Nerf

A Nerf fegyver rendszerekkel könnyű lesz megnyerned a csatát, legyen az páros vagy egyéni harc. Mindig viselj céltáblás páncélmellényt, és hozzá eredeti Nerf Vision Gear védőszemüveget. A szivacsos lövedékekkel szerencsére senki nem sérülhet meg, így kisebbek is elkezdhetik a békés hadviselést a szomszéd gyerekei ellen... Válogass fegyvert és kezdődhet a háború...

Nerf szivacslövő Pókpuska -... Nerf szivacslövő Pókpuska -... 2
Elérhető
Versenybe szállnál Pókemberrel? Ahhoz valami igazán ütős fegyver kell! Nyúld le a pókhálóját, amit maga mögött hagyott és csinálj belőle nyílpuskát! Vagy, inkább szerezd be ezt, az új Nerf pókpuskát, ami pont úgy működik, mint a nyílvető! Hidd el ez a szivacslövő elég lesz ahhoz, hogy ringben maradj a hálószövő mellett.
Super Soaker Szivacs... Super Soaker Szivacs... 2
Elérhető
1 599 HUF
Itt az ideje, hogy lecseréld a vízipisztolyod, egy igazi csúzlira! Hagyd meg a fürdőzőknek a vizet, és csapasd ezekkel a mini szivacs labdákkal! Ne aggódj, nem fog fájni senkinek, ezek a gömböcök pihe puhák! Egy darab Nerf csúzli és 4 db neoprén labda vár rád, hogy megmutasd, hogy tudsz célozni.
Super Soaker Szivacs... Super Soaker Szivacs... 2
Elérhető
1 599 HUF
Unod a labdát, a frízbit és a röplabdát? Akkor most itt van neked, a Super Soaker neoprén vízibomba dobókészlet! Amit, akár a medencébe is magaddal vihetsz! Mivel puha, nem fáj ha véletlenül nem sikerül elkapnod, és a formájának köszönhetően remekül manőverezik a levegőben. Vidd és dobd, akár a vízben is!
Super Soaker Rakétalabda -... Super Soaker Rakétalabda -... 2
Elérhető
Unod a labdát, a frízbit és a röplabdát? Akkor most itt van neked, a Super Soaker neoprén Rakétalabda! Amit, akár a vízbe is magaddal vihetsz! Mivel puha, nem fáj ha neked dobják, és a végén található szárnyak miatt, remekül manőverezik a levegőben. Vidd és dobd, akár a vízben is!
Nerf neoprén Fogólabda készlet Nerf neoprén Fogólabda készlet 2
Elérhető
4 999 HUF
Tedd be a táskádba a két fogókesztyűt és a labdát, majd irány a part, vagy a strand. Persze nem kell víz közel, hogy játssz egy jót. Akár a kertetekben, vagy a játszón is előkaphatjátok és mehet a labdafogó ezzel a neoprén Nerf játékszettel.
Nerf neoprén Strandlabda... Nerf neoprén Strandlabda... 2
Elérhető
5 699 HUF
Zsákold be a két ütőt és a labdát, majd irány a part vagy strand. Persze nem kell, víz közel, hogy játssz egy jót. Akár a kertetekben, vagy a játszón is előkaphatjátok és mehet a strandlabda ezzel a neoprén Nerf játékszettel.
Nerf neoprén baseball szett
Elérhető
Nerf

Nerf neoprén baseball szett

4008332165776
7 999 HUF
Vidd ki a Nerf élményt a strandra! Ha elegen vagytok (mondjuk legalább hatan), de nincs mivel játszanotok, mentsd meg a strandolást és kapd elő Nerf neoprén baseball szettedet! Sekély vízben, nagy homokos területen játszatok, ha valaki bukna, puhára essen! Váltsátok egymást az ütő mögött és a bázisokon - a strandbaseball úgysem a pontokról szól!
Nerf neoprén... Nerf neoprén... 2
Elérhető
3 799 HUF
Vidd ki a Nerf élményt a strandra! A Nerf neoprén strandröplabdája kicsiben is nagy élmény! A sztenderd kettes méretű labdával akár párban is elegen vagytok a játékhoz, adogatáshoz! Parton, vízben? Az mindegy a kis neoprén labdának!
Nerf 4 db-os vízi... Nerf 4 db-os vízi... 2
Elérhető
1 199 HUF
Vidd ki a Nerf élményt a strandra! Ezek az öt centis, kívül neoprén, belül szivacs labdák fennmaradnak a vízen, és lendületüket veszítve sem süllyednek el! Játszatok egyszerre 4 labdával 4-en vagy zsonglőrködj egyedül a vízben!
Nerf vízi pattlabda - 3... Nerf vízi pattlabda - 3... 2
Elérhető
3 799 HUF
Vidd ki a Nerf élményt a strandra! Mi izgalmasabb egy vízen pattogó labdánál? Három vízen pattogó labda! Nagyobb társaságban, ügyesebb barátokkal dobáljatok egyszerre három Nerf vízi pattlabdát! Az öt centis neoprén labdák pattognak a vízen és lendületüket vesztve sem süllyednek el!
N-Strike Elite Rukkus ICS-8... N-Strike Elite Rukkus ICS-8... 2
Elérhető
8 199 HUF
Ha egy komolyabb tűzgyorsaságú csúzlival akarsz beszállni a szivacsháborúba akkor a Rukkus ICS-8 at neked találták ki! Felfelé csúszó tárába 8 db szivacslövedék fér lődd ki és használd csövön elhelyezett pumpát, hogy a csőbe ugorjon következő lövedék. Pumpálási sebességtől függően szimpla és sorozat lövésre is alkalmas a fegyver.
Nerf Laser Ops Pro két... Nerf Laser Ops Pro két... 2
Elérhető
Vívj lézer pisztoly párbajt barátoddal! Vagy kapjátok fel a stukkereket csatoljátok fel csuklótokra a telóitokat és kezdjétek el leosztani barátaitokat a csatatéren. A Nerf Laser Ops Pro fegyver családjával véget ér a szivacslövedékek utáni futkosás hiszen a pisztolyok lézeresen működnek, az irányzék alatt elhelyezkedő képernyőn láthatod a tárad állapotát...
1-12 / 67 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása,
és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait,
így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!