Babák

Babák minden mennyiségben és típusban a Galaxy játékáruház kínálatában - Beszélő babák, éneklő babák, Anne Geddes világhírű fotóművész babakompozícióitól a Disney hercegnőkig - Kislányok és kisfiúk kedvenc babái a TV reklámokból, a mesékből egyenesen a babaszobába...

 2
 • Új
Elérhető
3 899 HUF
Megfürdetnéd a játékbabádat? Engedd tele a kádat jó meleg vízzel és már bele is teheted a kicsit, aki pancsi közben még a halacskával is játszhat! A mókás fürdés után jöhet a bilizés, a pelenkázás és még a hajacskáját is megfésülheted! Princess Coralie babafürdető készlet káddal, bilivel és kiegészítőkkel a Klein-től!
 2
 • Új
Elérhető
23 490 HUF
Cicciobello nem érzi jól magát! Próbálj ki különféle gyógymódokat, mindig másfélét! Egy kis törődés, sok-sok szeretet és a helyes gyógymóddal máris jobban érzi magát! Cicciobello beteg baba cumisüvegekkel, fonendoszkóppal, hőmérővel, injekcióval és cumival!
 2
 • Új
Elérhető
Babák

Cicciobello téli baba

8056379012450
19 990 HUF
Lassan itt a hideg, de nem szívesen hagynád otthon Cicciobello babádat? Most igazán divatos, téli ruhában lehet a tiéd! Csak tapsolj neki és máris négykézláb kúszik vagy két lábon jár! Cicciobello téli baba mászó és járó funkcióval, kb. 42 cm-es méretben a Formatex-től!
 2
 • Új
Elérhető
8 990 HUF
Hűha! Baniel baba lóra pattant és zenére rázza a fejét, miközben lovacskázik! Ez aztán a móka!De azért a bukósisak le ne maradjon! Bouncin' Babies Hintalovacskázó Baniel baba bukósisakkal, kb. 16 cm-es méretben a Formatex-től!
 2
 • Új
Elérhető
Babák

Babakocsis móka - Bouncin' Babies

4897082160045
8 990 HUF
Az aranyos Bounie babával szuper móka a babakocsikázás! Ráadásul, ha megitatod még pisilni is tud, mint egy igazi kisbaba! Bouncin' Babies Babakocsis móka Bounie babával, kb. 16 cm-es méretben a Formatex-től!
 2
 • Új
Elérhető
8 990 HUF
Nézd, milyen gyors lett Baniel! Már sétálni és autózni is tud! Próbáld ki, hogy élvezi a tempót és még hangot is ad! Csak tedd az autós járókába és máris sétálni kezd! Ne felejtsd el rátenni a bukósisakot, akár egy igazi kis versenyzőre! Bouncin' Babies Sétáló Baniel baba autós járókával, bukósisakkal, kb. 16 cm-es méretben a Formatex-től!
 2
 • Új
Elérhető
8 990 HUF
Bounie baba nagyszerűen érzi magát! Mászik, ringatózik kiságyában és közben nagyokat kacag! Gondoskodj róla és ne feledd, a játékból sosem elég! Bouncin' Babies Mászkáló-nevető Bounie baba kisággyal, kb. 16 cm-es méretben a Formatex-től!
 2
 • Új
Elérhető
13 990 HUF
Ez a tündéri baba alig várja már, hogy csobbanhasson a vízbe! Csatold a pocijára a delfint, nyomd meg a gombot és nézd, ahogy együtt úszkálnak! A vidám pancsolás után persze egy kis játék is jöhet! Bouncin' Babies delfinnel úszkáló baba kb. 35 cm-es méretben, kétféle kivitelben a Formatex-től! A baba csak a delfinnel együtt úszik, önállóan nem!
 2
 • Új
Elérhető
1 199 HUF
Ez a sötét barna hajú csöppség már alig várja, hogy végére Barbie anyu karjaiban hajtsa álomra fejét, persze csak azután, hogy jól belakmározott a cumisüvegéből. Ha úgy érzed, hogy eljött az idő a Barbie családodban, hogy egy új jövevény költözzön hozzájuk, akkor válaszd ezt a tüneményes babucit, a csillámos rózsaszín cumisüvegével és mintás pelenkázó...
 2
 • Új
Elérhető
1 199 HUF
Ez a szőke hajú csöppség már alig várja, hogy végére Barbie anyu karjaiban hajtsa álomra fejét, persze csak azután, hogy jól belakmározott a cumisüvegéből. Ha úgy érzed, hogy eljött az idő a Barbie családodban, hogy egy új jövevény költözzön hozzájuk, akkor válaszd ezt a tüneményes babucit, a lila cumisüvegével és mintás pelenkázó kendőjével.
 2
 • Új
Elérhető
1 199 HUF
Ez a világos barna hajú csöppség már alig várja, hogy végére Barbie anyu karjaiban hajtsa álomra fejét, persze csak azután, hogy jól belakmározott a cumisüvegéből. Ha úgy érzed, hogy eljött az idő a Barbie családodban, hogy egy új jövevény költözzön hozzájuk, akkor válaszd ezt a tüneményes babucit, a rózsaszín cumisüvegével és mintás pelenkázó kendőjével.
 2
 • Új
Elérhető
Barbie

Ken Fashionistas baba - trópusi felsőben

Mattel
887961535167
3 599 HUF
Ken megszállottja a 2018-as nyár divatjának, imádja a trópusi hangulatot és a vékonyított szabású ruhákat! Most épp az ananászokkal, virágokkal és pálma levelekkel díszített fekete pólóját viseli, az élénk kék farmer nadrágjával, oda van ezért a kombóért. Ken Fashionistas baba, belőtt hajjal, drapp bakanccsal kb. 29 cm-es méretben a Mattel-től!
 2
 • Új
Elérhető
FILM és JÁTÉK FIGURÁK

Minerva McGalagony professzor baba - 25 cm -...

Mattel
887961707182
6 799 HUF
Harry Potter egyik legkedvesebb roxforti professzorának; Minerva McGalagony-nak a karaktere lehet most végre a tied, 25 cm-es önvalójában. A baba mellé jár az eredeti alapján megmintázott boszorkány kalapja és az oly tipikus zöld bársony ruhája a varázspálcájával együtt. Játszd el a régi kalandos tanórákat vagy mutasd meg McGalagony szigorú de jó szándékú...
 2
 • Új
Elérhető
FILM és JÁTÉK FIGURÁK

Ron Weasley baba - 25 cm - Mattel

Mattel
887961707144
6 799 HUF
Harry Potter egyik legjobb barátja; Ron Weasley karaktere most végre a tied lehet 25 cm-es önvalójában. A baba mellé jár az eredeti alapján megmintázott varázspálcája és a házának címerével díszített talárja. Játszd el a régi kalandokat vagy találj ki újakat a kicsit bohókás, mégis aranyszívű és bátor Ron-nal.
1-15 / 435 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!