Mega Bloks

Légy akár szuperhős vagy kis építkező, a Mega Bloks kínálatában mindkét kategória szerelmeseinek kedvezünk! A Dragons Universe mindenféle mesebeli dolgot találhatsz! Sárkánygyíkok és sólyomsiklók! Felkészültél? Az építőjátékok kategória pedig magáért beszél! Thomas és barátai építőjátékok, kockák, járművek és tárolók! Jó szórakozást!

 2
Elérhető
Mega Bloks

Utazó építőtáska - Mega Bloks

887961565287
8 799 HUF
Ez a guruló bőrönd igazi mókát rejteget! Csak nyisd fel és máris megpillanthatod a szuper építőkockákat, melyekből szinte bármit építhetsz, akár a bőrönd tetejére is! A kerekek segítségével pedig könnyedén magaddal is viheted! Mega Bloks Utazó építőtáska 16 db építőkockával a Fisher Price-tól!
Építhető Charlie - Thomas és barátai - Mega Bloks Építhető Charlie - Thomas és barátai - Mega Bloks 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
1 900 HUF
Vidd el Charliet a lila gőzmozdonyt az állatkertbe, vagyis inkább építsd meg őt és az állatkert kapuját is! Thomas és barátai - Charley 7 db építőelemmel a Mega Bloks-tól!
Építhető Percy - Thomas és barátai - Mega Bloks Építhető Percy - Thomas és barátai - Mega Bloks 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
1 900 HUF
Percy a postának segít Sodor szigetén! Építsd meg Mega Bloks építőelemekből a billenthető levelesládával együtt! Thomas és barátai - Percy 8 db építőelemmel a Mega Bloks-tól!
Mega Bloks állatos építőkockák - 21 db Mega Bloks állatos építőkockák - 21 db 2
Elérhető
4 199 HUF
Igazán tündéri építményeket hozhatsz létre, hogy ha ezeket a színes, állatos kockákat egymásra pakolászod! Ha már elég ügyes vagy, próbáld meg őket szín szerint megépíteni! Mega Bloks állatos építőkockák 21 db-os kivitelben a Fisher Price-tól!
Építhető óriásjárgány - Láng és a szuperverdák - Mega Bloks Építhető óriásjárgány - Láng és a szuperverdák - Mega Bloks 2
Elérhető
Láng és a szuperverdák

Építhető óriásjárgány - Láng és a szuperverdák...

887961346923
8 799 HUF
Rád vár a feladat, hogy Lángot és Zúzót munkára fogd! Csak építsd meg őket és már indulhat is a munka! Ám ketten együtt még erősebbek, építsd hát őket össze egy valódi óriásjárgánnyá! Láng és a szuperverdák Építhető óriásjárgány 14 db építőelemmel a Mega Bloks-tól!
Csíkos dzsungel játékkészlet - Láng és a szuperverdák - Mega Bloks Csíkos dzsungel játékkészlet - Láng és a szuperverdák - Mega Bloks 2
Elérhető
Láng és a szuperverdák

Csíkos dzsungel játékkészlet - Láng és a...

887961394641
6 299 HUF
Csíkosra ezúttal egy nagyon izgalmas dzsungel pálya vár, melyet most te magad rakhatsz össze a kisautóval együtt a MegaBloks készletéből! Csíkos dzsungel játékkészlet 14 db építőelemmel a Mega Bloks-tól!
Ficsor építhető kisauó - Láng és a szuperverdák - Mega Bloks Ficsor építhető kisauó - Láng és a szuperverdák - Mega Bloks 2
Elérhető
Láng és a szuperverdák

Ficsor építhető kisauó - Láng és a szuperverdák...

