A termékek listája márka szerint Hasbro

Hasbro játékgyártó kínálata - Galaxy  Játékáruház

A HASBRO a világ egyik legnagyobb játékgyártója, mely a Transformers robotok és a My Little Pony sorozatával vált világhírűvé - az elmúlt 50 évben rengeteg rajzfilm és mesefigurát, annak játék változatait köszönhetjük nekik: Play-Doh gyurmák, Transformers, Littlest Pet Shop játékok, Disney hercegnő babák, a világ legjobb társasjátéka a Monopoly, Equestria Girls, és a Star Wars figurák is a Hasbro nevéhez fűződik. De ne feledkezzünk meg a legjobb szivacslövő a NERF sorozatról sem! További számtalan féle és fajta játék kicsiknek és nagyoknak, fiúknak és lányoknak.

Star Wars The Black Series... Star Wars The Black Series... 2
  • Új
Elérhető
FILM és JÁTÉK FIGURÁK

Star Wars The Black Series - Darth Maul Force FX Fénykard replika - 1/1

Hasbro
5010993593972
69 999 HUF
A kegyetlen Sith nagyúr, Darth Maul fénykardjának 1/1-es másolata kerülhet most a birtokodba. A részletgazdagon kidolgozott szablya, piros színnel képes világítani, és a filmekben halott hanghatásokat visszaadva használóját elrepíti egy távoli galaxisba. Oda, ahova az erő sötét oldala csábít és vezet. Ez a fénykard lehet a kulcs, amely összeköt majd téged...
Vasember figura -... Vasember figura -... 2
Elérhető
11 999 HUF
Vasember nem először találja szembe magát az óriás titánnal; Thanosszal! Ezért aztán, nem csak, hogy új páncélzattal, de egy karjára erősíthető repulzorágyúval is készül, ahogy ezt ennél a Hasbro a figuránál is láthatod. A Titan Hero széria legújabb tagjánál, ami képes megszólalni a karakterhangján gombnyomásra. A figura német nyelven szólal meg!
Pókember figura és... Pókember figura és... 2
Elérhető
12 999 HUF
Pókember helyzete sosem volt egyszerű, mikor egy olyan ellenféllel találta szembe magát, aki képes volt repülni. Egészen mostanáig! Ugyanis ebben az új Hasbro hálószövő készletben, megkaparinthatjátok a pókkoptert, amivel akár torpedót is lőhettek. Ezzel a géppel könnyedén ringbe szállhattok bármilyen szupergonosszal Spider-man oldalán.
Deadpool corps szett -... Deadpool corps szett -... 2
Elérhető
Szuperhősök

Deadpool corps szett - Marvel Legends Series - Hasbro

Hasbro
5010993561315
18 999 HUF
A rossz arcoknak egyenlőre várniuk kell a feldarabolásra, mert két új harcostársammal úgy gondoltuk, hogy világ körüli útra megyünk egy Vespával! Szóval ha van egy jó Chimichangád meg egy kis csípős szószod lehet hozzád is beugrunk! Puszi Deadpool!
Nerf szivacslövő Pókpuska -... Nerf szivacslövő Pókpuska -... 2
Elérhető
Versenybe szállnál Pókemberrel? Ahhoz valami igazán ütős fegyver kell! Nyúld le a pókhálóját, amit maga mögött hagyott és csinálj belőle nyílpuskát! Vagy, inkább szerezd be ezt, az új Nerf pókpuskát, ami pont úgy működik, mint a nyílvető! Hidd el ez a szivacslövő elég lesz ahhoz, hogy ringben maradj a hálószövő mellett.
Thanos figura - Avengers... Thanos figura - Avengers... 2
Elérhető
Szuperhősök

Thanos figura - Avengers Titan Hero Series - Hasbro

Hasbro
5010993552313
9 990 HUF
Kéne valaki, aki végre segít rendet teremteni a játékaid között? Nincs is jobb választás Thanos-nál, hisz egy csettintéssel elintézi neked ezt, a Végtelen Kesztyű segítségével. Szerezed meg a közel 30 cm-es Titán-t, a Marvel filmes univerzum legújabb filmjéből, a Végjátékból.
Spider-man figura... Spider-man figura... 2
Elérhető
8 499 HUF
Húzd ki a pókfonalat, egyik végét akaszd fel valahova a szobádban, míg a másikat szereld ennek a Pókember figurának a kezére, és már indulhat is a lengés az ágyad támlájától, egészen szekrényed ajtajáig. Vesd, és sződd a hálót Spider-man-nal együtt.
Spider-man figura fekete... Spider-man figura fekete... 2
Elérhető
8 499 HUF
Láttad már az új filmet? Mert abban Pókember pont ilyen gúnyát visel magán! Igen, ezt a figurát is, a most következő Spider-man film alapján készítették, amiben Peter Parker távol kerül az otthonától. A másik jelmeze, pedig New York-ban maradt May néninél. Persze, nincs ok az aggodalomra, nyomd össze a lábait és meglátod ebben a fekete cuccban is jól oda...
Amerika kapitány figura -... Amerika kapitány figura -... 2
Elérhető
A Bosszúállók vezetője, Amerika kapitány végig kiállt a csapata mellett, ahogy ezt a Végjátékban is megteszi. Tetemes részt vállal a küzdelemből, de szerencsére, ott van nála a pajzsa, amit te is megkapsz ezzel a közel 30 cm-es, Titan Hero Series figurával, a Hasbro-tól. A figura német nyelven szólal meg!
Super Soaker Szivacs... Super Soaker Szivacs... 2
Elérhető
1 599 HUF
Itt az ideje, hogy lecseréld a vízipisztolyod, egy igazi csúzlira! Hagyd meg a fürdőzőknek a vizet, és csapasd ezekkel a mini szivacs labdákkal! Ne aggódj, nem fog fájni senkinek, ezek a gömböcök pihe puhák! Egy darab Nerf csúzli és 4 db neoprén labda vár rád, hogy megmutasd, hogy tudsz célozni.
Super Soaker Szivacs... Super Soaker Szivacs... 2
Elérhető
1 599 HUF
Unod a labdát, a frízbit és a röplabdát? Akkor most itt van neked, a Super Soaker neoprén vízibomba dobókészlet! Amit, akár a medencébe is magaddal vihetsz! Mivel puha, nem fáj ha véletlenül nem sikerül elkapnod, és a formájának köszönhetően remekül manőverezik a levegőben. Vidd és dobd, akár a vízben is!
Monopoly Budapest... Monopoly Budapest... 2
Elérhető
Társasjátékok

Monopoly Budapest társasjáték - Top látnivalók

Hasbro
5036905036092
14 999 HUF
Ebben a Monopolyban, fővárosunk; Budapest fő látványosságait tudod nem csak megnézni és meglátogatni, de saját magadnak meg is szerezni, hogy később az odalátogatókból bevételed származzon. Az, hogy te nyered-e ezt a játékot, csak rajtad és a döntéseiden múlik. Hiszen csodálatos város, ami a tematikáját adja ennek a Monopolynak, csak úgy vonzza a...
1-12 / 336 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása,
és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait,
így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!