Mega Bloks

Légy akár szuperhős vagy kis építkező, a Mega Bloks kínálatában mindkét kategória szerelmeseinek kedvezünk! A Dragons Universe mindenféle mesebeli dolgot találhatsz! Sárkánygyíkok és sólyomsiklók! Felkészültél? Az építőjátékok kategória pedig magáért beszél! Thomas és barátai építőjátékok, kockák, járművek és tárolók! Jó szórakozást!

 2
Elérhető
15 900 HUF
Építsd meg a lovag várát, hogy újra hős legyen belőle vagy épp barátságot kössön a szörnyű sárkánnyal. A kalandos építkezés közben bármi megtörténhet. Hogy, hogyan lett a veszélyes szörnyetegből egy szerethető társ, vagy miért kellet egyedül maradni a várban a katonának? Ezekre a kérdésekre kiderül a válasz, ha egymásra rakod az erődítmény építőelemeit és...
 2
Elérhető
15 900 HUF
Tiéd lehet egy komplett rendőrséggel egybekötött mentő és tűzoltó állomás ezzel a Mega Bloks készlettel. Gyerünk, építsd fel a rendőrrel és a tűzoltóval együtt ezt az 52 db-ból álló központot. Legyen szó tűz esetről, banditákról vagy épp egy bajba esett figuráról, ezután már nincs akadály előttetek. Ugorjatok be a mindig vidám mentőkocsiba és mentsétek...
 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
11 000 HUF
Élvezd az állatokkal együtt ezt a remek szafari parkot a Mega Bloks-tól! Az elefánt, a kismajom és a zsiráf  mellett felfedezőként te is megjelenhetsz! Építs kényelmes lakot az állatoknak, akár több szinteset is! Mindenki szeretni fogja a csúszdát és a hintát is! Ha úgy tartja kedved akár egy óriási, 83 centis tornyot is felhúzhattok az állatokkal!...
 2
Elérhető
5 390 HUF
Csak ültesd be a kis figurát ebbe a szuper rendőrautóba és járd az utcákat! Emeld fel a kocsi tetejét és máris megpillanthatod a színes elemeket, melyeket könnyedén egymásba építhetsz! Rendőrautó építőkockákkal és figurával, kb. 23 x 17 x 16 cm-es méretben a Mega Bloks-tól!
 2
Elérhető
14 990 HUF
Boci, Pipi és a Farmer kalandjaiba csöppenhettek bele, ezzel az építőkocka készlettel. A színes, szórakoztató és jól kivehető mintákkal ellátott építőelemek, néhány esetben még mozgathatóak is. A bábuk és a környezeti elemek teret biztosítanak a gyerek fantáziája számára, hogy segítségükkel történeteket találjanak ki és játsszanak el.A kockákat egymásra...
 2
Elérhető
17 990 HUF
A gyerekek imádják a nagy járműveket. Sokuk, szinte rajongásik szerelmesek beléjük. Az óriási kerekek, a hatalmas alkatrészek, mind-mind olyan dolgok, amik a kedvencükké teszik ezt a Catapillar Dömpert. A hasonló, mégis aranyos külső mellett, megtaláljuk továbbá a megszokott Mega Blocks minőségű kockákat is a billenthető puttonyban. 25 db építőelemet...
 2
Elérhető
14 500 HUF
A lányokról sem feledkeztek meg a Mega Bloks tervezői. Egy igazi csajszis húzható kocsival rukkoltak elő, rózsaszín és lime zöld színben. Benne pedig az építőkockák, amik közé műanyag virágokat rejtettek el. Így a lányoknak lehet egy igazi, hordozható és bárhol felépíthető virágoskertje.A kocsiban 20 db építőkocka található.
 2
Elérhető
6 999 HUF
Légy részese Thomas kalandjainak ezzel az építőkocka készlettel. Segíts a párosnak elhordani a köveket a bányákból, végig a vasúti sín mentén. A színes, nagy méretű, műanyag elemek, könnyed és fejlesztő szórakozást biztosítanak a kicsiknek.
 2
Elérhető
4 299 HUF
Gyerkőcünk épp most tanulja, hogyan tudja használni a kezecskéjét és az ujjait? Akkor pont neki találták ki ezeket a színes és nagy méretű építőkockákat. Könnyedén meg tudja őket fogni és egy kis gyakorlás után egymásba is tudja már illeszteni. Éljen! Kezdődjön az állatok, hajók vagy akár házak építése!
 2
Elérhető
Mega Bloks