887961394696
3 399 HUF
A Láng és a szuperverdák című mesében Ficsor Zúzó hűséges segítője! Rakd össze most könnyedén a kisautót a négy alkotóelemből a Mega Bloks készletének köszönhetően!
Elefánt parádé lányoknak - Mega Bloks Elefánt parádé lányoknak - Mega Bloks 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
14 790 HUF
Most a kis csajszik számára is eljött a mókázás ideje! Csak húzd magad után ezt az aranyos kis elefántos, melynek belsejében további építőkockákat is találhatsz! Mega Bloks Elefánt parádé állatos építőelemekkel, kb. 40 x 29 cm-es méretben, kislányoknak a Fisher Price-tól!
Elefánt parádé fiúknak - Mega Bloks Elefánt parádé fiúknak - Mega Bloks 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
Mega Bloks

Elefánt parádé fiúknak - Mega Bloks

887961485110
14 790 HUF
A Mega Bloks kis elefántja rengeteg mókával vár rád! Húzd magad után a zsinór segítségével, majd nyisd fel a tetejét és építsd az ott rejtőző kockákból újabb állatkákat! Mega Bloks Elefánt parádé állatos építőelemekkel, kb. 40 x 29 cm-es méretben, kisfiúknak a Fisher Price-tól!
Mega Bloks Tanuló játékasztal Mega Bloks Tanuló játékasztal 2
Elérhető
Mega Bloks

Mega Bloks Tanuló játékasztal

887961515077
19 999 HUF
Könnyű, szórakoztató és mégis tanulást elősegítő építés vár rád a Mega Bloks Tanuló játékasztalával! A 30 darabos készlettel nem csak szórakozni, de tanulni is fogsz! A kicsiknek kihívást jelentő játékasztal építési, tanulási és szerepjáték lehetőségeket is tartogat! A játék végeztével az asztal gyorsan elpakolható, vagy a fogantyúval könnyen szállítható!
Szafari park építőkészlet - Mega Bloks Szafari park építőkészlet - Mega Bloks 2
Elérhető
10 999 HUF
Saját kis szafari parkod lehet a Mega Bloks bájos készletéből! Az elefánt, a kismajom és a tigris együtt játszhat a vízeséses parkban, saját kifutójuk is lehet, de akár egy hatalmas - 56 centis - közös toronyba is költözhetnek! Vajon mit játszanak az állatok? Megeszi a tigris a banánt? Szafari park építőkészlet 45 db építőelemmel, figurákkal a Mega...
Teherautó - Mega Bloks Teherautó - Mega Bloks 2
Elérhető
Mega Bloks

Teherautó - Mega Bloks

887961422054
4 999 HUF
Igazi kis építőmunkás válhat belőled ezzel a nagyszerű teherautóval! Csak pakold fel az építőkockákat a platóra és már szállíthatod is! Mega Bloks Teherautó építőmunkás figurával, építőkockákkal, minőségi műanyagból készítve, kb. 24 x 18 x 16 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
Átalakítható dömper - Mega Bloks Átalakítható dömper - Mega Bloks 2
Elérhető
Mega Bloks

Átalakítható dömper - Mega Bloks

887961596304
10 690 HUF
Ezzel a szuper dömperrel gyerekjáték lesz a munka! Csak szállítsd el az építőkockákat a platón, majd alakítsd át könnyedén a dömpert homlokrakodó munkagéppé! Mega Bloks Átalakítható dömper figurával és építőkockákkal, minőségi műanyagból készítve, kb. 32 x 24 x 19 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
Iskolabusz - Mega Bloks Iskolabusz - Mega Bloks 2
Elérhető
Mega Bloks

Iskolabusz - Mega Bloks

887961422023
4 999 HUF
Ezzel az iskolabusszal minden gyerkőc szívesen járna a suliba! Tologasd a járgányt, melyre bátran pakolgathatod a színes építőkockákat is! Mega Bloks Iskolabusz sofőr figurával, építőkockákkal, minőségi műanyagból készítve, kb. 24 x 18 x 16 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
Rózsaszín mini jármű - Mega Bloks Rózsaszín mini jármű - Mega Bloks 2
Elérhető
Mega Bloks

Rózsaszín mini jármű - Mega Bloks

887961422030
4 999 HUF
Ezt a csodás rózsaszín járgányt nem csak tologathatod a kislánnyal a vezetőfülkében, de az építőkockálat is kedvedre pakolgathatod rá! Mega Bloks Rózsaszín mini jármű kislány figurával, építőkockákkal, minőségi műanyagból készítve, kb. 24 x 17 x 16 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
1-15 / 54 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!