesz a győztese, akinek az előre megállapított számú (de négynél nem kevesebb) futam után a legtöbb pontja van.
Talán a "nagy verseny" adja vissza leginkább a valódi lóversenyek hangulatát. Az előző játékhoz hasonlóan itt is több futamból áll a verseny, és itt is lehet fogadásokat kötni. A nagy különbség az, hogy ezt a játékot bármennyien játszhatják! A pályán most is csak négy lovas verseng egymással, a többiek a "lelátókról" bíztatják őket. Ez a játék is a Fogadóiroda vezetőjének megválasztásával kezdődik. Neki most sok dolga lesz, hiszen a négy versenyző kivételével mindenki fogadhat, és nem csak az első helyezettre, hanem a második, harmadik és negyedik befutóra is. Az elsőnek célba érő lovas 100 pontot kap. Azok pedig, akik jól tippelték meg a négy befutó valamelyikét, 120 pontot szereznek. Ha valamelyik befutóra több játékos is jól fogadott, akkor a 120 pont egyenlő arányban oszlik meg közöttük. Egy játékos több fogadást is köthet (különböző lovasokra és helyezésekre), de így csak abban az esetben nyerhet, ha mindegyik befutót eltalálja, ha egyet is elhibáz, semmit sem kap. A lovasok minden futam után cserélődnek, így mindenki versenyezhet és fogadhat is. Egy játék tehát annyi futamból áll, amennyi alatt mindenki sorra kerülhet. A fogadásokat, a megszerzett pontokat, valamint a már lefutott és a még hátralévő köröket most is a Fogadóiroda vezetője tartja számon egy-egy papírlapon. A játék győztese természetesen az lesz, akinek az előre megállapított számú futam alatt a legtöbb pontot sikerül összegyűjtenie.

9001890771347
2 db termék
Nincsenek vélemények

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették:

Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!