WOW

A wow egy valóban nagyszerű Angol játékcsalád! Mentőautó, repülő, helikopter, lószállító, busz, szafari autó és rengeteg más jármű a legkisebbeknek tervezve és kifejlesztve. Nem tartalmaz káros anyagokat, nem kell hozzá elem, mindben praktikus mechanikus trükk! A fél világot meghódította ez a díjnyertes minőségi termékcsalád - erre minden gyerek csak annyit tud mondani wow!!!

Ernie, a tűzoltóautó - Wow Ernie, a tűzoltóautó - Wow 2
Elérhető
WOW

Ernie, a tűzoltóautó - Wow

5033491103214
7 390 HUF
Csatlakozz a Wow-tűzoltósághoz! Ernie, a tűzoltóautó és Jack, a tűzoltó csak rád várnak! Vonulj ki velük a fenyegető tűzekhez és oltsátok el együtt a lángokat! Jack nem csak vezetheti, Ernie-t, de a létráját is segít forgatni és a kosárba is fel mer menni! Ha nagy a tűz tegyétek ki a kordont is, hogy nem menjen más a lángok közelébe!
Bernie, a pöfögő traktor - Wow Bernie, a pöfögő traktor - Wow 2
Elérhető
6 890 HUF
Fel-alá pöfög a farmon Bernie egész nap! Sem ő, sem Jethro, a traktoros nem unja meg a munkát! Hol ezt, hol azt szállítják a mágneses kapcsolós utánfutón, hol Shona, a birka, hol Patch, a malac utazik velük! Csatlakozz a vidám, vidéki csapathoz és vedd ki a részed a munkából!
Mike, a betonkeverő - Wow Mike, a betonkeverő - Wow 2
Elérhető
WOW

Mike, a betonkeverő - Wow

5033491101852
7 290 HUF
Építkezéshez, felújításhoz hívd segítségül Mike-ot a betonkeverőt! Pajtása, Ricky nem fél, hogy összekoszolják magukat, igazi, nagy munka esetén is vidáman vágnak bele a közepébe! Érj az építkezésre elsőként, miközben folyamatosan forog a betonkeverő!
Poppy, a lószállító autó - Wow Poppy, a lószállító autó - Wow 2
Elérhető
7 999 HUF
Tarts Poppy-val, Sally-val és Popcorn-nal a lóversenyre! Poppy alig várja már, hogy megérkezzetek! Sally felkészül a versenyre, kipakolja az akadályt és a bálát és kivezeti a lószállítóból Popcorn-t! A verseny előtt csatold le a mágnesesen csatolható lószállítót, hogy Poppy is az első sorból nézhesse a versenyt!
Amy, az oldalkocsis motor - Wow Amy, az oldalkocsis motor - Wow 2
Elérhető
5 190 HUF
Amy csak rád vár, hogy tegyetek egy nagy kört! A Wow vidám, rózsaszín, oldalkocsis motorja barátnőjével, Annabelle-lel annak játékmacijával, Ted-del vár rád! Tiddles, a cica sem marad otthon, kosarában veletek tarthat, sőt még egy csokor virág is elfér Amy oldalkocsijában! Remek móka lesz a motoros kirándulás!
George, a középkori kőhajító - Wow George, a középkori kőhajító - Wow 2
Elérhető
3 390 HUF
Irány a középkor! Repülj vissza a WOW készletével a mesés lovafgvilágba! Sir George és Smokey, a sárkány épp ostromra indul kőhajító szekerükkel! Csatlakozz a harcos pároshoz hosszú útjukon és kezeld te a kilövőt!
Tündérmese 3 az egyben készlet - Wow Tündérmese 3 az egyben készlet - Wow 2
Elérhető
11 499 HUF
Játszd el a saját tündérmesédet! Ebben a csodás készletben vár rád egy tökhintó, egy királyi fogat és egy hólabda vető is! A hintót és a fogatot lovak húzzák, míg a kőhajítót egy jégsárkány! A csörgő hólabdát akár el is hajíthatod a szekérről, a tökhintóban pedig csodatükör várja kérdéseidet! Wow - Tündérmese 3 az egyben készlet, apró részek nélkül,...
Susie a motorcsónak - Wow Susie a motorcsónak - Wow 2
Elérhető
WOW

