Babák

Babák minden mennyiségben és típusban a Galaxy játékáruház kínálatában - Beszélő babák, éneklő babák, Anne Geddes világhírű fotóművész babakompozícióitól a Disney hercegnőkig - Kislányok és kisfiúk kedvenc babái a TV reklámokból, a mesékből egyenesen a babaszobába...

 2
  • Új
Elérhető
1 999 HUF
Itt vannak a L.O.L. surprise legújabb gyűjthető talizmánjai! A pezsgőgömbben egy gyűrű tetoválás, egy talizmánt és egy hozzávaló matricát találsz. 3 véletlenszerű meglepetés lesz a tied, ha vízbe teszed a labdát. Miután elmúlt az izgalmas pezsgés és előbukkan a talizmán vagyis a charm, amiit aztán a karkötődre vagy a L.O.L. surprise babád kezébe...
 2
  • Új
Elérhető
3 599 HUF
Itt vannak a L.O.L. surprise legújabb gyűjthető babái: a lil testvérek! Aranyos pillantások, imádni való táskák és szuper menő cipellők várnak a gömbökben. Ebben a rózsaszínben, 5 db meglepetést találsz. Élőszőr is mindegyikben van egy vörös lencsés nagyító, amivel megfejtheted a csomagolás közé rejtett titkos üzenetet. Aztán, van még benne egy cuki, nagy...
 2
  • Új
Elérhető
4 499 HUF
Itt vannak a L.O.L. surprise gyűjthető babái! Aranyos pillantások, imádni való ruhadarabok és szuper menő kiegészítők várnak a gömbökben. Ebben, a nagy kékben, 7 rétegnyi meglepetés találsz. Az első egy matricába kódolt titkos üzenet valamelyik kis lánytól, a második egy pár darabos, gyűjthető, matrica összeállítás, a harmadik egy trendi ivópalack, a...
 2
Elérhető
Babák

Öltöztethető pisilős baba

Simba
4006592524852
8 799 HUF
Igazi anyai feladat elé állhatsz ezzel a New Born babával! A kedves kisbabát nem csak fürdetheted és cumival itathatod, de a bilire is ültetheted! Ha kedved tartja a kis rugdalózójára nadrágot is adhatsz és a fejéről se felejtsd el a sapkát!
 2
Elérhető
4 899 HUF
A gyönyörű Steffi alig várja már, hogy feldobd a frizuráját egy kis színnel! Csak tedd a krétát a tartóba, majd húzd végig Steffi haján és máris látható benne a szín! Steffi baba színes hajkrétákkal, 29 cm-es méretben a Simba-tól!
Elérhető
8 499 HUF
A kis Julia nagyon szeret énekelni! Csak nyomd meg a pocakját és máris hallhatod, ahogy gyönyörű hangján elénekli neked a német dalocskát! Julia éneklő baba német dallal, 32 cm-es méretben a Simba-tól! Kétféle kivitelben kapható!
 2
Elérhető
Babák

Evi baba delfinnel - Evi Love

Simba
4006592522995
2 999 HUF
Evi baba csobban egy nagyot! A tengerben sincs egyedül, delfin barátjával meghódítja a habokat! A kis delfin annyaira jóban van a babával, hogy még a hátára is fel engedi ülni! Evi baba delfinnel, kb. 12 cm-es méretben a Simba-tól!
 2
Elérhető
Babák

Aranyhaj tornya - Evi Love

Simba
4006592512682
8 599 HUF
Mióta bezárták a toronyba, csak a herceget várja Evi baba! Minden látogatót szívesen fogad és szerintem te olyan valaki lennél, aki szívesen fésülgetné hosszú-hosszú haját! Készen állsz az Aranyhaj-kalandra Evi Love módra? Aranyhaj tornya Evi Love babával, félig nyitott toronnyal a Simba-tól!
 2
Elérhető
4 399 HUF
Bajba vannak a kisállatok? Evi készen áll a megmentésükre! Pattanjatok be a mentőhelikopterbe és hozzátok ki az apróságokat a veszélyből! Repüljetek a helyszínre, engedjétek le a csörlőt és húzzátok fel a kosárral a kiskutyát! Állatmentő Evi baba helikopterrel és kiskutyával, kb. 12 cm-es méretben a Simba-tól!
 2
Elérhető
Babák

Szülinapos baba - Evi Love - kétféle

Simba
4052351017752
2 399 HUF
Evi baba partira készül, csatlakozz a szülinapi mulatsághoz te is! Szép ruhájában, tiarájával és lufijával már csak a tortára és rád vár! Evi Love szülinapos baba, tiarával és lufival, kb. 12 cm-es méretben a Simba-tól! Kétféle kivitelben kapható!
 2
Elérhető
Babák

Lovagló Steffi baba - Steffi Love

Simba
4006592509392
9 599 HUF
Steffi már alig várja, hogy lovaglóleckéket adhasson neked! Pattanj hát fel a csodálatos paripára, ám ne felejtsd el feltenni a védősisakot! Lovagló Steffi baba lóval, 29 cm-es méretben a Simba-tól!
 2
Elérhető
Babák

Steffi Love menyasszony ékszerekkel

Simba
4006592589790
5 999 HUF
Eljött Steffi nagy napja! Add rá a csodálatos menyasszonyi ruhát, majd vedd fel te is a csillogó gyűrűt és karkötőt! Garantáltan te leszel a legszebb vendég az esküvőn! Steffi Love menyasszony ékszerekkel, gyűrűtartó dobozzal, 29 cm-es méretben a Simba-tól!
 2
Elérhető
3 299 HUF
Ez a gyönyörű hercegnő igazán különleges látványt nyújt a díszes ruhájával! Éljétek át együtt a legizgalmasabb kalandokat! Steffi Love díszes hercegnő baba 29 cm-es méretben, háromféle kivitelben a Simba-tól!
 2
Elérhető
Babák

Evi baba kisállatokkal - Evi Love

Simba
4052351018278
2 699 HUF
Evi baba nagyon szereti a kisállatait! Találkozz te is a cicussal és a kutyussal, játssz velük, kínáld meg őket finom falatokkal, majd irány a kosár, ahol kényelmesen szundikálhatnak! Evi baba kisállatokkal és kiegészítőkkel, 12 cm-es méretben a Simba-tól!
 2
Elérhető
Lányoknak

Evi love állatorvos figura - Simba

Simba
4052351019527
4 299 HUF
Nem is tudtad? Evi Love odaadással készül, az állatorvosi pályára. Erőt és kitartatást nem kímélve, szabadidejében besegít a helyi menhelyen. Nővér ruhát ölt és a már ellátott állatokat gondozza és figyeli. Például azokat a majmokat, akik nem rég elhagyták a műtőt és fiatal koruk miatt még pelenkázásra szorulnak. Segíts te is Evinek, hogy a makikat végleg...
1-15 / 406 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!