Littlest PetShop

Az icurka-picurka kis barátok már megérkeztek a Galaxy Játékáruházba! Gyorsan siess hát, hisz csak rád várnak, hogy hazavidd őket! Itt mindenféle kis állatfigurát megtalálhatsz, a lehető legaranyosabb kidolgozással és mindenféle felszereléssel, házikóval együtt! Találd meg hát Te is a hozzád illő Littlest Pet Shop barátot!

 2
Elérhető
Littlest PetShop

Littlest Pet Shop Clip It meglepetés kulcstartó...

Hasbro
5010993492329
1 099 HUF
Nem kell elhagynod Littlest Pet Shop állatkáidat, vidd mindenhova magaddal őket ezekkel a kulcstartókkal! A gyűrűre felfűzheted a kis búvóhelyüket, benne az állatkával és egy medált is! Melyik bújik meg a te csomagodban? Littlest Pet Shop Clip It kulcstartó figurával a Hasbro-tól!
Littlest Pet Shop meglepetés gyűrű figurával Littlest Pet Shop meglepetés gyűrű figurával 2
Elérhető
Littlest PetShop

Littlest Pet Shop meglepetés gyűrű figurával

Hasbro
5010993323920
990 HUF
Kedvenc Littlest Pet Shop állatkádat most mindenhová magaddal viheted egy divatos gyűrű formájában! Csak nyisd fel az ékszer tetejét és máris megpillanthatod a tündéri figurát! Vajon melyikőjük lesz a tiéd? Littlest Pet Shop meglepetés gyűrű figurával a Hasbro-tól!
Pawza Hotel - Littlest Pet Shop szett Pawza Hotel - Littlest Pet Shop szett 2
Elérhető
Littlest PetShop

Pawza Hotel - Littlest Pet Shop szett

Hasbro
5010994856168
32 990 HUF
Vegyél részt egy igazán szuper buliban, hiszen kezdetét veszi az állatok fesztiválja, amely a mesés Pawza Hotelben van! Természetesen egy buliban nem hiányozhatnak a fényeffektek és a zene sem! Most összesen akár 10 percnyi zenét is le tudsz játszani! A dobozban számtalan dekor elemet találsz, amelyekkel kedved szerint díszítheted a kinyitható hotelt!
Littlest Pet Shop stíluskészlet - kétféle - 1. sárga cica Littlest Pet Shop stíluskészlet - kétféle - 1. sárga cica 2
Elérhető
Littlest PetShop

Littlest Pet Shop stíluskészlet - kétféle

Hasbro
5010994847715
5 990 HUF
Kis kedvencedet most saját magad teheted még varázslatosabbá ennek a stíluskészletnek a segítségével! A készlet különféle filctollakat, dekor elemeket tartalmaz! A figura jellegzetessége, hogy hátoldala felnyitható, és tárolódobozként szolgál a díszítőelemek számára! Littlest Pet Shop Stíluskészlet a Hasbro - tól kétféle kivitelben!
1-4 / 4 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!