A galaxyjatekaruhaz.hu weboldal (is) Cookie-t használ a felhasználói élmény fokozására - bármi is legyen az ;) Ha maradsz, automatikusan elfogadod tőlünk a sütiket!

Fisher Price

új termékek, új játékok

Akciós játékok, leértékelt játékok

Tötlse ki a Galaxy Játékáruház kérdőívét

Fontos információk a kiszállításról

Elérhetőségeink

Rendelési, fizetési információk

Kiskutyás tili-toli autó - Fisher Price Nagyobb kép

Kiskutyás tili-toli autó - Fisher Price

887961260960

Új

Autókázz együtt a tündéri Kutyussal! Az autó tologatásakor vidám kifejezések, dallamok és dalok hallhatók, ráadásul Kutyus ide-oda dülöngél menet közben! A levehető nyélnek köszönhetően négykézláb mászkálva és tipegve is lehet vele játszani! 3 különféle alakú, világító gomba a dalok, a betűk és a számok tanításához!

További részletek

Elérhető Mennyiség:

16 db.

10 990 Ft‎

Segítsük együtt az S.O.S Gyermekfalvak munkáját

A Galaxy Játékáruház - Fogyatékosság-barát munkahely

Minden baba más ütemben fejlődik! Az Intelligens fokozatok technológiával készült játékon kiválasztható a gyermek szintjének leginkább megfelelő fokozat! A háromféle fokozatnak köszönhetően a gyermek éppen a fejlettségi szintjének megfelelő dalokat, kifejezéseket és hangokat hallja majd játék közben! És ehhez mindössze egy kapcsolót kell átállítani!

1. szint

Felfedezés - 6 hónapos kortól

A kisgyerekek imádnak gombokat nyomkodni! A kisautó elején található gombok megnyomásakor Kutyus színek és formák neveivel jutalmazza a babát, mókás hangokat hallat, illetve dalra fakad

2. szint

Bátorítás - 12 hónapos kortól

A játék a már megismert alakú és színű dolgok megkeresésére bátorítja a babát! Bátorító szófordulatokkal jutalmazza a vele játszó babát!

3. szint

Szerepjáték - 18 hónapos kortól

A vidám dalok, hangok és kifejezések hallatán a baba könnyebben el tudja játszani képzeletben, hogy egy igazi autóban ülve utazik!

A kisautó 3 db AA (R6) típusú normál ceruzaelemmel működik (demo elemeket tartalmaz)

Ajánlott életkor: 6-36 hónap

30 További termék