Építőjátékok

Építőkockák, garázsok, autópályák, házak kisebb-nagyobb építőelemekből - az Abrick, a JDLT, a BanBao és sok más játékkocka gyártó termékeit kínáljuk, első sorban kisgyerekek számára

 2
Elérhető
Mega Bloks

Utazó építőtáska - Mega Bloks

887961565287
8 799 HUF
Ez a guruló bőrönd igazi mókát rejteget! Csak nyisd fel és máris megpillanthatod a szuper építőkockákat, melyekből szinte bármit építhetsz, akár a bőrönd tetejére is! A kerekek segítségével pedig könnyedén magaddal is viheted! Mega Bloks Utazó építőtáska 16 db építőkockával a Fisher Price-tól!
1-2-3 számolj - Mega Bloks 1-2-3 számolj - Mega Bloks 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
Mega Bloks

1-2-3 számolj - Mega Bloks

Mattel
887961258950
2 300 HUF
Játék és építés közben lassan ismerkedj meg a számokkal! A 20 színes, nagy építőelem közül tízen számokat és mintázatot találsz, a többi pedig vidám színeivel szórakoztat! A sokszori rákérdezés után, már te is fel fogod ismerni a számjegyeket!
Szafari készlet - Mega Bloks Szafari készlet - Mega Bloks 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
Mega Bloks

Szafari készlet - Mega Bloks

065541066281
12 000 HUF
Az őserdő rengeteg érdekes állatot rejteget! Csatlakozz ehhez a kalandokkal teli szafari túrához, és ismerkedj meg a játékos kis majommal, a zsiráffal és a vízben pancsoló elefánttal is! Építsd meg a túra helyszínét, amit a végén a matricákkal még szebbé varázsolhatsz! Szafari készlet 101 építőelemmel és matricákkal a Mega Bloks - tól!
Guruló hernyópajti - Mega Bloks Guruló hernyópajti - Mega Bloks 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
Mega Bloks

Guruló hernyópajti - Mega Bloks

065541380905
6 000 HUF
Ez a színes, vidám guruló hernyópajti elkísérhet Téged a sétáidra is! Mielőtt elindulnál azonban, az építőelemekből, amelyeket rejteget, díszítsd ki, sőt tedd rá a kis mosolygó méhecskét is! Séta közben, ahogy gurul a hátára helyezett kockák viccesen le - fel mozognak, sőt 3 dallam is felcsendül!
Betűépítő - Mega Bloks Betűépítő - Mega Bloks 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
Mega Bloks

Betűépítő - Mega Bloks

887961251036
4 200 HUF
Ismerkedj meg a betűkkel, játékosan! Ebben a táskában - az építőelemekhez tartozik egy cipzáras táska - 40 színes, nagy elemet találsz! Az építés során találkozol majd az ABC betűivel is, amiket egyre gyakrabban ismersz majd fel, mígnem akár olvasásig is juthatsz!
Tüskekocka építőjáték - 35 db-os Tüskekocka építőjáték - 35 db-os 2
Elérhető
Építőjátékok

Tüskekocka építőjáték - 35 db-os

5999566880018
5 999 HUF
Házasítsd össze a hagyományos építőkockákat és a tüskeépítőt, hogy valami izgalmasat kapj! A tüskekockákból épp úgy építhetsz, mint az építőkockákból, de ezek az alkotások egyben is maradnak, ha jól dugdosnod a tüskés elemeket össze! Tüskekocka építőjáték 35 db műanyag tüskével!
Építsd magad tűzoltóállomás Építsd magad tűzoltóállomás 2
Elérhető
Építőjátékok

Építsd magad tűzoltóállomás

5999566880193
9 990 HUF
Építsd meg a saját tűzoltóállomásodat! Ezzel a készlettel te magad építheted össze egymáshoz passzoló elemek, csavarok és csavarhúzó felhasználásával a saját kétszintes tűzoltóállomásodat! A garázsos épülethez két lendkerekes kisautó is tartozik! Kövesd az összeszerelési útmutatót, vagy szereld a saját ötleteid szerint össze!
Börtönélet akciófigura csomag - Roblox Börtönélet akciófigura csomag - Roblox 2
Elérhető
Építőjátékok

