Fa játékok

A kategória címe Önmagáért beszél! Ide kerül mindenféle fából készült játék: építő szettek vödör számra, golyó pályák, készségfejlesztők, makettek, melyeket ajánlunk azoknak akik kiemelten figyelnek rá, hogy gyermekük természetes anyagokból készült játékokkal játsszon...

Elérhető
Fa játékok

Rajztábla órával és kiegészítőkkel

5997885500174
2 990 HUF
Ezt a szuper táblát nem csak telefirkálhatod, de még a pontos időt is beállíthatod rajta! A felső sorban pedig az egész ábécét láthatod! Rajztábla órával, krétával és szivaccsal, kb. 97 cm-es magassággal, kb. 50 x 37 cm-es rajzfelülettel!
Piknik kosár - New Classic Toys Piknik kosár - New Classic Toys 2
Elérhető
Fa játékok

Piknik kosár - New Classic Toys

8718446105907
10 900 HUF
Ha itt a jó idő, akkor irány a természet, piknikezzünk egyet! Vidd magaddal ezt a jól megpakolt piknik kosarat, melyben rengeteg finomság vár rád! Piknik kosár élelmiszerekkel, abrosszal, tányérokkal és poharakkal, fából készült kivitelben, kiváló minőségben a New Classic Toys-tól!
Farm játékkészlet - New Classic Toys Farm játékkészlet - New Classic Toys 2
Elérhető
Fa játékok

Farm játékkészlet - New Classic Toys

8718446108502
12 999 HUF
Igazi kis farmer válhat belőled a New Classic Toys készletével! Vezetgesd a farmodat, gondozd az állatokat és járd be a vidéket a traktor segítségével! Farm játékkészlet farm épülettel, traktorral és utánfutóval, figurákkal, állatokkal, kiegészítőkkel, fából készült kivitelben, kiváló minőségben a New Classic Toys-tól!
Számos toronyépítő - Viga Számos toronyépítő - Viga 2
Elérhető
Viga Fajátékok

Számos toronyépítő - Viga

6934510584740
3 100 HUF
Kiváló szórakozás lesz a kicsi számára ez a toronyépítő játék, melyben a színes gyűrűket kell egymásra pakolnia! Emellett fejleszti a szem-kéz koordinációt, a logikai gondolkodást, megismertet a számokkal! Számos toronyépítő számozott alappal és színes gyűrűkkel, fából készült kivitelben, kiváló minőségben a Viga-tól!
Fa tojások rekeszben - New Classic Toys
Elérhető
Fa játékok

Fa tojások rekeszben - New Classic Toys

8718446105969
1 999 HUF
Egy kis tojás hiányzik a főzőcskézéshez? A New Classic Toys segítségével egy egész rekesszel szerezhetsz! Fa tojások rekeszben, kiváló minőségben a New Classic Toys-tól!
Formaberakó építőkockák - Viga Formaberakó építőkockák - Viga 2
Elérhető
Viga Fajátékok

