A galaxyjatekaruhaz.hu weboldal (is) Cookie-t használ a felhasználói élmény fokozására - bármi is legyen az ;) Ha maradsz, automatikusan elfogadod tőlünk a sütiket!
Építőjátékok

Építőkockák, garázsok, autópályák, házak kisebb-nagyobb építőelemekből - az Abrick, a JDLT, a BanBao és sok más játékkocka gyártó termékeit kínáljuk, első sorban kisgyerekek számára

 • Építsd meg a saját tűzoltóállomásodat! Ezzel a készlettel te magad építheted össze egymáshoz passzoló elemek, csavarok és csavarhúzó felhasználásával a saját kétszintes tűzoltóállomásodat! A garázsos épülethez két lendkerekes kisautó is tartozik! Kövesd az összeszerelési útmutatót, vagy szereld a saját ötleteid szerint össze!

  9 990 Ft‎
 • Itt a Roblox! A népszerű online szerepjáték kockakarakterei testet öltenek! Lépj be a börtönbe, ahol adottak a feladatok! Őrként felügyelsz a rabokra, fegyencként szökni próbálsz! Játszd el a játék jeleneteit a valóságban a két figurával és kiegészítőikkel, vagy találj ki hajmeresztő, különleges történeteket! A Roblox figurák testrészei keverhetőek is!

  7 999 Ft‎
 • A Geomag megújította az építőkockákat! A legnagyobb Magicube készletből mit is lehetne építeni, mint csodás, tornyokkal, bástyákkaltarka tetőkkel díszített kastélyt! Vagy erődöt, amit épp a sárkány ostromol - csak rajtad áll! Használd szabadon a mágneses építőkockákat és matricákat! Magicube Kastélyok és házikók készlet 16 mágneses építőkockával és 62...

  16 899 Ft‎
 • A Geomag megújította az építőkockákat! A Magicube Hercegnők készletében hercegnők, tündérek és unikornisok megépítésének lehetősége vár rád! A kedves mágneses matricákat szabadon pakolhatod fel a mágneses építőkockákra! Magicube Hercegnők készlet 11 mágneses építőkockával és 24 mágneses matricával a Geomag-tól!

  13 699 Ft‎
 • A Geomag megújította az építőkockákat! Igazi "kocka-móka" lesz robotokat építeni a Magicube Robotok készletével! Legyen, lábas, kerekes, rakétás, piros, kék, vagy zöld - csak rajtad áll, mit építesz a mágneses építőkockákból és matricákból! Magicube Robotok készlet 11 mágneses építőkockával és 27 mágneses matricával a Geomag-tól!

  13 699 Ft‎
 • A Magicube Dinoszauruszok készletével téged vár az elveszett világ! Használd a mágneses építőkockákat és matricákat szabadon, legyen alkotásod húsevő, növényevő dinoszaurusz, vagy  más szörnyet! Magicube Dinoszauruszok készlet 7 mágneses építőkockával és 17 mágneses matricával a Geomag-tól!

  9 999 Ft‎
 • A Geomag megújította az építőkockákat! A szavannákon kalandozhatsz a Magicube Szavanna kaland készletével! Az ötletkártyák segítenek megépíteni egy papagályt, oroszlánt, tevét, vagy zsiráfot, de szabadon is építhetsz a mágnesesen egyben maradó építőkockákból, a lényeg a kreativitás! Magicube Szafari kaland készlet 14 mágneses építőkockával a Geomag-tól!

  13 699 Ft‎
 • A Geomag megújította az építőkockákat! Találkozz a sarkvidék állataival a Magicube Sarkvidéki állatok készletével! Legyen jegesmedve, bálna, fóka vagy pingvin - használd az ötletkártyákat, vagy építs a mágnesesen egyben maradó építőkockákból, valami gyapjas, hidegvízi lényt! Magicube Sarkvidéki állatok készlet 8 mágneses építőkockával a Geomag-tól!

  9 999 Ft‎
 • A Geomag megújította az építőkockákat! A Magicube Folyami állatok készletéből gyíkot, békát építhetsz, de hogy a hat kockából valójában mit építesz, az rajtad múlik! A mágneses módon egyben maradó építőkockák az ötletkártyákat követve is, de szabad építésben fejlesztik igazán a kreativitást! Magicube Folyami állatok készlet 6 mágneses építőkockával a...

  6 799 Ft‎
 • A Geomag megújította az építőkockákat! A Gyümölcsök Magicube kockákkal tanulhatsz, fejlődhetsz, szórakozhatsz! Rakd össze a mágneses kockákból az elnegyedelt gyümölcsöket és nevezd meg melyik-melyik! A mágnes épp csak annyira erős, hogy egyben tartsa őket, szét fogod tudni szedni a kockákat! Magicube Gyümölcsök 4 mágneses építőkockával a Geomag-tól!

  4 899 Ft‎
 • A Geomag megújította az építőkockákat! Az Állat pajtások kirakását lehetővé tevő Magicube kockákból hat állatkát építhetsz meg - mindennapi, meglepő, vagy éppen mókás helyzetekben! A kockák mágneses módon egyben maradnak! A mágnes épp csak annyira erős, hogy egyben tartsa őket, szét fogod tudni szedni a kockákat! Magicube Állat pajtások 4 mágneses...

  4 899 Ft‎
 • A Geomag megújította az építőkockákat! A Magicube kockákból építhetsz, de varázslatos - mágneses módon egyben is maradnak! A mágnes épp csak annyira erős, hogy egyben tartsa őket, szét fogod tudni szedni a kockákat! A Magicube kezdőkészlet javítja a szem-kéz koordinációt és nagyban fejleszti az absztrakciós készséget és a kreativitást! Magicube...

  3 399 Ft‎
terméket oldalanként