Garázsok

Ebben a kategóriában az autóidnak kereshetsz menedéket! Egy- és többszintes garázs, parkolóház és egyéb kiegészítők!

copy of Sárkánytámadás pályaszett - City vs Robo Beasts - Hot Wheels - copy of Sárkánytámadás pályaszett - City vs Robo Beasts - Hot Wheels -  2
Készleten
Hot Wheels city-t robot bestiák terrorizálják, az ultimate garázst a város legnagyobb járgánytárolóját egy Robo T-Rex tartja rettegésben szóval csak óvatosan hajts be 90 cm magas óriási épületbe. City vs Robo Beasts Ultimate garázs játékszett a T-Rex ellen a Hot Wheelstől!
Majorette Creatix Reptéri hangár - Majorette Creatix Reptéri hangár -  2
Utolsó tételek a raktáron
Járművek

Majorette Creatix Reptéri hangár

3467452042458
6 299 Ft
Majorette Creatix Reptéri hangárral igazán életre keltheted légikikötődet. Bővítsd Majorette repteredet egy új hangárral! A készlet kompatibilis a többi Majorette Creatix szettel! 
Parkolóház 6 db versenyautóval - Parkolóház 6 db versenyautóval -  2
Utolsó tételek a raktáron
Fiúknak

Parkolóház 6 db versenyautóval

8719202019285
19 999 Ft
Parkold le verdáidat ebben az öt emeletes parkolóház óriásban. Ez az épület igazi menedék lesz az autóid számára, a földszinten autómosót benzinkutat és szerelő aknát is találsz! Az emeleteken pedig kedvenc járgányaidat tarthatod! A körkörös pályákon elindulva vagy a liftet használva egyre feljebb és feljebb juthatsz a komplexumban! A parkolóházhoz 6 db...
Skyline garázs - Bburago Skyline garázs - Bburago 2
Utolsó tételek a raktáron
Playset- játékszettek

Skyline garázs - Bburago

4893993303588
10 999 Ft
Ideje betérni a Skyline garázsba! Az emeletes garázs felső színtjéről indítva kocsijaid extra sebességgel robbanhatnak ki a földszinti kapun! A garázs mellett kocsiddal a benzinkútra is begurulhatsz, ahol le is moshatod a verdát! A csomagban egy 1:43 méretarányú kocsit is találsz, így a garázs összeállítása után egyből kezdődhet a játék!
Bosch Service - 5 szintes parkoló Bosch Service - 5 szintes parkoló 2
Utolsó tételek a raktáron
Garázsok

Bosch Service - 5 szintes parkoló

4009847028136
25 999 Ft
Igazi autórajongó gyerkőcöknek készült ez a garázs! Az öt szintet - amiből a tetőszint 85 cm magasan van - kétsávos pálya köti össze. A kisautókat a tekerős lifttel juttathatod a felső szintre, ahol versenyindító várja a verdákat! A csomagban a garázs, kiegészítők és két kisautó vár!
Bosch Service 3 szintes parkoló Bosch Service 3 szintes parkoló 2
Utolsó tételek a raktáron
Garázsok

Bosch Service 3 szintes parkoló

4009847028112
20 900 Ft
Igazi autórajongó gyerkőcöknek készült ez a garázs! A három szintet kétsávos pálya köti össze. A kisautókat a tekerős lifttel juttathatod a felső szintre, ahol versenyindító várja a verdákat! A csomagban a garázs, kiegészítők és két kisautó vár!
1-6 / 6 elem mutatása

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása,
és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait,
így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!