Kreatív játékok

Alkotni van kedved? Fonj egy szép karkötőt! Fess egy színes képet! Készíts mozaikot! Bármivel töltenéd a szabadidőd, ebben a kategóriában biztosan rátalálsz a szükséges kellékekre!

 • Új
Elérhető
Kreatív játékok

Neon kinetikus homok - többféle szín

Spin Master
778988516379
4 999 HUF
Ezzel a színes homokkal igazán könnyű lesz bánni, köszönhetően a kissé nedvesebb állagának! Formázd meg gyorsan kedvenc figuráidat! Neon kinetikus homok neon kivitelben, 680 g-os súllyal a Spin Master-től! Négyféle színben kapható!
 2
 • Új
Elérhető
Kreatív játékok

Spray Art deluxe szett

797776849956
7 299 HUF
A különleges, árnyékolt képek lesznek a specialitásaid, ha kipróbálod a Spray Art készletét! Töltsd be a színes filctollat az air-brush gépbe, tedd a kiválasztott sablont egy rajzlapra és már fújhatod is rá a csodás színeket! Spray Art deluxe szett művész géppel, sablonokkal és filcekkel a Cobi-tól!
 2
 • Új
Elérhető
Vasalható gyöngyök

Hama mini vasalható gyöngy készlet - pillangók

028178054021
6 199 HUF
Csodálatos pillangókban és virágokban gyönyörködhetsz, ha elkészíted ezt a képet! Nincs más dolgod, mint lerakni a mintát az alaplapra az aprócska gyöngyök segítségével, majd levasalni és máris lehúzhatod a szép gyöngyképet! Hama mini vasalható gyöngy készlet pillangós és virágos kivitelben, alaplapokkal, vasalópapírral és ötletfüzettel!
 2
 • Új
Elérhető
Vasalható gyöngyök

Hama mini vasalható gyöngy készlet - madarak

028178054014
6 199 HUF
Egyszerűen csodálatos képet alkothatsz ennek a készletnek a segítségével! Csak rakd le az aprócska gyöngyöket az alaplapokra, majd a vasalópapír használatával vasald le a mintát és már le is húzhatod a kész képet! Hama mini vasalható gyöngy készlet madaras kivitelben, alaplapokkal, vasalópapírral és ötletfüzettel!
 2
 • Új
Elérhető
Vasalható gyöngyök

Hama mini vasalható gyöngy készlet - virág

028178054007
6 199 HUF
Már elég jól elsajátítottad a gyöngykép alkotás művészetét? Akkor ne hagyd ki a Hama készletét, melynek segítségével apró gyöngyökből készíthetsz egy gyönyörű, színes virágot! Csak rakd ki a formát az alaplapok segítségével, majd vasald le a papírt használva! Hama mini vasalható gyöngy készlet virágos kivitelben, alaplapokkal, vasalópapírral és...
 • Új
Elérhető
6 999 HUF
Most aztán bármit elkészíthetsz gyöngyből, amit csak szeretnél! Rakd ki kedvenc mintádat az alaplapra, vasald le a papír segítségével és máris lehúzhatod a kész gyöngyképet! Hama óriás vasalható gyöngy készlet tárolódobozzal és vasalópapírral!
 2
 • Új
Elérhető
Vasalható gyöngyök

Hama vasalható gyöngy kreatív készlet - ékszerek

028178037147
4 199 HUF
Rengeteg gyönyörű ékszer és ajándék vár rád a Hama kreatív készletével! Rakd ki a mintákat a gyöngyökből, vasalj, fűzz és máris elkészítheted a legszebb nyakláncokat, figurákat, kulcstartókat, képkereteket és még sok mást! Hama kreatív készlet vasalható gyöngyökkel, alaplapokkal, zsinórral, vasalópapírral, tároló dobozzal és ötletfüzettel!
 2
 • Új
Elérhető
Vasalható gyöngyök

