Geomag

Világhírű kreatív és innovatív építőjáték család egyenesen Svájcból. Erősen mágnesezett színes pálcikák és csillogó fém golyók segítségével építhetsz térbeli alakzatokat - határ a fantáziád és a csillagos ég! Geomag Wheels autó építő szettek, Gyerekeknek szánt panelokkal feltölthető készletek, vagy Geomag Pro család az igényes és elszánt felnőtteknek - mindenki találhat kedvére valót ezen a széles mágneses mezőn, azaz palettán...

 2
  • Új
Elérhető
Geomag

Geomag Pro-L - 174 db

871772000259
25 999 HUF
Ezzel a 174 db-os készlettel kimaxolhatod a Geomag-ban szerzett tapasztalataidat és tudásodat, nem csak azért mert a Pro-L készlet részei még erősebben vonzzák egymást, hanem mert a rendelkezésedre álló építőelemek tárháza szinte korlátlan. Persze az sem baj, ha még kezdő vagy. Ebben az esetben hagyd, hogy vezessen a kreativitásod vagy a doboz hátulján...
 2
  • Új
Elérhető
Geomag

Geomag Pro-L Fidget - 14 db

871772000181
3 299 HUF
Ha még nem hallottál a Geomag Pro-L készletéről, akkor ez egy remek kezdő szett, a 6 db pálcával és a 8 db gömbbel. Amellett, hogy megismertet a mágnesesség szórakoztató felhasználásával, lehetőséged nyílik különböző pörgő forgó fidget-eket összerakni belőle egy pillanat alatt.
 2
  • Új
Elérhető
3 299 HUF
Egy újabb kiegészítő a mágnes mestereknek a Geomag Pro-L szériához. Ezzel befalazhatjátok építményeiket, mostantól nem csak vázat, de burkolatot is létre tudtok hozni. A  Kék három vagy négy szögeket beilleszthetitek a pálcák közé. Az egyre komplexebb épületek, egyre kreatívabb megoldásokat kívánnak, fejlődj együtt a játékkészleteddel.
 2
  • Új
Elérhető
Geomag

Geomag Pro-L - 53 db

871772000402
12 999 HUF
Itt van a Geomag hordozható verziója fémdobozban, a haladó mágnes mestereknek. A Pro-L 53 db-os kiszerelése, 30 pálcikát és 23 gömböt tartalmaz,, melyek most még erősebben vonzzák egymást. Próbáld ki te is mit tudsz kihozni a kreativitásod által a mágnesesség erejével.
 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
Geomag

Geomag Panels - 192 db

871772004646
23 500 HUF
Térben, sok-sok geometriai forma felhasználásával építkezhetsz a Geomag Palels 192 db-os készletéből! A mágneses rudacskák és hozzájuk tapasztható golyók mellett a Panels csomag különféle oldalszámú színes paneleket is tartalmaz! Csak a kreativitásod szab határt az építkezésnek!
Geomag Master Box - 248 db Geomag Master Box - 248 db 2
Elérhető
Geomag

Geomag Master Box - 248 db

871772001713
31 990 HUF
A Geomag Master Box a mágneses golyók és rudak építésének kiteljesedése! Nincsenek színek, műanyag elemek, csak a golyók és a rudak! Az ízlésesen csomagolt 248 darabos készletben - 144 mágneses rúd és 104 mágneses golyó foglal helyet! Hagyd, hogy építés közben fejlődjön a kreativitásod és a térbeli gondolkodásod!
Kastélyok és házikók - Magicube - Geomag Kastélyok és házikók - Magicube - Geomag 2
Elérhető
16 899 HUF
A Geomag megújította az építőkockákat! A legnagyobb Magicube készletből mit is lehetne építeni, mint csodás, tornyokkal, bástyákkaltarka tetőkkel díszített kastélyt! Vagy erődöt, amit épp a sárkány ostromol - csak rajtad áll! Használd szabadon a mágneses építőkockákat és matricákat! Magicube Kastélyok és házikók készlet 16 mágneses építőkockával és 62...
Hercegnők - Magicube - Geomag Hercegnők - Magicube - Geomag 2
Elérhető
Geomag

