Kreatív játékok

Alkotni van kedved? Fonj egy szép karkötőt! Fess egy színes képet! Készíts mozaikot! Bármivel töltenéd a szabadidőd, ebben a kategóriában biztosan rátalálsz a szükséges kellékekre!

I DO 3D Vertical metál 3 db-os szett - piros, fehér, kék I DO 3D Vertical metál 3 db-os szett - piros, fehér, kék 2
 • Új
Elérhető
Az I DO 3D színváltós készletével új a lehetőségek nyílnak meg előtted! A hőre színt változtató anyagot használó tollakkal varázslatos alkotásokat hozhatsz létre! Használd a projektfüzetet, a segédeszközöket és a fantáziádat az alkotáshoz! Ha van másik készleted, azzal is kombinálhatod a színeket! I DO 3D Vertical 3 db-os szett színváltós tollakkal és rá...
Szappangyár - Science4you -...
 • Új
Elérhető
Tudományos játékok

Szappangyár - Science4you - Trefl

5900511608915
9 199 HUF
Készítsn vidám szappanokat hal, kagyló és csikóhal formában, miközben megtudhatod, hogyan készíts illatos és csillogó szappanokat, hogyan alkoss száraz virágos szappanokat a barátaidnak! Válj igazi kis tudóssá és alkoss folyékony szappant!
A rúzskészítés tudománya -...
 • Új
Elérhető
Tudományos játékok

A rúzskészítés tudománya - Science4you - Trefl

5900511608908
3 799 HUF
Készítsd el saját hihetetlen színű szájfényeidet! Közben megtudhatod a rúzsok eredetét, történetét, a rúzs és a szájfény közötti különbséget, a rúzsok és szájfények között megbújó tudományt, valamint hogy hogyan készíts szájfényt!
Playbox kreatív szett -...
 • Új
Elérhető
Kreatív játékok

Playbox kreatív szett - Kongó gyöngyei

7394311909378
3 300 HUF
A gyöngyfűzést egyszerűen lehetetlenség megunni! Szerezd be a Playbox készletét, amelyben a fonalon kívül Kongó gyöngyei is rád várnak! Már csak a te kreativitásodon múlik, hogy milyen csodás ékszereket készítesz belőle!
Playbox kreatív szett -...
 • Új
Elérhető
2 799 HUF
Tűnj ki a tömegből a saját készítésű karkötőiddel! Nem kell mást tenned, mint a fonalra felfűzni a színes gyöngyöket, a medált, valamint a bojtokat és máris kész a csodás dísz!
Playbox kreatív szett -...
 • Új
Elérhető
Kreatív játékok

Playbox kreatív szett - karkötő bojttal

7394311918134
2 799 HUF
Különleges és egyedi karkötők várnak rád a Playbox kreatív készletének köszönhetően! Találsz benne három fém karkötőt, melyekre csupán a fonalakat kell felfonnod és ráfűznöd a gyöngyöket, bojtokat! Akár ajándékként is tökéletes!
Cra-Z-Slimy slime...
 • Új
Elérhető
10 699 HUF
Készíts mókás nyomilabdákat a Cra-Z-Slimy készletével! alkosd meg a slime-ot a hozzávalókból, majd töltsd meg vele a pumpát! Fogj egy latex lufit és pumpálj bele elegendő mennyiségű ragacsot, majd egyszerűen kösd össze a végét! Akár keverheted is a színeket, anál különlegesebbek lesznek a nyomilabdáid!
Cra-Z-Slimy tábla slime...
 • Új
Elérhető
Ragacsok

Cra-Z-Slimy tábla slime készlet

884920188648
6 799 HUF
Ilyen különleges slime-ot még biztosan nem láttál! Készítsd el, majd keverd hozzá a táblafestéket és máris kész az egyedi ragacs, melyet nem csak nyújthatsz, de bátran festhetsz is rá! Csak használd a készletben lévő kellékeket és kövesd a használati útmutatót!
Cra-Z-Slimy színváltós...
 • Új
Elérhető
4 399 HUF
Bár most tombol a slime őrület, azért nem mindegy, hogy milyet tartasz a kezedben! A Cra-Z-Slimy készletének köszönhetően egy igazán egyedi slime-ot készíthetsz el, mely ráadásul még a színét is változtatja! A készletben minden kelléket és hozzávalót megtalálhatsz!
Cra-Z-Slimy unikornis slime...
 • Új
Elérhető
4 399 HUF
Egy csillogó, színes unikornis jelenhet meg előtted, ezúttal slime formában! A készletben minden szükséges hozzávalót és kelléket megtalálhatsz, már csak a használati útmutatót kell követned, hogy elkészíthesd a mesebeli ragacsot!
Cra-Z-Slimy szivárvány...
 • Új
Elérhető
4 399 HUF
Lépj új szintre a slime készítésben és alkoss szivárvány ragacsot! A készletben minden szükséges hozzávalót és kelléket megtalálhatsz, már csak a használati útmutatót kell követned! Merülj hát el a színek világában!
So Bomb fürdőgolyó készlet... So Bomb fürdőgolyó készlet... 2
 • Új
Elérhető
Kreatív játékok

So Bomb fürdőgolyó készlet - 3 db-os

5999548064276
3 599 HUF
Imádsz a kényeztető fürdővízben lazítani? Készíts hozzá magadnak illatos fürdőbombákat! Ebben a készletben minden összetevőt megtalálhatsz, már csak össze kell keverned egy kis vízzel, megformáznod, belerejteni a figurát és máris kész! So Bomb fürdőgolyó készlet színes fürdősókkal, glitterrel, formákkal, színes dekorációval és meglepetés figurákkal!
1-12 / 866 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása,
és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait,
így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!