Kártyák

Egy olyan kategória, melyben minden korosztály megtalálja a hozzá illő játékot! Gyermekeknek ajánljuk az aranyos mese- és memóriakártyákat, gyűjtőknek a misztikus Hatalom Kártyáit, felnőtteknek pedig a pókerjátékokat, szetteket, zsetonokat és kártyákat! Egy kategória, mely összehozza a társaságot!

  • Új
Elérhető
Kártyák

Difference társasjáték

3421271401544
2 999 HUF
Megfigyelésen alapuló játék! Mindenki egyszerre játszik és próbálja minél hamarabb megtalálni a középen lévő kép és a saját paklijának legfelső kártyája közti két különbséget! Akinek ez először sikerül, az a saját kártyáját az asztal közepére teszi azelőző kártyára és a játék folytatódik! Az nyer, akinek először sikerül megszabadulnia az összes kártyájától!
 2
Elérhető
3 299 HUF
Színre szín, számra szám! Ki ne ismerné, az Uno, szinte a világ minden táján elterjedt szabályait. A közkedvelt kártyákat mostantól az új Jurassic Wolrd-ös kiadásban is kipróbálhatjátok, a lapokon Owennel és az őshüllőkkel. A játék közben megeshet, hogy szabadjára engeditek a raptorokat, mikor valaki kijátssza a "Owen Vad raptor csapata" kártyát... És ne...
 2
Elérhető
Kártyák

DOS kártyajáték

Mattel
887961629385
2 299 HUF
Párosítsd a kártyákat számok szerint! A DOS színválasztó kártya bármilyen színű lap lehet, a # számválasztó kártya pedig bármilyen szám!
 2
Elérhető
1 999 HUF
Retróláz ég a Marvel képregényekben és ebben a pakliban is! A minőségi lapokra nyomott, szövegbuborékos szuperhősökkel élmény lesz a játék! Marvel Comics Retro franciakártya a Waddingtons-tól!
 2
Elérhető
Kártyák

DC Comics franciakártya - Waddingtons

5036905022446
1 999 HUF
A klasszikus ász, király, dáma, bubi sort dönti fel ez a pakli! A DC hőseivel díszített minőségi kártyákkal élmény lesz a játék! DC Comics franciakártya a Waddingtons-tól!
Elérhető
2 999 HUF
Thyme doki próbára akarja tenni a képességeiteket! Készen álltok a kihívásra? Mialatt a doki elmagyarázná a terveit, véletlenül megnyom egy gombot: vészjelző harsan fel, nehéz rácsok ereszkednek alá és lezárják a laboratóriumot! A doki lezuhan egy csapóajtón keresztül, majd az egész szoba sötétségbe borul... Képesek vagytok megoldani a szoba különleges...
 2
Elérhető
Kártyák

UNO kártyajáték - állatkölykök

Mattel
887961560404
3 199 HUF
Megérkeztek! Párosítsd össze a kártyákat szám, szín és cuki állatkák szerint ebben a különleges UNO játékban! Nem édesek? Ne felejtsd el mondani, hogy "UNO", ha már csak egy lapod maradt!
Bicycle Rider Back Jumbo Index dupla póker kártya
Elérhető
2 199 HUF
A Bicycle Rider Back Jumbo Index specialitása a nagy index! Minőségi, air cushion finish, póker méret és rider back hátlap! A dupla csomag tartalma két pakli két pakli Jumbo Index póker kártya , piros és kék hátlappal!
Bicycle Rider Back Standard Index dupla póker kártya
Elérhető
2 199 HUF
Bicycle Rider Back Standard Index minőségi, papír póker kártya! A csomagban egyszerre két pakli is található! Air cushion finish, póker méret, rider back hátlap! Felöltötted a pókerarcodat?
Bicycle Prestige Jumbo Index póker kártya - kétféle szín
Elérhető
Póker játékok

Bicycle Prestige Jumbo Index póker kártya -...

8420707441005
3 299 HUF
Ha kiváló minőségű póker kártyával kápráztatnád el a barátaidat, akkor válaszd a Bicycle Prestige Jumbo Index pakliját, mely 100% plasztik anyagból készült, Dura-Flex technológiával gyártva! Jumbo index 2 sarokban!
Bicycle Magic Double Pack póker kártya - kétféle szín
Elérhető
Póker játékok

Bicycle Magic Double Pack póker kártya -...

073854008089
1 750 HUF
Klasszikus vonalat követő Bicycle póker kártya, amiben biztosan nem fogsz csalódni! Letisztult dizájn, kiváló minőség! Felkészültél egy izgalmas pókerjátszmára?
Bicycle Rider Back Jumbo Index póker kártya - kétféle szín
Elérhető
1 100 HUF
Próbáld ki a Bicycle Prestige Rider Back Jumbo Index póker kártyát, mely az első 100% plasztik, Dura-Flex technológiával gyártott kártya! Jumbo index 2 sarokban! Indulhat a póker parti!
Bicycle Tragic Royalty póker kártya
Elérhető
Póker játékok

Bicycle Tragic Royalty póker kártya

073854014837
1 599 HUF
A Bicycle Tragic Royalty paklija egy igazi különlegesség a nem hétköznapi dizájn kedvelőinek! A figurák arca egyszerre tragikus és komikus! A hátlap fekete és vérvörös! A póker kártya UV reagáns, ami igazán egyedivé teszi a póker játékélményt!
Bicycle Premium Silver Steampunk póker kártya
Elérhető
Póker játékok

Bicycle Premium Silver Steampunk póker kártya

073854019900
2 699 HUF
A Bicycle Premium Silver Steampunk pakli lapjain és a hátoldalán látványos mechanikai szerkezetet ábrázoló minta található, mely igazi metálos hangulatban, ezüstös-fémes színben pompázik! Ezzel a különleges dizájnnal bárhol és bármikor feltűnést kelthetsz minden pókerasztalnál!
1-15 / 152 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!