Hercegnők - Magicube - Geomag

871772001430
13 699 HUF
A Geomag megújította az építőkockákat! A Magicube Hercegnők készletében hercegnők, tündérek és unikornisok megépítésének lehetősége vár rád! A kedves mágneses matricákat szabadon pakolhatod fel a mágneses építőkockákra! Magicube Hercegnők készlet 11 mágneses építőkockával és 24 mágneses matricával a Geomag-tól!
Robotok - Magicube - Geomag Robotok - Magicube - Geomag 2
Elérhető
Geomag

Robotok - Magicube - Geomag

871772001423
13 699 HUF
A Geomag megújította az építőkockákat! Igazi "kocka-móka" lesz robotokat építeni a Magicube Robotok készletével! Legyen, lábas, kerekes, rakétás, piros, kék, vagy zöld - csak rajtad áll, mit építesz a mágneses építőkockákból és matricákból! Magicube Robotok készlet 11 mágneses építőkockával és 27 mágneses matricával a Geomag-tól!
Dinoszauruszok - Magicube - Geomag Dinoszauruszok - Magicube - Geomag 2
Elérhető
9 999 HUF
A Magicube Dinoszauruszok készletével téged vár az elveszett világ! Használd a mágneses építőkockákat és matricákat szabadon, legyen alkotásod húsevő, növényevő dinoszaurusz, vagy  más szörnyet! Magicube Dinoszauruszok készlet 7 mágneses építőkockával és 17 mágneses matricával a Geomag-tól!
Szafari kaland - Magicube - Geomag Szafari kaland - Magicube - Geomag 2
Elérhető
13 699 HUF
A Geomag megújította az építőkockákat! A szavannákon kalandozhatsz a Magicube Szavanna kaland készletével! Az ötletkártyák segítenek megépíteni egy papagályt, oroszlánt, tevét, vagy zsiráfot, de szabadon is építhetsz a mágnesesen egyben maradó építőkockákból, a lényeg a kreativitás! Magicube Szafari kaland készlet 14 mágneses építőkockával a Geomag-tól!
Sarkvidéki állatok - Magicube - Geomag Sarkvidéki állatok - Magicube - Geomag 2
Elérhető
9 999 HUF
A Geomag megújította az építőkockákat! Találkozz a sarkvidék állataival a Magicube Sarkvidéki állatok készletével! Legyen jegesmedve, bálna, fóka vagy pingvin - használd az ötletkártyákat, vagy építs a mágnesesen egyben maradó építőkockákból, valami gyapjas, hidegvízi lényt! Magicube Sarkvidéki állatok készlet 8 mágneses építőkockával a Geomag-tól!
Folyami állatok - Magicube - Geomag Folyami állatok - Magicube - Geomag 2
Elérhető
6 799 HUF
A Geomag megújította az építőkockákat! A Magicube Folyami állatok készletéből gyíkot, békát építhetsz, de hogy a hat kockából valójában mit építesz, az rajtad múlik! A mágneses módon egyben maradó építőkockák az ötletkártyákat követve is, de szabad építésben fejlesztik igazán a kreativitást! Magicube Folyami állatok készlet 6 mágneses építőkockával a...
Gyümölcsök - Magicube - Geomag Gyümölcsök - Magicube - Geomag 2
Elérhető
Geomag

Gyümölcsök - Magicube - Geomag

871772001317
4 899 HUF
A Geomag megújította az építőkockákat! A Gyümölcsök Magicube kockákkal tanulhatsz, fejlődhetsz, szórakozhatsz! Rakd össze a mágneses kockákból az elnegyedelt gyümölcsöket és nevezd meg melyik-melyik! A mágnes épp csak annyira erős, hogy egyben tartsa őket, szét fogod tudni szedni a kockákat! Magicube Gyümölcsök 4 mágneses építőkockával a Geomag-tól!
Állat pajtások - Magicube - Geomag Állat pajtások - Magicube - Geomag 2
Elérhető
4 899 HUF
A Geomag megújította az építőkockákat! Az Állat pajtások kirakását lehetővé tevő Magicube kockákból hat állatkát építhetsz meg - mindennapi, meglepő, vagy éppen mókás helyzetekben! A kockák mágneses módon egyben maradnak! A mágnes épp csak annyira erős, hogy egyben tartsa őket, szét fogod tudni szedni a kockákat! Magicube Állat pajtások 4 mágneses...
1-15 / 32 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!