Formaberakó építőkockák - Viga

6934510513672
4 890 HUF
Ezzel a nagyszerű játékkal a kicsi kétféleképpen is játszhat! A színes kockákat nem csak egymásra építheti, de akár meg is keresheti a helyüket a formaberakó alapon, méghozzá növekvő sorrendben! Formaberakó építőkockák formaberakó alappal, fából készült kivitelben, kiváló minőségben a Viga-tól!
Szeletelhető fa sajttorta - New Classic Toys Szeletelhető fa sajttorta - New Classic Toys 2
Elérhető
3 199 HUF
Zsebeld be a dícséreteket a saját sajttortáddal! Csak szeleteld fel a kés segítségével és máris kínálhatod az ínycsiklandozó finomságot! Szeletelhető sajttorta tálcával és késsel, fából készült kivitelben, kiváló minőségben a New Classic Toys-tól!
Vágható zöldségek kiegészítőkkel - New Classic Toys Vágható zöldségek kiegészítőkkel - New Classic Toys 2
Elérhető
4 999 HUF
Nincs is jobb, mint finom zöldségekkel kezdeni a napot! Csak fogd a deszkát, darabold fel rajta a zöldségeket a kés segítségével és már tálalhatod is! Vágható zöldségek késsel, vágódeszkával, fából készült kivitelben, kiváló minőségben a New Classic Toys-tól!
Vágható gyümölcsök kiegészítőkkel - New Classic Toys Vágható gyümölcsök kiegészítőkkel - New Classic Toys 2
Elérhető
5 199 HUF
Szolgálj fel finom gyümölcsöket a családnak! Darabold fel a kés segítségével a vágódeszkán, majd tálald a finomságokat! Vágható gyümölcsök késsel, vágódeszkával, fából készült kivitelben, kiváló minőségben a New Classic Toys-tól!
Jégkrém szett - New Classic Toys Jégkrém szett - New Classic Toys 2
Elérhető
Fa játékok

Jégkrém szett - New Classic Toys

8718446006303
7 699 HUF
A fagyi és a jégkrém a kedvenc édességed? Kínáld meg a barátaidat és a családodat is a hűsítő finomságokkal! Jégkrém szett fagyikkal, tölcsérekkel, jégkrémekkel, süteményekkel és kiegészítőkkel, fából készült kivitelben, kiváló minőségben a New Classic Toys-tól!
Virágos teás készlet - New Classic Toys Virágos teás készlet - New Classic Toys 2
Elérhető
Fa játékok

Virágos teás készlet - New Classic Toys

8718446106232
6 999 HUF
Nincs is jobb annál, mint meghívni a barátaidat egy finom teára! Töltsd ki az italt a csészékbe, majd kínáld a vendégeidet egy kis süteménnyel! Virágos teás készlet kiegészítőkkel, fából készült kivitelben, kiváló minőségben a New Classic Toys-tól!
Saláta készlet - New Classic Toys Saláta készlet - New Classic Toys 2
Elérhető
Fa játékok

Saláta készlet - New Classic Toys

8718446105921
6 699 HUF
Egészségesen élnél? Készíts magadnak gyorsan egy isteni salátát! Ebben a készletben minden hozzávalót megtalálsz! Saláta készlet fából és filc anyagból készült zöldségekkel, kiegészítőkkel, kiváló minőségben a New Classic Toys-tól!
Vágható szülinapi torta - New Classic Toys Vágható szülinapi torta - New Classic Toys 2
Elérhető
5 500 HUF
Meglepnéd Anyut, Aput vagy a tesódat egy csodás szülinapi tortával? Csak rakd bele a gyertyákat és már köszöntheted is az ünnepeltet! Vágható szülinapi torta gyertyákkal, tálcával és lapáttal, fából készült kivitelben, kiváló minőségben a New Classic Toys-tól!
Főző szett fogókesztyűvel - Viga Főző szett fogókesztyűvel - Viga 2
Elérhető
Viga Fajátékok

Főző szett fogókesztyűvel - Viga

6934510501150
5 999 HUF
Készítenél valami igazán finomat reggelire? Akkor ez a főző készlet nagy segítség lesz a számodra, melyhez még fogókesztyű is jár, így biztosan nem fogod megégetni a kezed! Főző szett fogókesztyűvel, fából készült kivitelben, kiváló minőségben a Viga-tól!
Woody fa formaválogató doboz Woody fa formaválogató doboz 2
Elérhető
Woody Fajátékok

Woody fa formaválogató doboz

8591864918669
3 799 HUF
Sikerült már megismerned a formákat? Akkor dugd bele őket a dobozba a megfelelő lyukon keresztül! Ha kész vagy, vedd le a doboz tetejét, ürítsd ki és máris kezdheted elölről! Formaválogató doboz színes forma kockákkal, fából készült kivitelben a Woody-tól!
1-15 / 271 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!