Susie a motorcsónak - Wow

5033491106901
5 190 HUF
Susie Wow Town igazi tengerparti szórakoztatója! Ha valakinek fürödhetnékje, búvárkodhatnékja támad, a kis csónakra számíthat! A nyílt vízen kinyithatod Susie fedélzetét, ahol a gyerekeket medence, a szülőket piknik várja! Ilyenkor megjelenik Dylan és Tahi is, Susie tengeri barátai! Wow - Susie, a motorcsónak készlet, fürdőjáték, apró részek nélkül,...
Ted a londoni taxi - Wow Ted a londoni taxi - Wow 2
Elérhető
WOW

Ted a londoni taxi - Wow

5033491107304
5 190 HUF
Ted a londoni fekete taxi csak téged vár! Nyomd meg a gombot az oldalán és felnyílik a teteje! Helyezd el Tommy-t és Zoe-t az utastérben, mielőtt elindulnál! Wow - Ted a londoni taxi készlet, lendkerekes motorral, apró részek nélkül, kiváló minőségű műanyagból!
Jax a mini dömper - Wow Jax a mini dömper - Wow 2
Elérhető
WOW

Jax a mini dömper - Wow

5033491104006
1 990 HUF
Jax az építő brigád örökmozgója! Az építkezés egyik sarkában megpakol, a másikban ürít! Fel-alá gurul egész álló nap, hogy minden építőanyag időben a helyén legyen! A sárga dömper és sofőrje fáradhatatlanul dolgozik neked, veled! Wow - Jax a mini dömper készlet, gumikerekekkel, kiváló minőségű műanyagból!
Jojo a mini mentőautó - Wow Jojo a mini mentőautó - Wow 2
Elérhető
WOW

Jojo a mini mentőautó - Wow

5033491103801
2 090 HUF
Addig vidám mindenki, míg Jojo nem siet! Ha baleset történik a vidám mentőautó megkomolyodik és nővérkéjével a helyszínre siet! Felszerelése majdnem minden helyzetet megold! Wow - Jojo a mini mentőautó készlet, gumikerekekkel, kiváló minőségű műanyagból!
Izzy a mini versenyautó - Wow Izzy a mini versenyautó - Wow 2
Elérhető
WOW

Izzy a mini versenyautó - Wow

5033491103603
2 090 HUF
Induljon a játék! Képzeld azt, hogy te vagy Izzy pilótája! Győzd le Ace-t, aztán a verseny után ünnepeljétek együtt a győztes! Megnyeritek a versenyt a vidám lila kocsival? A menő narancssárga spoiler és a lángcsíkok azt sugallják! Wow - Izzy a mini versenyautó készlet, gumikerekekkel, kiváló minőségű műanyagból!
Charlotte hercegnő parádéja - Wow Charlotte hercegnő parádéja - Wow 2
Elérhető
3 799 HUF
Charlotte hercegnő úgy döntött kikocsikázik! ez mindig jelentős esemény, így nem mehet egyedül! Rupert herceg vele tart, hogy megvédje és szórakoztassa őt! Lucy, a póni még sosem volt ilyen büszke magára, hiszen ő húzhatja a királyi hintót! Wow - Charlotte hercegnő parádéja készlet, kicsikre tervezve, apró részek nélkül, kiváló minőségű műanyagból!
Mary szabadnapja - Wow Mary szabadnapja - Wow 2
Elérhető
WOW

Mary szabadnapja - Wow

5033491103467
3 290 HUF
Tarts Mary-vel a szabadnapján, mikor nem kell a farmon dolgoznia! Menjetek kirándulni a kis szekéren! Holly, a ló szívesen vontatja a szekeret, és még Mary-t is felengedi a hátára! A párossal tart Lola, a bárány is! Merre kocsikázzon a trió? Wow - Mary szabadnapja készlet, kicsikre tervezve, apró részek nélkül, kiváló minőségű műanyagból! 
Casey és barátai lakóautója - WOW Casey és barátai lakóautója - WOW 2
Elérhető
10 799 HUF
Egy verőfényes reggelen Casey, a mosolygós lakóautó arra gondolt, hogy kirándulni fog, de nem egyedül. Elhívja legjobb barátait, Pete - t, Lilly - t és természetesen a vidám, játékos kis kutyust, Sammy - t! Felpakoltak , és kezdetét vette egy nagyszerű kirándulás! Casey és barátai lakóautója remek kiegészítőkkel a WOW - tól!
1-15 / 40 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!