Kártyák

Egy olyan kategória, melyben minden korosztály megtalálja a hozzá illő játékot! Gyermekeknek ajánljuk az aranyos mese- és memóriakártyákat, gyűjtőknek a misztikus Hatalom Kártyáit, felnőtteknek pedig a pókerjátékokat, szetteket, zsetonokat és kártyákat! Egy kategória, mely összehozza a társaságot!

  • Új
Elérhető
599 HUF
Ezzel a csomag kártyával, nem csak izgalmas játszmákban lehet részünk a ház körül élő állatok társaságában, de meg is ismerhetjük őket jobban. A készítők igyekeztek megmutatni ezeknek a jószágoknak a szerethető oldalát és legfontosabb tulajdonságaikat. Mindez egy kicsit közelebb hozza őket számunkra, miközben jól érezzük magunkat az újdonsült barátainkkal.
 2
  • Új
Elérhető
390 HUF
Itt a lehetőség, hogy próbára a tedd a memóriádat vagy a szerencsédet! Ugyanis, a Pizsihősök animációs sorozat szereplói bújtak meg párosával, a kártyák lapjain. Mókás kihívásban vehettek részt, hogy vajon megtaláljátok-e a párokat egy jó memóriajátékban, avagy kinél marad az utolsó pár nélküli lap egy fekete Péterben.
 2
  • Új
Elérhető
Kártyák

A hihetetlen család 2 memóriajáték

5901911100610
499 HUF
Itt a lehetőség, hogy próbára a tedd a memóriádat vagy a szerencsédet! Ugyanis, A Hihetetlen család 2 animációs mozi szereplói bújtak meg, párosával a kártyák lapjai közt. Mókás kihívásnak nézhettek elébe, hogy vajon megtaláljátok-e a párokat egy jó memóriajátékban, avagy kinél marad az utolsó pár nélküli lap egy fekete Péterben.
 2
Elérhető
Társasjátékok

Fekete Péter - Piatnik

Piatnik
9001890427220
399 HUF
Ez egy nagyon egyszerű gyűjtögetős kártyajáték, osszátok szét a lapokat annyi felé, ahányan szeretnétek játszani. A cél az, hogy összepárosítsátok az ugyanolyan lapokat. Persze van egy, a doboz borítóján szereplő Fekete "macska" Péter, amiből csak egy darab van a pakliban. Miután mindenki megkapta a kártyáit, vegyétek ki azokat, amik már most párban...
Elérhető
Kártyák

Difference társasjáték

3421271401544
2 999 HUF
Megfigyelésen alapuló játék! Mindenki egyszerre játszik és próbálja minél hamarabb megtalálni a középen lévő kép és a saját paklijának legfelső kártyája közti két különbséget! Akinek ez először sikerül, az a saját kártyáját az asztal közepére teszi azelőző kártyára és a játék folytatódik! Az nyer, akinek először sikerül megszabadulnia az összes kártyájától!
 2
Elérhető
3 299 HUF
Színre szín, számra szám! Ki ne ismerné, az Uno, szinte a világ minden táján elterjedt szabályait. A közkedvelt kártyákat mostantól az új Jurassic Wolrd-ös kiadásban is kipróbálhatjátok, a lapokon Owennel és az őshüllőkkel. A játék közben megeshet, hogy szabadjára engeditek a raptorokat, mikor valaki kijátssza a "Owen Vad raptor csapata" kártyát... És ne...
 2
Elérhető
Kártyák

DOS kártyajáték

Mattel
887961629385
2 299 HUF
Párosítsd a kártyákat számok szerint! A DOS színválasztó kártya bármilyen színű lap lehet, a # számválasztó kártya pedig bármilyen szám!
 2
Elérhető
1 999 HUF
Retróláz ég a Marvel képregényekben és ebben a pakliban is! A minőségi lapokra nyomott, szövegbuborékos szuperhősökkel élmény lesz a játék! Marvel Comics Retro franciakártya a Waddingtons-tól!
 2
Elérhető
Kártyák

DC Comics franciakártya - Waddingtons

5036905022446
1 999 HUF
A klasszikus ász, király, dáma, bubi sort dönti fel ez a pakli! A DC hőseivel díszített minőségi kártyákkal élmény lesz a játék! DC Comics franciakártya a Waddingtons-tól!
 2
Elérhető
Kártyák

UNO kártyajáték - állatkölykök

Mattel
887961560404
3 199 HUF
Megérkeztek! Párosítsd össze a kártyákat szám, szín és cuki állatkák szerint ebben a különleges UNO játékban! Nem édesek? Ne felejtsd el mondani, hogy "UNO", ha már csak egy lapod maradt!
Bicycle Rider Back Jumbo Index dupla póker kártya
Elérhető
2 199 HUF
A Bicycle Rider Back Jumbo Index specialitása a nagy index! Minőségi, air cushion finish, póker méret és rider back hátlap! A dupla csomag tartalma két pakli két pakli Jumbo Index póker kártya , piros és kék hátlappal!
Bicycle Prestige Jumbo Index póker kártya - kétféle szín
Elérhető
Póker játékok

Bicycle Prestige Jumbo Index póker kártya -...

8420707441005
3 299 HUF
Ha kiváló minőségű póker kártyával kápráztatnád el a barátaidat, akkor válaszd a Bicycle Prestige Jumbo Index pakliját, mely 100% plasztik anyagból készült, Dura-Flex technológiával gyártva! Jumbo index 2 sarokban!
Bicycle Magic Double Pack póker kártya - kétféle szín
Elérhető
Póker játékok

Bicycle Magic Double Pack póker kártya -...

073854008089
1 750 HUF
Klasszikus vonalat követő Bicycle póker kártya, amiben biztosan nem fogsz csalódni! Letisztult dizájn, kiváló minőség! Felkészültél egy izgalmas pókerjátszmára?
Bicycle Rider Back Jumbo Index póker kártya - kétféle szín
Elérhető
1 100 HUF
Próbáld ki a Bicycle Prestige Rider Back Jumbo Index póker kártyát, mely az első 100% plasztik, Dura-Flex technológiával gyártott kártya! Jumbo index 2 sarokban! Indulhat a póker parti!
1-15 / 148 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!