A galaxyjatekaruhaz.hu weboldal (is) Cookie-t használ a felhasználói élmény fokozására - bármi is legyen az ;) Ha maradsz, automatikusan elfogadod tőlünk a sütiket!

Interaktív állatfigurák

új termékek, új játékok

Akciós játékok, leértékelt játékok

Tötlse ki a Galaxy Játékáruház kérdőívét

Fontos információk a kiszállításról

Elérhetőségeink

Rendelési, fizetési információk

Akció! Blu Blu interaktív delfin bébi Nagyobb kép

Blu Blu interaktív delfin bébi

8421134007031

Új

A kis Blu Blu delfin most a te kiskedvenced lehet! Vidám mozdulatokat és hangokat ad, így jelzi a törődésre vágyik! Ha megsimogatod a buksiját vagy neki adod a cumiját, lassan álomba szenderül! Ha Blu Blu éhes, csak megeteted fincsi halacskával és máris jobb lesz a kedve! Blu Blu interaktív delfin bébi halacskával és cumival!

További részletek

Elérhető Mennyiség:

11 db.

17 999 Ft‎

Hirdetés:

Segítsük együtt az S.O.S Gyermekfalvak munkáját

Blu Blu, a kedves kis delfin bébi a szüleivel élt és vidáman úszkáltak a tengerben! Egyszer összetalálkozott egy aranyos bohóchallal, de játék közben eltévedt és soha nem talált vissza a családjához! Kétségbeesetten kereste őket, mígnem a part közelébe ért és különös hangokat hallott a szárazföld felől! Kíváncsian kukucskált és ahogy kidugta a fejét, egy csapat szörföző gyereket látott! A gyerekek is észrevették őt és közelebb mentek hozzá! Simogatni kezdték az kis delfint és onnantól kezdve minden nap játszottak vele, etették őt a parton! Így vált Blu Blu a tengerpart kis kedvencévé!

 

A csomag tartalma:

- 1 db Blu Blu interaktív delfin bébi

- 1 db cumi

- 1 db halacska

 

Mérete: kb. 50 cm

 

A delfin 4 db AA (LR6) típusú normál ceruzaelemmel működik (demo elemeket tartalmaz)

 

18 hónapos kortól ajánlott!

30 További termék