Geomag

Világhírű kreatív és innovatív építőjáték család egyenesen Svájcból. Erősen mágnesezett színes pálcikák és csillogó fém golyók segítségével építhetsz térbeli alakzatokat - határ a fantáziád és a csillagos ég! Geomag Wheels autó építő szettek, Gyerekeknek szánt panelokkal feltölthető készletek, vagy Geomag Pro család az igényes és elszánt felnőtteknek - mindenki találhat kedvére valót ezen a széles mágneses mezőn, azaz palettán...

 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
Geomag

Geomag Panels - 192 db

871772004646
23 500 HUF
Térben, sok-sok geometriai forma felhasználásával építkezhetsz a Geomag Palels 192 db-os készletéből! A mágneses rudacskák és hozzájuk tapasztható golyók mellett a Panels csomag különféle oldalszámú színes paneleket is tartalmaz! Csak a kreativitásod szab határt az építkezésnek!
Geomag Master Box - 248 db Geomag Master Box - 248 db 2
Elérhető
Geomag

Geomag Master Box - 248 db

871772001713
31 990 HUF
A Geomag Master Box a mágneses golyók és rudak építésének kiteljesedése! Nincsenek színek, műanyag elemek, csak a golyók és a rudak! Az ízlésesen csomagolt 248 darabos készletben - 144 mágneses rúd és 104 mágneses golyó foglal helyet! Hagyd, hogy építés közben fejlődjön a kreativitásod és a térbeli gondolkodásod!
Kastélyok és házikók - Magicube - Geomag Kastélyok és házikók - Magicube - Geomag 2
Elérhető
16 899 HUF
A Geomag megújította az építőkockákat! A legnagyobb Magicube készletből mit is lehetne építeni, mint csodás, tornyokkal, bástyákkaltarka tetőkkel díszített kastélyt! Vagy erődöt, amit épp a sárkány ostromol - csak rajtad áll! Használd szabadon a mágneses építőkockákat és matricákat! Magicube Kastélyok és házikók készlet 16 mágneses építőkockával és 62...
Hercegnők - Magicube - Geomag Hercegnők - Magicube - Geomag 2
Elérhető
Geomag

Hercegnők - Magicube - Geomag

871772001430
13 699 HUF
A Geomag megújította az építőkockákat! A Magicube Hercegnők készletében hercegnők, tündérek és unikornisok megépítésének lehetősége vár rád! A kedves mágneses matricákat szabadon pakolhatod fel a mágneses építőkockákra! Magicube Hercegnők készlet 11 mágneses építőkockával és 24 mágneses matricával a Geomag-tól!
Robotok - Magicube - Geomag Robotok - Magicube - Geomag 2
Elérhető
Geomag

Robotok - Magicube - Geomag

871772001423
13 699 HUF
A Geomag megújította az építőkockákat! Igazi "kocka-móka" lesz robotokat építeni a Magicube Robotok készletével! Legyen, lábas, kerekes, rakétás, piros, kék, vagy zöld - csak rajtad áll, mit építesz a mágneses építőkockákból és matricákból! Magicube Robotok készlet 11 mágneses építőkockával és 27 mágneses matricával a Geomag-tól!
Dinoszauruszok - Magicube - Geomag Dinoszauruszok - Magicube - Geomag 2
Elérhető
9 999 HUF
A Magicube Dinoszauruszok készletével téged vár az elveszett világ! Használd a mágneses építőkockákat és matricákat szabadon, legyen alkotásod húsevő, növényevő dinoszaurusz, vagy  más szörnyet! Magicube Dinoszauruszok készlet 7 mágneses építőkockával és 17 mágneses matricával a Geomag-tól!
Szafari kaland - Magicube - Geomag Szafari kaland - Magicube - Geomag 2
Elérhető
13 699 HUF
A Geomag megújította az építőkockákat! A szavannákon kalandozhatsz a Magicube Szavanna kaland készletével! Az ötletkártyák segítenek megépíteni egy papagályt, oroszlánt, tevét, vagy zsiráfot, de szabadon is építhetsz a mágnesesen egyben maradó építőkockákból, a lényeg a kreativitás! Magicube Szafari kaland készlet 14 mágneses építőkockával a Geomag-tól!
Sarkvidéki állatok - Magicube - Geomag Sarkvidéki állatok - Magicube - Geomag 2
Elérhető
9 999 HUF
A Geomag megújította az építőkockákat! Találkozz a sarkvidék állataival a Magicube Sarkvidéki állatok készletével! Legyen jegesmedve, bálna, fóka vagy pingvin - használd az ötletkártyákat, vagy építs a mágnesesen egyben maradó építőkockákból, valami gyapjas, hidegvízi lényt! Magicube Sarkvidéki állatok készlet 8 mágneses építőkockával a Geomag-tól!
Folyami állatok - Magicube - Geomag Folyami állatok - Magicube - Geomag 2
Elérhető
6 799 HUF
A Geomag megújította az építőkockákat! A Magicube Folyami állatok készletéből gyíkot, békát építhetsz, de hogy a hat kockából valójában mit építesz, az rajtad múlik! A mágneses módon egyben maradó építőkockák az ötletkártyákat követve is, de szabad építésben fejlesztik igazán a kreativitást! Magicube Folyami állatok készlet 6 mágneses építőkockával a...
Gyümölcsök - Magicube - Geomag Gyümölcsök - Magicube - Geomag 2
Elérhető
Geomag

