Bébi játékok

Bébijátékok teljes választéka a Galaxy Játékáruházban! Mindenféle zenélő forgó, csörgők, rágókák, készségfejlesztő játékok, puha plüssök véget nem érő sora vár a kategóriában, ahol egészen újszülött kortól 3 éves korig megtalálható minden, ami egy baba számára játék!

 2
  • Új
Elérhető
8 095 HUF
Élvezetes újdonságot rejt magában az építőelemek összeállítása a kis gyerekek számára. Ahogy a vár részei egésszé állnak össze, teljesen új ismeretekre tehetnek szert; fejlődik a logikai készségük és a kézügyességük. Fedezze fel, a Playmobil Kastély, hercegnő és királyfi készletén keresztül mennyi mindent alkothat meg a kreativitása által.A figurák és...
 2
Elérhető
3 699 HUF
Ez a kedves, vidám zebra, le fogja kötni kisbabádat! Tapadókorongos kialakításának köszönhetően sima felületre rögzítve nem mozdul el, az apróság húzhatja, tépheti kedvére! csörgők, gyűrűk, rágóka van a kis zebrára szerelve! Tapadókorongos foglalkoztató zebra kb. 19 x 16 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
 2
Elérhető
Fisher Price

Altató-zenélő zsiráf - Fisher Price

887961504750
4 599 HUF
Pihizzetek egyet, vagy induljatok útnak a Fisher Price Altató-zenélő zsiráfjával! A barátságos fehér zsiráf már megjelenésével nyugalmat áraszt, de ha megszólal, kicsid meg fog nyugodni, el fog szundítani! Tegyétek a kiságy mellé, vagy akasszátok a babakocsira! A zsiráfból kb. 20 percen keresztül nyugtató zene, természeti zajok és rózsaszín zaj szól,...
 2
Elérhető
5 199 HUF
Hol az oroszlán? Hát itt! A gyermekünk könnyedén előcsalhatja a dobozból, ha megpörgeti az elől lévő figurákkal, formákkal és számokkal díszített piros hengert. Eközben a dobozból nem csak az állat bukkan elő, hanem kellemes zene csendül fel, ahogy forog a görgő.Színe hívogató, apróságunk számára könnyen megfogható és barátságos biztonságos játék ez, ami...
 2
Elérhető
Fisher Price

1-2-3 Mássz előre Majom - Fisher-Price

887961522082
6 999 HUF
Ez a mókás kis maki, a babákat arra ösztönzi, hogy örömmel induljanak neki felfedezni a nagyvilágot. Többféle módon is képes a pólyásokat a kúszó mozgás elsajátításában segíteni. Minél érdekesebb és szórakoztatóbb egy játék, annál inkább elakarják majd érni. Nos, ez a majom képes énekelni, világítani és a rajta lévő tükrön egyensúlyozva gurulni. A...
 2
Elérhető
Fisher Price

Mosolygós békás bili - Fisher-Price

887961240313
6 399 HUF
Mi sem lehetne vonzóbb egy kis gyermek számára, mint hogy egy nevető béka lesz a pajtása a kalandban, mikor megszokja, hogy ő már bizony bilibe pisil. Remek minőségű műanyagból készült, amelyet könnyű tisztán tartani. Öröm ez a szülők számára is.
 2
Elérhető
6 999 HUF
Légy részese Thomas kalandjainak ezzel az építőkocka készlettel. Segíts a párosnak elhordani a köveket a bányákból, végig a vasúti sín mentén. A színes, nagy méretű, műanyag elemek, könnyed és fejlesztő szórakozást biztosítanak a kicsiknek.
 2
Elérhető
4 299 HUF
Gyerkőcünk épp most tanulja, hogyan tudja használni a kezecskéjét és az ujjait? Akkor pont neki találták ki ezeket a színes és nagy méretű építőkockákat. Könnyedén meg tudja őket fogni és egy kis gyakorlás után egymásba is tudja már illeszteni. Éljen! Kezdődjön az állatok, hajók vagy akár házak építése!
 2
Elérhető
6 999 HUF
Ez a mókás kis szörnyecske, könnyen magával ragadja a babák figyelmét, így ösztönözve őket arra, hogy ha anyu húzza akkor ők kövessék, és megpróbálják elkapni. Vidám orcája körbe-körbe forog és fel-le emelkedik, ahogy a kerekein halad.A játék könnyedén és örömtelien segíthet gyermekünknek a vele való szórakozás során, hogy nyitottabb legyen a külvilágra,...
 2
Elérhető
5 299 HUF
Szuper aranyos állatkák, tárgyak és növények bújtak meg az építőkockák oldalain a csomagban. A beltartalom elemei közt különböző összefüggéseket fedezhetnek fel a gyerekek játék közben. Így az állatok gyülekezete egyszerre fejleszti a logikájukat, a gondolkodásukat és a finom-motorikus képességüket.
 2
Elérhető
6 299 HUF
A gyerekek fejlődnek, a képzeletük határai lassan kinövik az aranyos gyermekded kockákat, s belépnek az építőkockák egy komolyabb, az eredeti építőelemeket idéző darabjainak világába. Lepd meg ezzel a 60 db-os készlettel a lurkót, hogy továbbra is megmaradjon érdeklődése a építkezés iránt és játék közben fejlődjön az önkifejezése, a képzelte és a...
 2
Elérhető
Fisher Price

Kutyus interaktív plüss - Fisher Price

887961613698
11 599 HUF
Ez a kutyus milyen puha! Miközben a baba felfedezi Kutyus testrészeit, 100-nál is több szót tanul meg (például a színeket)! A tanulás igen szórakoztató ezzel a pihe-puha jóbaráttal!
 2
Elérhető
11 599 HUF
Kutyushugi milyen puha! Miközben a baba felfedezi Kutyushugi testrészeit, 100-nál is több szót tanul meg (például a színeket)! A tanulás igen szórakoztató ezzel a pihe-puha jóbaráttal!
 2
Elérhető
8 999 HUF
Legjobb Alváspajtik lehetnek ezekből a plüssállatokból, ahogy éjszakáról éjszakára békés álmokat hoznak a lurkóknak. Kellemes zene csendül fel, ahogy megnyomjuk az első mancsukat és közben lágy derengéssel világítják meg a gyermekszoba falát. Háborítatlan, nyugodt, boldog éjszakák várnak gyermekeinkre ezekkel a szerethető piha-puha figurákkal.
Elérhető
3 599 HUF
Kedves bárány hoz csodálatos álmokat gyermekünk számára, ezen a félholdon csücsülve. Ezt pedig egy elbűvölő zene kíséri, ha meghúzzuk a szívecskét az alján. A játékban lévő zenedoboz, rugóval működik, így nincs szükség hozzá elemre.
1-15 / 893 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!