Építőjátékok

Építőkockák, garázsok, autópályák, házak kisebb-nagyobb építőelemekből - az Abrick, a JDLT, a BanBao és sok más játékkocka gyártó termékeit kínáljuk, első sorban kisgyerekek számára

 2
Elérhető
15 900 HUF
Építsd meg a lovag várát, hogy újra hős legyen belőle vagy épp barátságot kössön a szörnyű sárkánnyal. A kalandos építkezés közben bármi megtörténhet. Hogy, hogyan lett a veszélyes szörnyetegből egy szerethető társ, vagy miért kellet egyedül maradni a várban a katonának? Ezekre a kérdésekre kiderül a válasz, ha egymásra rakod az erődítmény építőelemeit és...
 2
Elérhető
15 900 HUF
Tiéd lehet egy komplett rendőrséggel egybekötött mentő és tűzoltó állomás ezzel a Mega Bloks készlettel. Gyerünk, építsd fel a rendőrrel és a tűzoltóval együtt ezt az 52 db-ból álló központot. Legyen szó tűz esetről, banditákról vagy épp egy bajba esett figuráról, ezután már nincs akadály előttetek. Ugorjatok be a mindig vidám mentőkocsiba és mentsétek...
 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
11 000 HUF
Élvezd az állatokkal együtt ezt a remek szafari parkot a Mega Bloks-tól! Az elefánt, a kismajom és a zsiráf  mellett felfedezőként te is megjelenhetsz! Építs kényelmes lakot az állatoknak, akár több szinteset is! Mindenki szeretni fogja a csúszdát és a hintát is! Ha úgy tartja kedved akár egy óriási, 83 centis tornyot is felhúzhattok az állatokkal!...
 2
Elérhető
5 390 HUF
Csak ültesd be a kis figurát ebbe a szuper rendőrautóba és járd az utcákat! Emeld fel a kocsi tetejét és máris megpillanthatod a színes elemeket, melyeket könnyedén egymásba építhetsz! Rendőrautó építőkockákkal és figurával, kb. 23 x 17 x 16 cm-es méretben a Mega Bloks-tól!
 2
Elérhető
14 990 HUF
Boci, Pipi és a Farmer kalandjaiba csöppenhettek bele, ezzel az építőkocka készlettel. A színes, szórakoztató és jól kivehető mintákkal ellátott építőelemek, néhány esetben még mozgathatóak is. A bábuk és a környezeti elemek teret biztosítanak a gyerek fantáziája számára, hogy segítségükkel történeteket találjanak ki és játsszanak el.A kockákat egymásra...
 2
Elérhető
17 990 HUF
A gyerekek imádják a nagy járműveket. Sokuk, szinte rajongásik szerelmesek beléjük. Az óriási kerekek, a hatalmas alkatrészek, mind-mind olyan dolgok, amik a kedvencükké teszik ezt a Catapillar Dömpert. A hasonló, mégis aranyos külső mellett, megtaláljuk továbbá a megszokott Mega Blocks minőségű kockákat is a billenthető puttonyban. 25 db építőelemet...
 2
Elérhető
14 500 HUF
A lányokról sem feledkeztek meg a Mega Bloks tervezői. Egy igazi csajszis húzható kocsival rukkoltak elő, rózsaszín és lime zöld színben. Benne pedig az építőkockák, amik közé műanyag virágokat rejtettek el. Így a lányoknak lehet egy igazi, hordozható és bárhol felépíthető virágoskertje.A kocsiban 20 db építőkocka található.
 2
Elérhető
Építőjátékok

Űrkaland golyópálya építő - Lena

4006942801602
6 190 HUF
Akár az űr végtelenjében is érezheted magad, ahogy megépíted ezt a nagyszerű golyópályát! Csak küldd le rajta az üveggolyókat és máris elmerülhetsz a világűr rejtelmes világában! Űrkaland golyópálya építő 41 db alkotóelemmel, 10 db üveggolyóval a Lena-tól!
Elérhető
Építőjátékok

Baby Blocks építőkockák - 24 db

5998588113463
3 499 HUF
Szuper építőkockás játék a Baby Blocks! A 24 darabos építőkocka szettben még kerekes elemek is vannak! Fejleszd a kézügyességed, a térlátásodat és kombinációs készségeidet a vidám színű nagy méretű építőkockákkal!
Elérhető
Építőjátékok

Vödrös építőkocka készlet

5998588113265
2 299 HUF
Hozz létre csodás építményeket ezzel a szuper készlettel! Csak rakd össze ezeket a színes építőkockákat, melyeken ráadásul aranyos képeket is láthatsz!
Elérhető
Építőjátékok

Maxi Blocks építőkockák - Wunderland - 56 db

5998588113302
3 799 HUF
Építs és játssz a Wunderland építőkockákkal! A figurás kockákkal szerepjátékra is lehetőséged van! Az 56 darab színes építőkocka segít kézügyesség, a térlátását és kombinációs készségek fejlesztésében!
Elérhető
Építőjátékok

Combi Blocks építőkockák- 52 db

5998588113487
1 699 HUF
Építs figurákat, szögletes lényeket, vagy tornyot a Combi Blocks építőkockákból! Az építőjáték fejleszti a gyermek kombinációs készségét, kézügyességét, és térlátását! A színes alkatrészek a színek tanulásában is segítenek!
Elérhető
Építőjátékok

Farm építőjáték

5998588114224
1 890 HUF
Építsd meg könnyedén a saját farmodat építőkockák segítségével! Csak építsd egymásba a képekkel ellátott elemeket és máris kész a nagyszerű kis tanya!
Elérhető
Építőjátékok

Korongépítő játék - 170 db-os - Lena

4006942359455
1 690 HUF
A Lena korongépítője más mint a többi építőjáték, talán a babilonhoz hasonlítható! Nem kockákból, hanem bevágott szélű korongokból építhetsz geometriai formákat, figurákat! A nyolcadolva bevágott korongokat könnyen összeillesztheted egymással! Fejleszti a kézügyességet, kreativitást!
Elérhető
2 090 HUF
Különböző nehézségű feladatok szerepelnek a kártyákon, amit a gyermekeknek le kell másolnia, később emlékezetből kell megépítenie! Az építő elemeiből kreatív és szórakoztató modelleket építve további izgalmas kalandokban lehet részetek! Fejleszti a finommotorikus és a megfigyelő képességet!
1-15 / 175 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!