Kártyák

Egy olyan kategória, melyben minden korosztály megtalálja a hozzá illő játékot! Gyermekeknek ajánljuk az aranyos mese- és memóriakártyákat, gyűjtőknek a misztikus Hatalom Kártyáit, felnőtteknek pedig a pókerjátékokat, szetteket, zsetonokat és kártyákat! Egy kategória, mely összehozza a társaságot!

  • Új
Elérhető
2 999 HUF
Thyme doki próbára akarja tenni a képességeiteket! Készen álltok a kihívásra? Mialatt a doki elmagyarázná a terveit, véletlenül megnyom egy gombot: vészjelző harsan fel, nehéz rácsok ereszkednek alá és lezárják a laboratóriumot! A doki lezuhan egy csapóajtón keresztül, majd az egész szoba sötétségbe borul... Képesek vagytok megoldani a szoba különleges...
 2
Elérhető
Kártyák

UNO kártyajáték - állatkölykök

Mattel
887961560404
3 199 HUF
Megérkeztek! Párosítsd össze a kártyákat szám, szín és cuki állatkák szerint ebben a különleges UNO játékban! Nem édesek? Ne felejtsd el mondani, hogy "UNO", ha már csak egy lapod maradt!
Bicycle Rider Back Jumbo Index dupla póker kártya
Elérhető
2 199 HUF
A Bicycle Rider Back Jumbo Index specialitása a nagy index! Minőségi, air cushion finish, póker méret és rider back hátlap! A dupla csomag tartalma két pakli két pakli Jumbo Index póker kártya , piros és kék hátlappal!
Bicycle Rider Back Standard Index dupla póker kártya
Elérhető
2 199 HUF
Bicycle Rider Back Standard Index minőségi, papír póker kártya! A csomagban egyszerre két pakli is található! Air cushion finish, póker méret, rider back hátlap! Felöltötted a pókerarcodat?
Bicycle Prestige Jumbo Index póker kártya - kétféle szín
Elérhető
Póker játékok

Bicycle Prestige Jumbo Index póker kártya -...

8420707441005
3 299 HUF
Ha kiváló minőségű póker kártyával kápráztatnád el a barátaidat, akkor válaszd a Bicycle Prestige Jumbo Index pakliját, mely 100% plasztik anyagból készült, Dura-Flex technológiával gyártva! Jumbo index 2 sarokban!
Bicycle Magic Double Pack póker kártya - kétféle szín
Elérhető
Póker játékok

Bicycle Magic Double Pack póker kártya -...

073854008089
1 750 HUF
Klasszikus vonalat követő Bicycle póker kártya, amiben biztosan nem fogsz csalódni! Letisztult dizájn, kiváló minőség! Felkészültél egy izgalmas pókerjátszmára?
Bicycle Pro PokerPeek póker kártya - kétféle szín
Elérhető
1 599 HUF
Hasonlóan a Jumbo Index póker kártyához, itt is nagy az index, de felkerültek a kis indexek is! Minden sarokban lévő index el van forgatva, Pro Cut vágás technikával! Próbáld ki most!
Bicycle Rider Back Jumbo Index póker kártya - kétféle szín
Elérhető
1 100 HUF
Próbáld ki a Bicycle Prestige Rider Back Jumbo Index póker kártyát, mely az első 100% plasztik, Dura-Flex technológiával gyártott kártya! Jumbo index 2 sarokban! Indulhat a póker parti!
Bicycle Tragic Royalty póker kártya
Elérhető
Póker játékok

Bicycle Tragic Royalty póker kártya

073854014837
1 599 HUF
A Bicycle Tragic Royalty paklija egy igazi különlegesség a nem hétköznapi dizájn kedvelőinek! A figurák arca egyszerre tragikus és komikus! A hátlap fekete és vérvörös! A póker kártya UV reagáns, ami igazán egyedivé teszi a póker játékélményt!
Bicycle Premium Silver Steampunk póker kártya
Elérhető
Póker játékok

Bicycle Premium Silver Steampunk póker kártya

073854019900
2 699 HUF
A Bicycle Premium Silver Steampunk pakli lapjain és a hátoldalán látványos mechanikai szerkezetet ábrázoló minta található, mely igazi metálos hangulatban, ezüstös-fémes színben pompázik! Ezzel a különleges dizájnnal bárhol és bármikor feltűnést kelthetsz minden pókerasztalnál!
Bicycle Premium Archangels póker kártya
Elérhető
Póker játékok

Bicycle Premium Archangels póker kártya

073854019825
2 699 HUF
A Bicycle Premium Archangels gyönyörű, kézzel rajzolt, részletgazdag motívumai a jó és a rossz, a világos és a sötét örök ellentétét jelenítik meg! Ilyen szépségű kártyával a póker még élvezetesebb!
Bicycle Guardians póker kártya
Elérhető
Póker játékok

Bicycle Guardians póker kártya

073854015285
1 599 HUF
A Bicycle Guardians minőségi, tartós papír póker kártya, mely hosszú ideig megtartja alakját és könnyű kezelni! A póker kártyákon lévő különleges figurák serkentik az elmét és a legjobb trükköket hozzák ki a mindannyiunkban rejtőző póker mágusból!
Bicycle Gold Dragon Back póker kártya
Elérhető
Póker játékok

Bicycle Gold Dragon Back póker kártya

073854019559
1 590 HUF
A Bicycle Gold Dragon Back póker kártya egy egyedi tervezésű, sárkány mintás póker kártya! A hátára festett sárkány minta ritkaság, így otthonodban vagy akár a barátok között is feltűnést fog kelteni a kezedben!
Bicycle Tuck Rider Back Standard Index póker kártya - kétféle szín
Elérhető
Póker játékok

Bicycle Tuck Rider Back Standard Index póker...

073854008072
1 150 HUF
Ha a klasszikusok híve vagy, akkor ebben a kiváló minőségű Bicycle póker kártyában nem fogsz csalódni! Letisztult stílus, hagyományos grafika... már csak a pókerarcodat kell felölteni!
Cartamundi 202 póker kártya - szimpla pakli
Elérhető
Póker játékok

Cartamundi 202 póker kártya - szimpla pakli

5411068731396
499 HUF
Új bontatlan paklit kezdenétek a pókerpartihoz, hogy a cinkelt lapokat elkerüljétek? Válaszd A Cartamundi minőségi pakliját, melyben 54 db kártyalapot találhatsz! Cartamundi 202 póker kártya pakli 54 db lappal!
1-15 / 152 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!