A galaxyjatekaruhaz.hu weboldal (is) Cookie-t használ a felhasználói élmény fokozására - bármi is legyen az ;) Ha maradsz, automatikusan elfogadod tőlünk a sütiket!

Logico tanulójátékok

új termékek, új játékok

Akciós játékok, leértékelt játékok

Tötlse ki a Galaxy Játékáruház kérdőívét

Fontos információk a kiszállításról

Elérhetőségeink

Rendelési, fizetési információk

Nyelvi képességfejlesztő- Rímelő- feladatkártyák Nagyobb kép

Nyelvi képességfejlesztő- Rímelő- feladatkártyák

9789632941721

Új

A Logico Piccolo- Nyelvi képességfejlesztő- Rímelő feladatkártyák az iskolakezdés küszöbén, illetve iskolakezdéskor, minden gyerek számára megkerülhetetlen alapozást adnak az olvasás tanulásához, a szöveg, a nyelv használatához. 

További részletek

Elérhető Mennyiség:

9 db.

1 550 Ft‎

Hirdetés:

Segítsük együtt az S.O.S Gyermekfalvak munkáját

A Logico Piccolo- Nyelvi képességfejlesztő- Rímelő feladatkártyák az iskolakezdés küszöbén, illetve iskolakezdéskor, minden gyerek számára megkerülhetetlen alapozást adnak az olvasás tanulásához, a szöveg, a nyelv használatához. A nagyobbaknak pedig segítenek elmélyíteni az anyanyelv megismerését, a nyelvi ismeretek feldolgozását.

 

A Rímelő az alábbi témákat dolgozza fel: rímpárok/kakukktojás keresése, rímlánc, mondókába illő rím keresése, mondókacsinálás. 

 

A csomag tartalma:

- 16 db színes Logico Piccolo- Nyelvi képességfejlesztő- Rímelő - feladatkártya (A/5-ös méretű)

- 1 db fénymásolható eredménylap

 

Ajánlott 6-10 éves korig!

 

A feladatkártyák használatához Logico Piccolo alapkeret szükséges, amely külön megvásárolható a kategóriában! Kérjük tekintse meg ajánlatunkat a "KELLÉKEK" fülre kattintva!

30 További termék