Disney hercegnők

Ha a Disney hercegnőkről beszélünk, akkor mindenki tudja kikről van szó! Jázmin, Hófehérke, Hamupipőke, Csipkerózsika, Pocahontas, Aranyhaj és Belle már megérkeztek áruházunkba! Babák és a hozzájuk tartozó hercegek, kiegészítők, társasjátékok, puzzle-k, sátrak és ajándéktárgyak és minden más kis hercegnők számára!

Jégvarázs esernyő - 60 cm Jégvarázs esernyő - 60 cm 2
  • Új
Elérhető
Esernyők

Jégvarázs esernyő - 60 cm

5203199034718
1 799 HUF
Vigyázz, nyáron könnyen elkaphat az eső! Mindig tartsd magadnál ezt a csodás esernyőt, melyet pikk-pakk felhúzhatsz a fejed fölé! Jégvarázs manuális esernyő 60 cm-es méretben, könnyű alumínium vázzal, alumínium bordákkal, műanyag fogantyúval, világoskék színben, rendkívül strapabíró kivitelben a Chanos-tól!
Shimmer és Shine automata... Shimmer és Shine automata... 2
  • Új
Elérhető
1 999 HUF
Mielőtt bőrig áznál, gyorsan húzd fel ezt az esernyőt, melyhez csupán meg kell nyomni a gombot! Shimmer és Shine automata esernyő 65 cm-es méretben, könnyű alumínium vázzal, alumínium bordákkal, műanyag fogantyúval, rózsaszín színben, rendkívül strapabíró kivitelben a Chanos-tól!
Aranyhaj szivárványhajú... Aranyhaj szivárványhajú... 2
Elérhető
Disney hercegnők

Aranyhaj szivárványhajú baba kiegészítőkkel

Hasbro
5010993553044
8 799 HUF
Aranyhaj egyszerűen imádja, ha végtelen hosszú haja egy kis színt kap! Csak húzd végig a tincsein a krétát és máris láthatod, ahogy csodás színekben pompázik! Már csak meg kell fésülnöd és a hajcsatokkal díszítened a gyönyörű frizurát! Aranyhaj szivárványhajú baba kiegészítőkkel, kb. 26 cm-es méretben a Hasbro-tól!
Aranyhaj báli ruha - Disney... Aranyhaj báli ruha - Disney... 2
Elérhető
Disney hercegnők

Aranyhaj báli ruha - Disney Hercegnők

Hasbro
5010993509539
2 299 HUF
Aki csak megpillantja Aranyhajt ebben a csillogó mesés báli ruhában, az valósággal el fog ámulni! Add rá a cipőt is, hogy még tökéletesebb lehessen! Aranyhaj báli ruha cipővel, lila színben a Hasbro-tól!
Ariel báli ruha - Disney... Ariel báli ruha - Disney... 2
Elérhető
Disney hercegnők

Ariel báli ruha - Disney Hercegnők

Hasbro
5010993509546
2 299 HUF
Rendezz hatalmas vízalatti ünnepséget, melyen Ariel viselheti ezt a pompás ruhát a hozzátartozó cipővel együtt! Ariel báli ruha cipővel, sötétzöld színben a Hasbro-tól!
Hamupipőke báli ruha -... Hamupipőke báli ruha -... 2
Elérhető
Disney hercegnők

Hamupipőke báli ruha - Disney Hercegnők

Hasbro
5010993509515
2 299 HUF
Mindenki ismeri a klasszikus történetet, amikor Hamupipőke megszökik a bálba, ahol találkozik a királyfival! Játszd el a jelenetet és add rá Hamupipőkére ezt a báli ruhát, melyben ő lesz a legszebb! Hamupipőke báli ruha cipővel, kék színben a Hasbro-tól!
Jégvarázs úti színező...
Elérhető
Kreatív játékok

Jégvarázs úti színező zsírkrétákkal

8595593815176
699 HUF
Hosszú útra indulsz? Csak lapozd fel ezt a csodás noteszt és színezd ki a zsírkréták segítségével az előre megrajzolt, Jégvarázs mintás lapokat! Jégvarázs úti színező zsírkrétákkal, 72 előre megrajzolt lappal, kb. 11,5 x 12,5 cm-es méretben!
Hercegnők úti színező...
Elérhető
Kreatív játékok

Hercegnők úti színező zsírkrétákkal

8595593815183
699 HUF
A Disney Hercegnői nagyszerű társaság lesznek a számodra utazás közben! Csak lapozd fel ezt a csodás noteszt és színezd ki a zsírkréták segítségével az előre megrajzolt lapokat! Hercegnők úti színező zsírkrétákkal, 72 előre megrajzolt lappal, kb. 11,5 x 12,5 cm-es méretben!
Belle táncos bálterme -... Belle táncos bálterme -... 2
Elérhető
Disney hercegnők

Belle táncos bálterme - Disney Princess Magical Movers

Hasbro
5010993465217
8 199 HUF
A gyönyörű Belle nagyon szeretne táncolni a kastély báltermében! Állítsd be az öltözőszekrény elé, húzd meg a zsámolyt és Belle máris bepördül a terem közepére, miközben Tik Tak Úr mutatói járni kezdenek, valamint Mrs. Potts és Limiere is táncra perdül! Disney Princess Magical Movers Belle táncos bálterme mini babával a Hasbro-tól!
Pocahontas mesebeli... Pocahontas mesebeli... 2
Elérhető
6 499 HUF
Pocahontas alig várja, hogy útra kelhessen a csodálatos hajójával! Látogass el vele együtt a szivárvány szigetre, tedd a farönkre, húzd meg a zsinórt és nézd, ehogy körbe-körbe forog! Disney Princess Magical Movers - Pocahontas mesebeli hajóútja készlet babával, szivárványos szigettel és hajóval a Hasbro-tól!
Disney Hercegnők mobiltelefon
Elérhető
Lányoknak

Disney Hercegnők mobiltelefon

5055114386699
1 299 HUF
Felhívnád kedvenc Disney Hercegnődet? Ezzel a csodás telefonnal bármikor megteheted! Csak nyomogasd a gombokat és máris hallhatod a különféle hangokat! Disney Hercegnők mobiltelefon hanggal, rózsaszín színben, kb. 5 x 14 cm-es méretben a Sambro-tól!
Disney hercegnők... Disney hercegnők... 2
Elérhető
Saját magad által készített csodás órád lehet, a Disney klasszikusainak hercegnőivel, ha bizalmat szavazol a Clementoni készletének! Hamupipőke, Hófehérke, Csipkerózsika, Belle, Ariel és Jázmin várnak rád, hogy kirakd 96 elemből álló közös képüket és szobád falát díszítve hasznos faliórára tegyél szert! A valódi óraszerkezettel felszerelt időmérő...
1-12 / 85 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása,
és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait,
így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!