Nerf

A Nerf fegyver rendszerekkel könnyű lesz megnyerned a csatát, legyen az páros vagy egyéni harc. Mindig viselj céltáblás páncélmellényt, és hozzá eredeti Nerf Vision Gear védőszemüveget. A szivacsos lövedékekkel szerencsére senki nem sérülhet meg, így kisebbek is elkezdhetik a békés hadviselést a szomszéd gyerekei ellen... Válogass fegyvert és kezdődhet a háború...

N-Strike Elite Firestrike szivacslövő lézerfénnyel - Nerf N-Strike Elite Firestrike szivacslövő lézerfénnyel - Nerf 2
  • Új
Elérhető
Nerf

N-Strike Elite Firestrike szivacslövő...

Hasbro
5010993303793
4 799 HUF
Lepd meg a ellenfeleidet és lőj rájuk ezzel a szuper, N-Strike Elite Firestrike szivacslövő fegyverrel! Csak töltsd be a puha szivacslövedékeket, célozz a lézerfénnyel és lőj akár 20 méterre! Nerf N-Strike Elite Firestrike szivacslövő fegyver lézerfénnyel, szivacslövedékkel a Hasbro-tól!
 2
  • Új
Elérhető
8 999 HUF
Nem lesz gond a muníció Nerf N-Strike fegyvereidhez, ha ez a készlet a tiéd! Az Elite szivacslövedékek bármelyik Elite szivacslövőhöz használhatóak! Nerf N-Strike Elite utántöltő csomag 75 db szivacslövedékkel!
 2
  • Új
Elérhető
11 199 HUF
A zombik fejlődnek, új fegyverekre van szükség! Alapjaiban más a Zombie Strike RevReaper, mint eddigi társai! Se töltőnyílás, se ravasz, se felhúzó - csak a pumpálás! Tekerd maximumra a markolattal a torkolati sebességet a lendkerekes, mechanikus gyorsítóval! A gyorstöltős felső tár és a pumpálós kilövőszerkezet egészen új zombiaprító élményt kínál! Nerf...
 2
  • Új
Elérhető
15 999 HUF
Légy nagymenő, légy Nerf-bajnok! Az N-Strike Retaliator igazi csatagép! Négyféle variációban is használhatod az Elite sorozat 12 lövedéket befogadni képes gyorstárral felszerelt fwgyverét! Kézifegyver, válltámaszos taktikai fegyver, markolatos puska és a teljes szett egybeépítve! Rohand le az ellenfelet, ezt a fegyvert csak felhúzni kell! A 27 méteres...
 2
  • Új
Elérhető
4 699 HUF
Igazi szivacslövő-mesterlövésznek hiszed magad? Az Accustrike még fejleszthet pontosságodon! A Nerf kicsi, mégis roppant pontos pisztolya a Quadrant egy forgótáras überpontos kézifegyver! Töltsd meg a négycsöves tárat, húzd fel és tarts célra - a többit a pisztoly és a nagy pontosságú Accustrike lövedékek elvégzik! Nerf Accustrike Quadrant szivacslövő...
 2
  • Új
Elérhető
10 999 HUF
A Nerf Aerofury Ramp Rage kilövő fegyverrel csodás trükköket vihetsz végbe! Csak rakd a kocsit a fegyverbe, tedd ki a rámpát és már ki is lőheted a járgányt! Nerf Nitro Aerofury Ramp Rage kilövő fegyver két kisautóval és rámpával, kb. 34 x 17 cm-es méretben a Hasbro-tól!
 2
  • Új
Elérhető
6 699 HUF
Nem kis pisztoly, a Tri-Break, dehát minél nagyobb, annál jobb! A háromcsövű szivacslövőt vagány töltési mechanizmusa teszi egyedivé! Csak pöccintsd meg a ravasz másik gombját és hajtsd le a puskacső védőelemét! Nerf N-Strike - Mega Tri-Break szivacslövő fegyver egyedi töltőmechanikával, 3 db szivacslövedékkel a Hasbro-tól!
 2
Elérhető
11 199 HUF
Pumpáld tele az ellenfeleket szivacslövedékekkel - nem csak képletesen - a Nerf Surgefire fegyverével! Igazi rohamfegyver a 15 lövedékes forgótárral felszerelt puska! A 27 méteres hatótáv mellett a tűzsebesség csak rajtad áll, milyen gyorsan pumpálsz! Kamikaze? Tank? Ha ezek a szerepek bejönnek, ez a te fegyvered! Nerf Surgefire szivacslövő fegyver...
Lövedéktartó mellény - Nerf Lövedéktartó mellény - Nerf 2
Elérhető
Nerf

