Eichhorn

A világhírű Német Eichhorn fa játékokat mindenki ismeri és szereti - kiváló minőségű keményfából készült játékaikkal több millió gyerek játszik - fa vonatok, sínek, autópályák, puzzle-k a kisebb korosztály számára

Eichhorn fa sínpálya kiegészítőkkel Eichhorn fa sínpálya kiegészítőkkel 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
8 399 HUF
A legjobb döntés lesz, ha megszerzed az Eichhorn készletét, melyből egy szuper, 8-as alakú sínpályát építhetsz meg! A készletben ráadásul a mozdonyon és a vagonokon kívül nagyszerű kiegészítőket is találhatsz! Eichhorn fa sínpálya kiegészítőkkel, 103 x 45 cm-es méretben, 290 cm-es pályahosszal!
Eichhorn hídpillér - 2 db Eichhorn hídpillér - 2 db 2
Elérhető
Eichhorn

Eichhorn hídpillér - 2 db

4003046015041
3 690 HUF
Unod már a sínpályádat? Dobd fel egy szuper híddal! Csak az Eichhorn készletét kell hozzá beszerezned, mely egyszerre két hídpillért is tartalmaz! Eichhorn hídpillér 2 db-os kivitelben, fából és műanyagból készítve, 9 x 9,5 cm-es méretben!
Vasúti körpálya kiegészítőkkel - Eichhorn Vasúti körpálya kiegészítőkkel - Eichhorn 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
4 499 HUF
Most te magad építheted meg a legszuperebb sínpályádat az Eichhorn készletéből! Csak illeszd össze a sínelemeket, helyezd el az épületeket, a fákat, valamint a közlekedési táblákat és máris rátehetd a mozdonyt a vagonnal együtt! Eichhorn Vasúti körpálya kiegészítőkkel, fából készült kivitelben!
Felfüggeszthető rajztábla tartozékokkal - Eichhorn Felfüggeszthető rajztábla tartozékokkal - Eichhorn 2
Elérhető
5 690 HUF
Szívesen gyakorolnád egy kicsit a rajzolást? Alkoss erre a szuper táblára, melyet akár a falra is felakaszthatsz! Ha új képet rajzolnál, egyszerűen csak töröld le a táblát a szivacs segítségével! Felfüggeszthető rajztábla krétákkal és szivaccsal, 58 x 45 cm-es méretben az Eichhorn-tól!
Vasúti szemafor váltóval - Eichhorn Vasúti szemafor váltóval - Eichhorn 2
Elérhető
3 290 HUF
Igazi extrát ad Eichhorn sínpályádhoz ez a kiegészítő készlet! Ha beszerzed ezt a vasúti váltót, váltótornyot és szemaforoszlopot, már nem csak körbe-körbe mehetsz! Alakíts ki vakvágányt, vagy kapcsolj össze készleteket! Eichhorn vasúti szemafor váltóval fából készült kivitelben!
Eichhorn babavilla babákkal Eichhorn babavilla babákkal 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
22 399 HUF
Csodás játékot ígér bármely kislánynak egy ilyen kétszintes, négyszobás (és kertes) babaház, melynek készletében a bútorokat és a lakókat is megtalálod! A földszinten konyha és nappali, az emeleten két hálószoba várja a családot! A kertbe pedig kipakolhatod az oda való bútorokat! A készlet két verzióban elérhető!
Eichhorn fogós fa puzzle - 1. háziállatok Eichhorn fogós fa puzzle - 1. háziállatok 2
Elérhető
999 HUF
Szerezd meg az Eichhorn 7 db-os puzzle-jét, keresd meg a figurák helyét a képen és rakd be őket! Eichhorn 7 db-os, fogós puzzle, fából készítve, hatféle kivitelben!
Eichhorn fa puzzle - 21 db-os - 1. oroszlán Eichhorn fa puzzle - 21 db-os - 1. oroszlán 2
Elérhető
1 399 HUF
Neked melyik a kedvenc állatod vagy járműved? Csak rakosgasd a helyükre a fa puzzle elemeket és máris kész a csodás kép! Eichhorn 21 db-os puzzle fából készítve, hatféle kivitelben!
Masha és a medve - asztali mágneses tábla - Eichhorn Masha és a medve - asztali mágneses tábla - Eichhorn 2
Elérhető
7 290 HUF
Irány a suli! Ez alól még Masha sem bújhat ki. Tanuláshoz, vagy csak rajzoláshoz is tökéletes eszköz ez a mágneses rajztábla. Egyik oldalára krétával rajzolhatsz, írhatsz kedvedre, mint a tanárnéni az iskolában. A másik oldala mágneses, ide bármit, amiben mágnes van felcsíptethetsz. Induljon a móka! (vagy a tanulás...)
 2
Elérhető
Eichhorn

Gurítópálya 3 golyóval - Eichhorn

4003046020250
7 790 HUF
Hatalmas móka ez a gurítópálya! Engedd le a színes golyókat a pálya tetején megtalálható lyukon, majd nézd, ahogy végigszáguldanak és a végén nekiütkoznek a csengőnek! Gurítópálya 3 golyóval, csengővel, fából készült kivitelben az Eichhorntól!
Elérhető
Eichhorn

Négy évszak puzzle - Eichhorn

4003046035032
2 690 HUF
Ismerkedjünk meg az évszakokkal játékosan! Az Eichhorn kiváló minőségű, fából készült puzzleje a négy évszak legjellegzetesebb tulajdonságait tárja a kicsik elé az egyes szinteken!
Elérhető
Eichhorn

Eichhorn konténervagon

4003046013573
1 990 HUF
Szeretnéd feldobni az Eichhorn vonatodat? Csatold hozzá ezt a szuper konténervagont a mágnesek segítségével és már indulhat is a zakatolás! Eichhorn fa vagon műanyag konténerre, kb. 7,5 cm-es méretben!
 2
Elérhető
Eichhorn

Eichhorn autószállító vonat

4003046013610
6 490 HUF
Játssz az Eichhorn autószállító vonat készletével! Építsd össze a sínpálya elemeket már meglévő Eichhorn készltedhez, csatold fel a vagonokat a mozdonyra és tedd rájuk az autókat és a figurákat! Eichhorn fából készült vonatszett, mágneses mozdonyokkal, figurákkal.
 2
Elérhető
Eichhorn

Eichhorn bábszínház

4003046025866
6 999 HUF
Add elő kedvenc mesédet a családnak ebben a szép bábszínházban! Eichhorn fából készült bábszínház, 110 x 64 cm-es méretben, függönyökkel. A bábokat nem tartalmazza!
 2
Elérhető
Eichhorn

Lovarda- Eichhorn

4003046043419
7 490 HUF
Rakd össze ezt a szép fából készült lovardát, melybe akár három lovat is befoghatsz, és gyakorold az akadályugrást a szép, fekete lóval! Eichhorn játszószett fa lovardával, akadállyal, lovász- és lófigurával! 
1-15 / 20 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!