Utazó építőtáska - Mega Bloks

887961565287
8 799 HUF
Ez a guruló bőrönd igazi mókát rejteget! Csak nyisd fel és máris megpillanthatod a szuper építőkockákat, melyekből szinte bármit építhetsz, akár a bőrönd tetejére is! A kerekek segítségével pedig könnyedén magaddal is viheted! Mega Bloks Utazó építőtáska 16 db építőkockával a Fisher Price-tól!
Építhető óriásjárgány - Láng és a szuperverdák - Mega Bloks Építhető óriásjárgány - Láng és a szuperverdák - Mega Bloks 2
Elérhető
Láng és a szuperverdák

Építhető óriásjárgány - Láng és a szuperverdák...

887961346923
8 799 HUF
Rád vár a feladat, hogy Lángot és Zúzót munkára fogd! Csak építsd meg őket és már indulhat is a munka! Ám ketten együtt még erősebbek, építsd hát őket össze egy valódi óriásjárgánnyá! Láng és a szuperverdák Építhető óriásjárgány 14 db építőelemmel a Mega Bloks-tól!
Csíkos dzsungel játékkészlet - Láng és a szuperverdák - Mega Bloks Csíkos dzsungel játékkészlet - Láng és a szuperverdák - Mega Bloks 2
Elérhető
Láng és a szuperverdák

Csíkos dzsungel játékkészlet - Láng és a...

887961394641
6 299 HUF
Csíkosra ezúttal egy nagyon izgalmas dzsungel pálya vár, melyet most te magad rakhatsz össze a kisautóval együtt a MegaBloks készletéből! Csíkos dzsungel játékkészlet 14 db építőelemmel a Mega Bloks-tól!
Ficsor építhető kisauó - Láng és a szuperverdák - Mega Bloks Ficsor építhető kisauó - Láng és a szuperverdák - Mega Bloks 2
Elérhető
Láng és a szuperverdák

Ficsor építhető kisauó - Láng és a szuperverdák...

887961394696
3 399 HUF
A Láng és a szuperverdák című mesében Ficsor Zúzó hűséges segítője! Rakd össze most könnyedén a kisautót a négy alkotóelemből a Mega Bloks készletének köszönhetően!
Elefánt parádé lányoknak - Mega Bloks Elefánt parádé lányoknak - Mega Bloks 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
14 790 HUF
Most a kis csajszik számára is eljött a mókázás ideje! Csak húzd magad után ezt az aranyos kis elefántos, melynek belsejében további építőkockákat is találhatsz! Mega Bloks Elefánt parádé állatos építőelemekkel, kb. 40 x 29 cm-es méretben, kislányoknak a Fisher Price-tól!
Elefánt parádé fiúknak - Mega Bloks Elefánt parádé fiúknak - Mega Bloks 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
Mega Bloks

Elefánt parádé fiúknak - Mega Bloks

887961485110
14 790 HUF
A Mega Bloks kis elefántja rengeteg mókával vár rád! Húzd magad után a zsinór segítségével, majd nyisd fel a tetejét és építsd az ott rejtőző kockákból újabb állatkákat! Mega Bloks Elefánt parádé állatos építőelemekkel, kb. 40 x 29 cm-es méretben, kisfiúknak a Fisher Price-tól!
1-15 / 46 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!