Lovak

A kategória tartalmát a lovak szerelmeseinek tartjuk fenn! Korra nemre való tekintet nélkül a természet és állat szerető gyerekek között sokan vannak akik rajonganak a lovakért - Alkategóriáink között találhatóak a Breyer lovak, melyek mesteri kialakítással készülnek és a profibbakat célozzák meg, vagy a kisebbeknek szánt Horseland lovacskák, melyek ideális játszótársa lehet kislánynak és kisfiúnak egyaránt...

Dreamtopia Színvarázs... Dreamtopia Színvarázs... 2
  • Új
Elérhető
13 999 HUF
Dreamtopia varázslatos hely, ahol a színvarázs Unikornisok vágtatnak keresztül a végtelen mezőkön. Amiből, most egyet te is a sajátodénak tudhatsz. Nagyon különleges jószágok, hisz ha jó kedvük van és megérinted a farukon lévő rózsaszín csillagot, felcsendül a varázslat hangja, és szivárvány színekben pompáznak a minták az oldalán, sőt még a szarvuk is...
Barbie és az ő kedvenc... Barbie és az ő kedvenc... 2
  • Új
Elérhető
Barbie

Barbie és az ő kedvenc Paripája - Mattel

Mattel
887961691351
9 999 HUF
Ha te is oda vagy a gyönyörű paripákért és a lovaglásért, akkor itt van most neked ez a remek páros, amivel bármikor eljátszhatod kedvenc kalandod. Vezesd Barbie-val a lovat vagy ültesd fel a hátára, a csomagban lévő megfelelő felszereléssel, mindkettőjük számára kellemes és biztonságos lesz a következő vágta.
Virág unikornis figura... Virág unikornis figura... 2
Elérhető
3 899 HUF
Virág, az unikornis, a nyomában nyíló növényekről kapta a nevét. Erre a rózsákkal díszített szarva és felcsatolható szárnyai sem cáfolnak rá. A csomagban még találsz egy varázslatos karkötőt, amit te magad készíthetsz el Virág segítségével. Mutasd meg ezzel az ékszerrel mindenkinek, hogy neked egy Sweet Póni az igaz barátod.
Jég unikornis fésűvel és... Jég unikornis fésűvel és... 2
Elérhető
Ennek a varázslatos Unikornisnak a sötétben ragyog a szárnya, és a szarva. Hogy, miképp lehetséges ez? A jégkristályok, amikből felépülnek az emlegetett testrészek, megtörik és megőrzik a napfényét és csak a sötétben engedik szabadjára. 17 cm-es póni figura, fésűvel és tükörrel a Simba-tól.
Lovacskás játékkészlet... Lovacskás játékkészlet... 2
Elérhető
3 999 HUF
Legyen tiéd ez a díjnyertes paripa, nyereggel és kantárral. Persze, hogy ne maradjon éhen, jár hozzá egy etetővályú és némi belevaló is. Légy, odaadó és gondoskodó gazdája ennek a kancának és ő egész biztosan hűség lesz hozzád.
Díjnyertes Ménes - 10 db-os...
Elérhető
3 199 HUF
Díjnyertes Kanca és kedves kis csikói lesznek játszópajtásaid ezzel a készlettel. Etesd meg őket kedvenc csemegéjükkel; almával, répával vagy szénával, és gondozd a szőrüket a kefével. Tartsd tisztán a fekhelyüket, hidd el hálásak lesznek neked, minden csepp gondoskodásodért. Bátran belevetik majd magukat veled a kalandba.
Fa Istálló játékház - 1:24 Fa Istálló játékház - 1:24 2
Elérhető
Lovak

Fa Istálló játékház - 1:24

8713219334874
18 990 HUF
Építsd meg magadnak, és a kedvenc lovacskáidnak ezt a 51 cm hosszú Istállót. Nincs kétség afelől, hogy ez az eredeti, fából készült játékház minden igényüket kiszolgálja majd. Ha összeépítetted, akkor nyisd meg előttük az ajtaját és hagyd, hogy megtalálják a kedvenc helyüket. Hidd el, a rózsaszín fedelű házikót, hamar új otthonuknak tekintik majd.
1. fehér pöttyös 1. fehér pöttyös 2
Elérhető
Lovak

Nagy flokkolt ló - többféle

9008034913908
1 499 HUF
Mindig vágytál egy szép paripára? Akkor most szerezhetsz egyet magadnak kicsiben, kb. 27 x 22 cm-es méretben, nyereggel a hátán, puha, flokkolva! Négyféle kivitelben kapható!
Evi hercegnő lóval Evi hercegnő lóval 2
Elérhető
Babák

Evi hercegnő lóval

Simba
4006592528331
2 990 HUF
Evi hercegnő éppen a királyságát készül körbejárni gyönyörű lován! Csinosítsd ki a lovat a kefe segítségével, majd tedd a hátára a hercegnőt! Evi hercegnő lóval, kefével, kb. 12 cm-es méretben a Simba-tól!
Lószállító - Volvo XC90 Lószállító - Volvo XC90 2
Elérhető
Járművek

Lószállító - Volvo XC90

8713219229729
3 399 HUF
Szállíts el egyszerre két lovacskát ezzell a szuper lószállító trélerrel, amelyet a Volvo XC90 fém kisautóhoz kapcsolhatsz!
Lószállító - Mitsubishi Pajero Lószállító - Mitsubishi Pajero 2
Elérhető
Járművek

Lószállító - Mitsubishi Pajero

8713219181188
2 999 HUF
Szállíts el egyszerre két lovacskát ezzell a szuper lószállító trélerrel, amelyet a Mitshubishi Pajero fém kisautóhoz kapcsolhatsz!
Fésülhető póni - több szín Fésülhető póni - több szín 2
Elérhető
Állatfigurák

Fésülhető póni - több szín

Simba
4006592537043
1 699 HUF
Legyen az új kedvenced ez a meseszép, csillogó mintás színes póni, amelynek meg tudod fésülni hjosszú sörényét és le tudod venni a patáját! - Válassz a négyféle színű póni közül, vagy gyűjtsd össze mind, és cserélgesd a patkókat!
1-12 / 13 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása,
és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait,
így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!