Lövedéktartó mellény - Nerf

Hasbro
681326115083
7 999 HUF
A csata hevében igazán jól fog jönni ez a mellény, így a szükséges tárak és szivacslövedékek mindig kéznél lesznek! Nerf Lövedéktartó mellény állítható pántokkal, kistáskával!
Kis lövedéktartó táska és csípőtok - Nerf Kis lövedéktartó táska és csípőtok - Nerf 2
Elérhető
6 990 HUF
Légy felkészülve a harcra és csatold az övedre a csípőtokot, valamint a lövedéktartó táskát, így nem fog váratlanul érni a támadás! Nerf kis lövedéktartó táska és csípőtok karabinerrel a Hasbro-tól!
Lövedéktartó válltáska - Nerf Lövedéktartó válltáska - Nerf 2
Elérhető
Nerf

Lövedéktartó válltáska - Nerf

Hasbro
681326115021
7 999 HUF
Ha hatalmas harcra kerülne a sor, akkor mindenképpen vidd magaddal ezt a Nerf válltáskát, melyben kényelmesen elférnek a táraid és a szivacslövedékeid is! Nerf Lövedéktartó válltáska állítható vállpánttal, kb. 33 x 17 cm-es méretben!
Nagy lövedéktartó táska - Nerf Nagy lövedéktartó táska - Nerf 2
Elérhető
Nerf

Nagy lövedéktartó táska - Nerf

Hasbro
681326115137
5 999 HUF
Most minden bőségesen kéznél lesz, csak pakold a Nerf fegyvereidet és a szivacslövedékeidet ebbe a nagy táskába, melyet akár könnyedén a hátadra is vehetsz! Nerf Nagy lövedéktartó táska vállpántokkal, kb. 34 x 43 cm-es méretben!
Csípőtok - Nerf Csípőtok - Nerf 2
Elérhető
Nerf

Csípőtok - Nerf

Hasbro
681326115038
4 999 HUF
Könnyebb lesz a harc, mint gondolnád, ha a fegyveredet és a szivacslöbedékeidet ebben a szuper csíőtokban tárolod! Nerf Csípőtok karabinerrel és övvel, kb. 12 x 16 cm-es méretben!
Kis lövedéktartó táska - Nerf Kis lövedéktartó táska - Nerf 2
Elérhető
Nerf

Kis lövedéktartó táska - Nerf

Hasbro
681326115076
3 199 HUF
A nagy harc közepette jól fognak jönni a plusz lövedékek! Tárold őket ebben a kis táskában, melyben egyszerre akár 75 db szivacslövedék is elfér, a karabiner segítségével pedig könnyedén a ruhádra csatolhatod! Nerf Kis lövedéktartó táska karabinerrel, kb. 17 x 20 cm-es méretben!
Jyn Erso világító szivacslövő fegyver - Nerf Glowshot Jyn Erso világító szivacslövő fegyver - Nerf Glowshot 2
Elérhető
19 999 HUF
Csapj le a Birodalomra ott ahol legjobban fáj nekik és ha tűzharcra kerül sor, ne félj elővenni a szuper, motorizált Jyn Erso Nerf Glowshot világító szivacslövedékeket szóró fegyveredet! Csak pakold teli a tárat, tarts célra és húzd meg a ravaszt! Sötétben épp olyan, mintha tényleg Jyn Erso sugárvetőjével tüzelnél! Jyn Erso szivacslövő fegyver világító...
1-15 / 70 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!