MATTEL MEGA AKCIÓ

UNO H2O To Go kártyajáték UNO H2O To Go kártyajáték 2
 • Kiárusítás!
Elérhető
Kártyák

UNO H2O To Go kártyajáték

Mattel
027084724578
4 400 HUF
Miért mennél bárhová az UNO nélkül? A kényelmesen használható karabinerrel bárhová magaddal viheted az UNO-t! Strandtáskára, hátizsákra, övfűzőre is rácsatolhatod és magaddal viheted! Az áttetsző műanyag kártyák strapabírók és vízállók, így az UNO bármilyen szabadidős tevékenységhez kiváló! Ráadásul ezzel a szettel ugyanaz az UNO játszható, amelyet...
Sárkányzúzó pálya - Hot Wheels Sárkányzúzó pálya - Hot Wheels 2
 • Kiárusítás!
Elérhető
Hot Wheels

Sárkányzúzó pálya - Hot Wheels

Mattel
887961384154
8 300 HUF
Intézd el a várost terrorizáló sárkányt! A nagy, vörös szörny a Hot Wheels irodaházat foglalta el és kocsikat is rabul ejtett! Ugrass a mellének, vagy döntsd le az épületet! A pálya a többi Hot Wheels készlettel is összeépíthető!
Kutyusos távirányító - Fisher Price Kutyusos távirányító - Fisher Price 2
 • Kiárusítás!
Elérhető
Fisher Price

Kutyusos távirányító - Fisher Price

887961260540
5 399 HUF
A babát játékos tanulás várja Kutyussal! Segít megtanulni a számokat, a színek nevét, az ábécé betűit és sok minden mást! A baba nagy lelkesedéssel "váltogatja" majd a csatornákat a Kutyus képével díszített távirányítón!
Uno junior kártyajáték
 • Kiárusítás!
Elérhető
Kártyák

Uno junior kártyajáték

Mattel
5011363524565
1 699 HUF
Most Neked sem kell kimaradnod a méltán népszerű Uno kártyajátékból, hiszen megérkezett a junior változat, melyben a számok, betűk mellett aranyos állatkák képe teszi még élvezetesebbé a játékot. Uno junior kártyajáték a Mattel - től!
Barbie Csillagok között baba - rózsaszín Barbie Csillagok között baba - rózsaszín 2
 • Kiárusítás!
Elérhető
3 800 HUF
Indulj Barbie-val egy csodás kalandra, egyenesen a csillagok közé! Barbie Csillagok között baba rózsaszín kivitelben, csillámló testrészekkel és hajjal, kb. 28 cm-es méretben a Mattel-től!
Pupcorn figura - Csillagok között - Barbie Pupcorn figura - Csillagok között - Barbie 2
 • Kiárusítás!
Elérhető
1 700 HUF
A Csillagok között című mesében megismerheted Barbie legelkötelezettebb segítőjét, a csodás kis hörcsögöt, Pupcorn-t! Most egy aranyos figura formájában te is hazaviheted magaddal! Pupcorn figura kb. 5,5 x 5 cm-es méretben a Mattel-től!
Dúdolgató Olaf hóember -... Dúdolgató Olaf hóember -... 2
 • Kiárusítás!
Elérhető
Disney hercegnők

Dúdolgató Olaf hóember - Jégvarázs

Mattel
887961107425
2 900 HUF
Dúdolgass együtt a mókás hóemberrel, Olaf-fal! Csak nyomd meg a rajta lévő gombot és máris dúdolja a meséből ismert "In Summer" című dalt! Dúdolgató Olaf hóember kb. 10 cm-es méretben a Mattel-től!
Thomas és barátai - Hordozható Sárkánysziget pálya - Fisher Price Thomas és barátai - Hordozható Sárkánysziget pálya - Fisher Price 2
 • Kiárusítás!
Elérhető
12 900 HUF
Izgalmas kaland vár Thomasra a Sárkányszigeten! Mikor megtalálja a Ködfátyol sziget pajzsát, úgy dönt megkeresi a Sárkánysziget legendás sárkányát. Ám mikor átérne a rámpán, kitör a sziget vulkánja, így Thomasnak sietnie kell ha ki akar jutni a szigetről. Át tud csusszanni a Sárkány-hídon? Bárhol, bármikor megtudhatod, hiszen a készlet könnyen hordozható!
Pattogó labdás Thomas tili-toli - Fisher Price Pattogó labdás Thomas tili-toli - Fisher Price 2
 • Kiárusítás!
Elérhető
Fisher Price