Gyümölcsök - Magicube - Geomag

871772001317
4 899 HUF
A Geomag megújította az építőkockákat! A Gyümölcsök Magicube kockákkal tanulhatsz, fejlődhetsz, szórakozhatsz! Rakd össze a mágneses kockákból az elnegyedelt gyümölcsöket és nevezd meg melyik-melyik! A mágnes épp csak annyira erős, hogy egyben tartsa őket, szét fogod tudni szedni a kockákat! Magicube Gyümölcsök 4 mágneses építőkockával a Geomag-tól!
Állat pajtások - Magicube - Geomag Állat pajtások - Magicube - Geomag 2
Elérhető
4 899 HUF
A Geomag megújította az építőkockákat! Az Állat pajtások kirakását lehetővé tevő Magicube kockákból hat állatkát építhetsz meg - mindennapi, meglepő, vagy éppen mókás helyzetekben! A kockák mágneses módon egyben maradnak! A mágnes épp csak annyira erős, hogy egyben tartsa őket, szét fogod tudni szedni a kockákat! Magicube Állat pajtások 4 mágneses...
Magicube kezdőkészlet - Geomag Magicube kezdőkészlet - Geomag 2
Elérhető
Geomag

Magicube kezdőkészlet - Geomag

871772001362
3 399 HUF
A Geomag megújította az építőkockákat! A Magicube kockákból építhetsz, de varázslatos - mágneses módon egyben is maradnak! A mágnes épp csak annyira erős, hogy egyben tartsa őket, szét fogod tudni szedni a kockákat! A Magicube kezdőkészlet javítja a szem-kéz koordinációt és nagyban fejleszti az absztrakciós készséget és a kreativitást! Magicube...
Geomag Pro-L - 110 db Geomag Pro-L - 110 db 2
Elérhető
Geomag

Geomag Pro-L - 110 db

871772000242
18 490 HUF
Már otthonosan érzed magad a Geomag világában? Akkor mindenképpen ki kell próbálnod a Pro-L készletet, mellyel még könnyebb az építés, ugyanis a rudak és a golyócskák most még erősebben csatlakoznak egymáshoz! Ráadásul fejleszti a kreativitásod és a térbeli gondolkodásodat!
Geomag Panels - 32 db Geomag Panels - 32 db 2
Elérhető
Geomag

Geomag Panels - 32 db

871772004608
5 290 HUF
Most fantasztikus geometriai alkotásokat hozhatsz létre a Geomag Panels 32 db-os készletéből! Csupán annyi a dolgod, hogy használd a mágneses golyókat, rudakat, a színes paneleket, valamint a fantáziád! Fejleszti a térbeli giondolkodást és a kreativitást!
Geomag Spin pörgettyű Geomag Spin pörgettyű 2
Elérhető
Geomag

Geomag Spin pörgettyű

871772000372
1 390 HUF
Most te magad rakhatod össze a saját, szuper pörgettyűdet a Geomag alkotóelemekből! Ha elkészült csak tedd rá a vizuális effekt lapot, így még izgalmasabb lesz a pörgetés! Geomag Spin pörgettyű 10 alkotóelemmel a Formatex-től!
1-15 / 30 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!