Börtönélet akciófigura csomag - Roblox

681326107415
7 999 HUF
Itt a Roblox! A népszerű online szerepjáték kockakarakterei testet öltenek! Lépj be a börtönbe, ahol adottak a feladatok! Őrként felügyelsz a rabokra, fegyencként szökni próbálsz! Játszd el a játék jeleneteit a valóságban a két figurával és kiegészítőikkel, vagy találj ki hajmeresztő, különleges történeteket! A Roblox figurák testrészei keverhetőek is!
Munkagép - Eitech C82 Munkagép - Eitech C82 2
Elérhető
Eitech fém építőjátékok

Munkagép - Eitech C82

4012854200532
5 999 HUF
Bánya, raktár és vontatási feladatokra is készen fogsz állni az Eitech készletével, melyből a fém építőelemek és a szerszámok segítségével most szuper munkagépet rakhatsz össze! Legyen homlokrakodó, targonca, vagy karos emelő, a 160 elemből bármelyiket megépítheted, ha követed az útmutatót! Eitech C82 munkagép fém építőelemekkel és szerszámokkal!
Kastélyok és házikók - Magicube - Geomag Kastélyok és házikók - Magicube - Geomag 2
Elérhető
16 899 HUF
A Geomag megújította az építőkockákat! A legnagyobb Magicube készletből mit is lehetne építeni, mint csodás, tornyokkal, bástyákkaltarka tetőkkel díszített kastélyt! Vagy erődöt, amit épp a sárkány ostromol - csak rajtad áll! Használd szabadon a mágneses építőkockákat és matricákat! Magicube Kastélyok és házikók készlet 16 mágneses építőkockával és 62...
Hercegnők - Magicube - Geomag Hercegnők - Magicube - Geomag 2
Elérhető
Geomag

Hercegnők - Magicube - Geomag

871772001430
13 699 HUF
A Geomag megújította az építőkockákat! A Magicube Hercegnők készletében hercegnők, tündérek és unikornisok megépítésének lehetősége vár rád! A kedves mágneses matricákat szabadon pakolhatod fel a mágneses építőkockákra! Magicube Hercegnők készlet 11 mágneses építőkockával és 24 mágneses matricával a Geomag-tól!
Robotok - Magicube - Geomag Robotok - Magicube - Geomag 2
Elérhető
Geomag

Robotok - Magicube - Geomag

871772001423
13 699 HUF
A Geomag megújította az építőkockákat! Igazi "kocka-móka" lesz robotokat építeni a Magicube Robotok készletével! Legyen, lábas, kerekes, rakétás, piros, kék, vagy zöld - csak rajtad áll, mit építesz a mágneses építőkockákból és matricákból! Magicube Robotok készlet 11 mágneses építőkockával és 27 mágneses matricával a Geomag-tól!
Dinoszauruszok - Magicube - Geomag Dinoszauruszok - Magicube - Geomag 2
Elérhető
9 999 HUF
A Magicube Dinoszauruszok készletével téged vár az elveszett világ! Használd a mágneses építőkockákat és matricákat szabadon, legyen alkotásod húsevő, növényevő dinoszaurusz, vagy  más szörnyet! Magicube Dinoszauruszok készlet 7 mágneses építőkockával és 17 mágneses matricával a Geomag-tól!
Szafari kaland - Magicube - Geomag Szafari kaland - Magicube - Geomag 2
Elérhető
13 699 HUF
A Geomag megújította az építőkockákat! A szavannákon kalandozhatsz a Magicube Szavanna kaland készletével! Az ötletkártyák segítenek megépíteni egy papagályt, oroszlánt, tevét, vagy zsiráfot, de szabadon is építhetsz a mágnesesen egyben maradó építőkockákból, a lényeg a kreativitás! Magicube Szafari kaland készlet 14 mágneses építőkockával a Geomag-tól!
Sarkvidéki állatok - Magicube - Geomag Sarkvidéki állatok - Magicube - Geomag 2
Elérhető
9 999 HUF
A Geomag megújította az építőkockákat! Találkozz a sarkvidék állataival a Magicube Sarkvidéki állatok készletével! Legyen jegesmedve, bálna, fóka vagy pingvin - használd az ötletkártyákat, vagy építs a mágnesesen egyben maradó építőkockákból, valami gyapjas, hidegvízi lényt! Magicube Sarkvidéki állatok készlet 8 mágneses építőkockával a Geomag-tól!
1-15 / 187 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!