Pattogó labdás Thomas tili-toli - Fisher Price

Mattel
887961046809
8 100 HUF
Thomas, a kis gőzmozdony hatalmas mókára csábítja a kicsit! A baba kétféle módon is játszhat vele! Ülve vagy a kar segítségével járás közben is tologathatja a mozdonyt, miközben labdák pattognak benne! Járásra ösztönzi a gyermeket, így fejlődik a koordinációja és az egyensúlyérzéke!
Mozdonygyár játékszett - Thomas és barátai Mozdonygyár játékszett - Thomas és barátai 2
 • Kiárusítás!
Elérhető
Thomas és barátai

Mozdonygyár játékszett - Thomas és barátai

887961288742
14 400 HUF
Sodor szigete egyszerűen nem működhet mozdonyok nélkül! Most rád vár a legyártásuk az acélművekben, ahová csak be kell tenned a megfelelő elemeket, majd lenyomni a piros gombot és már száguldhat is kifelé az általad készített mozdony! Thomas és barátai Mozdonygyár játékszett épülettel és alkotóelemekkel a Fisher Price-tól!
Thomas és Percy átfordítós mozdony - Fisher Price Thomas és Percy átfordítós mozdony - Fisher Price 2
 • Kiárusítás!
Elérhető
4 800 HUF
csak rád vár Thomas és Percy! A kedves kis mozdonyok varázslatos módon egy játékban találkoznak. A közös alapra helyezett forgatható oldallapokkal egyszerűen alakítható át egymásba a két mozdony! A vonatok arca is átfordul az átalakulás közben!
Thomas és a Mentőállomás - Kockaállomások Thomas és a Mentőállomás - Kockaállomások 2
 • Kiárusítás!
Elérhető
Thomas és barátai

Thomas és a Mentőállomás - Kockaállomások

887961195002
3 700 HUF
Thomas a Mentőállomás környékén pöfékel! Körbe-körbe mehettek, míg be nem fordul az állomásra! Ha indulnod kell, csak helyezd középre Thomast, zárd össze a pályát és kész is! Ha újra van egy kis időd, csak nyomd le a kapaszkodóként használható kaput! A pálya magától szétnyílik!
Motorizált Charlie mozdony... Motorizált Charlie mozdony... 2
 • Kiárusítás!
Elérhető
Thomas és barátai

Motorizált Charlie mozdony - Thomas és barátai

Mattel
887961125696
1 800 HUF
Charlie a kis mozdony igazán jó barát és mindig segít a bajban, viszont egy kis mókára is bármikor kapható! Tedd rá a Track Master pályádra, indítsd be és máris körbe-körbe zakatol! Motorizált Charlie mozdony lila színben, kb. 10,5 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
Locsi-pocsi Thomas - Fisher Price Locsi-pocsi Thomas - Fisher Price 2
 • Kiárusítás!
Elérhető
Thomas és barátai

Locsi-pocsi Thomas - Fisher Price

Mattel
887961046762
4 800 HUF
Most hatalmas fürdőmókában lehet részed a kis gőzmozdonnyal, Thomas-szal! Csak önts vizet Thomas-ra hátulról, mire a szája és a szemei mozogni kezdenek! Locsi-pocsi Thomas Harold helikpterrel és vagonokkal a Fisher Price-tól!
Harold helikopter - Thomas... Harold helikopter - Thomas... 2
 • Kiárusítás!
Elérhető
Thomas és barátai

Harold helikopter - Thomas és barátai

027084853391
1 400 HUF
Barátkozz össze Harolddal, aki imád repülni és nagyon jó barátja a mozdonyoknak! Mindenkinek segít, aki csak bajba kerül! Harold helikopter fémből készült kivitelben, műanyag részekkel, kb. 9 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
1-15 / 77 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása,
és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait,
így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!