Mint a TV-ben

Ha nézed a Minimaxot, a Cartoon Network-öt, a Disney csatornát, vagy akár a Nickelodeont - az itt felsorolt játékokkal biztosan találkoztál már a reklámok valamelyikében - TV reklámokból ismert sikerjátékokat gyűjtöttük össze ebben a kategóriában

 2
  • Új
Elérhető
4 990 HUF
Húúú, mekkora nyalóka! És micsoda illata van! Bontsd csak ki, ezt nem fogod megkóstolni! A Pikmi Pops nagy nyalókája egy meglepetéscsomag! Vidám, illatos plüssfigurákat és apróságokat rejt! A 45 féle imádni való Pikmi Pops állatka közül bármelyik megbújhat a gömbben, vajon a tiédben melyik? Használd a gyűjtőfüzetet, hogy tudd, mikor lett teljes a...
 2
  • Új
Elérhető
Láng és a szuperverdák

Tuning műhely játékszett - Láng és a szuperverdák

887961529494
9 599 HUF
Láng és a szuperverdák, már alig várják, hogy birtokba vehessék a tuningműhelyt! A széthajtogatható játékszettet Zúzó foglalta el, de biztos más cserélhető kerekű kisautót is odaenged! Cseréld le a kék járgány kerekeit, vagy akár szereld fel a hátirakétával! Használd a kilövőt és az ugrórámpát, hogy átjuss az állítható gerendán! Vidd magaddal a műhelyt -...
 2
  • Új
Elérhető
9 899 HUF
Villám McQueen ismét hatalmas kihívás előtt áll! Tedd a pálya elejére, majd add meg neki a lendületet a kilövő segítségével és nézd, ahogy száguld a rámpa felé! Ám a pálya végén veszélyesen pörgő-forgó traktorok várják! Vajon sikerül Villámnak kikerülnie őket? Verdák Füstös traktor kihívás pályaszett Villám McQueen kisautóval a Mattel-től!
 2
  • Új
Elérhető
Verdák

Mega autókilövő állomás - Verdák

Mattel
887961560008
12 299 HUF
Mostmár igazán beindulhat a verseny ezzel a mega kilövő állomással, melyben egyszerre 8 autó is elfér! Az állomással nem csak kilőheted kisautóidat, de tárolhatod is benne őket, sőt, a fogantyúnak köszönhetően bárhová magaddal viheted! Verdák Mega autókilövő állomás Villám McQueen kisautóval a Mattel-től!
 2
  • Új
Elérhető
Mint a TV-ben

Hatchimals Colleggtibles titkos kert

Spin Master
778988532362
8 499 HUF
Bújtasd el Hatchimals apróságaidat! A Colleggtibles tojásokból kibújó állatkák közül akár tizenöt is helyet találhat ebben a csodás tojásban! Ne törd fel, ez a tojás szétnyitható és egy titkos kertet rejt, tele mókával! Bújjatok meg a szirmok között, hintázzatok, pörögjetek a fészkekkel, csúszdázzatok, vagy játszatok a körhintán! A csomag egy exkluzív...
 2
  • Új
Elérhető
Mint a TV-ben

Hatchimals Colleggtibles - tizenkét tojás...

Spin Master
778988537275
9 500 HUF
Mindig több és több Hatchimals Colleggtibles állatkára vágysz? Egy tucatnyi apróság csak elég lesz! A kicsi tojásokban megbújó apróságok most tizenketten várnak rád! Ebben a világoskék tartóban épek maradnak, míg te fel nem töröd őket! A zárható tartó két kikelt és tíz, még a tojásban megbújó apróságot rejt! Szerezd meg mindet a gyűjthető műanyag...
 2
  • Új
Elérhető
Mint a TV-ben

Hatchimals Colleggtibles - tizenkét tojás...

Spin Master
778988529942
9 500 HUF
Hatchimals Colleggtibles állatkákból szinte sosem elég? Mérsékeld a függőséged és szerezz egy tucatnyit a kicsi tojásokba zárt apróságokból! Ebben a rózsaszín tartóban épek maradnak, míg te fel nem töröd őket! A zárható tartó két kikelt és tíz, még a tojásban megbújó apróságot rejt! Szerezd meg mindet a gyűjthető műanyag minifigurák közül! Hatchimals...
 2
Elérhető
11 899 HUF
Akkora Villám McQueen vár rád, amekkorát még nem láttál! A hatalmas, fél méteres szabadonfutó kerekekkel felszerelt, kisautónak nehezen nevezhető műanyag járgány a Verdák 3 matricázásával van ellátva! Az óriási kocsi uralkodni fog kisautóid felett, az tuti! Villám McQueen óriásautó műanyagból készítve, kb. 50 cm-es méretben a Mattel-től!
 2
Elérhető
Láng és a szuperverdák

Gabi quaddal - Láng és a szuperverdák

887961529395
1 599 HUF
Gabi ezúttal egy quadon ülve száll be a versenybe! Vajon megnyeri? Gabi quaddal műanyagból készítve, kb. 4,5 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
 2
Elérhető
Láng és a szuperverdák

Majom kamion - Láng és a szuperverdák

887961529388
1 599 HUF
Ez a majomnak maszkírozott kamion már alig várja, hogy meghódíthassa Axle városának versenypályáját! Majom kamion műanyagból készítve, kb. 5 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
 2
Elérhető
Láng és a szuperverdák

Kaméleon kisautó - Láng és a szuperverdák

887961529401
1 599 HUF
Új versenyző tűnt fel Axle városában, aki ezúttal változékony kaméleonnak álcázta magát! Kaméleon kisautó műanyagból készítve, kb. 6 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
 2
Elérhető
8 990 HUF
Espi kutyus az egyik legnagyobb Pikmi Pops figura akit csak szerezhetsz! Az óriásgömbben lakó csillogó szőrű vaníliás illatú plüss nincs egyedül, két apróság bújt el mellette! Espi kutyus Pikmi Pops óriásgömbben, két kis aprósággal a Formatex-től!
 2
Elérhető
8 990 HUF
Az apró Pikmi Pops figurák aranyosak, de te valami ölelhetőt keresel? Kapd kezeid közé az áfonyaillatú Fluffy nyuszit a bájos és illatos plüssfigurát! Mint minden Pikmi Pops, ő is egy hatalmas gömbben vár rád! Fluffy nyuszi Pikmi Pops óriásgömbben, két kis aprósággal a Formatex-től!
 2
Elérhető
2 490 HUF
Nyalóka? Neeem! Ez a Pikmi Pops! Vidám, apró és illatos plüssfigurákat rejtenek a kiállításra is alkalmas gömböcskék! Összesen 45 imádni való apróság bújt el 12 illattal a tárolókban! Használd a gyűjtőfüzetet, hogy tudd, mikor lett teljes a gyűjteményed! Pikmi Pops nyalóka a Formatex-től!
 2
Elérhető
Verdák

Mini Racers Roncsderbi pályaszett - Verdák

Mattel
887961557633
9 899 HUF
Féktelen száguldás, ütközések és izgalom vár rád a Mini Racers roncsderbi pályáján! Villám Mcqueen készen áll a csapatásra! Pörgesd fel a pályát, rajta lehetőleg minél több Mini Racers  kisautóval és figyeld melyik ússza meg ép bőrrel! Szerezz Villám McQueennek társakat és pörgesd fel a Mini Racers nyolcas roncsderbi pályát a Mattel-től!
1-15 / 473 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!