Verdák vasalható gyöngy kreatív készlet - Hama

028178079512
4 599 HUF
Ha soha nem elég a sebességből, akkor a Hama vasalható gyöngy készletének nálad a helye! Csak rakd ki a mintát a gyöngyökből az alaplapra, vasald le a papír segítségével, húzd le és máris kész kedvenc Verdák járgányod! Verdák kreatív készlet vasalható gyöngyökkel, alaplapokkal, vasalópapírral és ötletfüzettel!
 2
 • Új
Elérhető
Vasalható gyöngyök

Jégvarázs vasalható gyöngy kreatív készlet - Hama

028178079475
4 599 HUF
A Jégvarázs szereplői újabb és újabb kalandokra hívnak! Szerezd hát be gyorsan ezt a vasalható gyöngy készletet! Csak rakd ki a mintát a gyöngyökből az alaplapra, vasald le a papír segítségével, húzd le és máris kész a kis figura! Jégvarázs kreatív készlet vasalható gyöngyökkel, alaplapokkal, vasalópapírral és ötletfüzettel!
 2
 • Új
Elérhető
Vasalható gyöngyök

Hama ajándékdoboz - fantázia

028178031480
4 999 HUF
A legjobb barátnőd nagyon fog örülni egy általad készített unikornisnak, sárkánynak vagy éppen nyakláncnak! Csak rakd ki a mintát a gyöngyökből az alaplapra, vasald le a papír segítségével, húzd le és máris kész a kis figura! Ezután fűzd fel a gyöngyöket a zsinórra, tedd rá a virágos medált is, így készítve csodás ékszereket! Hama fantázia ajándékdoboz...
 2
 • Új
Elérhető
Vasalható gyöngyök

3D kutyák vasalható gyöngy készlet - Hama

028178032432
3 499 HUF
Most bármikor lehet saját kutyusod a Hama készletének segítségével!! Rakd ki az alaplapra a kutyus részeit, vasald le őket óvatosan a papír segítségével, húzd le és máris összeszerelheted! 3D kutyák vasalható gyöngy készlet színes gyöngyökkel, hatszögletű alaplappal, vasalópapírral, ötletfüzettel és útmutatóval a Hama-tól!
 2
 • Új
Elérhető
Vasalható gyöngyök

3D repülők vasalható gyöngy készlet - Hama

028178032425
3 499 HUF
Készíts szuper, 3D-s repülőket különleges gyöngyökből! Rakd ki az alaplapra a repülő alkotóelemeit, vasald le őket óvatosan a papír segítségével, húzd le és máris összeszerelheted! 3D repülők vasalható gyöngy készlet színes gyöngyökkel, hatszögletű alaplappal, vasalópapírral, ötletfüzettel és útmutatóval a Hama-tól!
 2
 • Új
Elérhető
Kreatív játékok

Spray Art kreatív készlet

797776849949
6 399 HUF
A Spray Art készletével különleges, árnyékolt mintákat készíthetsz! Töltsd be a filctollat a gépbe, tedd a kiválasztott sablont egy papírlapra vagy akár kedvenc pólódra és máris fújhatod a színt! Spray Art kreatív készlet airbrush géppel, sablonokkal és filctollakkal!
 • Új
Elérhető
Kreatív játékok

Spray Art utántöltő csomag - 5 db-os

797776849970
1 199 HUF
Kifogytál a filctollakból, de még alkotnál a Spray Art készleteddel? Akkor tökéletes megoldás a számodra ez a szuper utántöltő! Spray Art utántöltő csomag 5 db-os kivitelben!
 • Új
Elérhető
Kreatív játékok

Spray Art kezdő készlet - állatok

797776849925
5 299 HUF
Alkosd meg művészien kedvenc állataidat ezzel az airbrush készlettel! Csak töltsd be a filctollat a gépbe, tedd a sablont egy papírlapra vagy a kedvenc ruhadarabodra és máris fújhatod a festéket! Spray Art kezdő készlet állatos kivitelben, művész géppel, sablon képekkel és filctollakkal a Cobi-tól!
1-15 / 836 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!