TopModel

Kiváló minőségű, színes cuccok lányoknak - Design füzetek, cipő és ruha tervező, smink kellékek és kiegészítők, naplók, mappák, irattartók, színes rajzkészletek. - minden amit a kislányok csajos hangulatukban szeretnek. Német minőség a Depesche tervezőitől.

 2
Elérhető
5 500 HUF
Minden tekintetet magára vonz ez a csillogó pénztárca, nem beszélve az aranyos mintáról! TopModel csillogó pénztárca papír- és aprópénz tartóval, kártyatartókkal, türkizkék színben, kb. 10 x 11 x 3 cm-es méretben!
 2
Elérhető
5 500 HUF
Magadnak szeretnéd a legdivatosabb pénztárcát? Ez a gyönyörű darab nem csak igazi csajos rózsaszín, de ráadásul csillog is! TopModel csillogó pénztárca papír- és aprópénz tartóval, kártyatartókkal, rózsaszín színben, kb. 10 x 11 x 3 cm-es méretben!
 2
Elérhető
Lányoknak

TopModel hologramos pénztárca

4010070367305
5 500 HUF
Bezsebelheted az elismerő pillantásokat, ha ezzel a divatos pénztárcával fizetsz! TopModel hologramos pénztárca papír- és aprópénz tartóval, kártyatartókkal, türkizkék színben, kb. 12 x 10 x 3 cm-es méretben!
1. arany 1. arany 2
Elérhető
1 299 HUF
Nagyon menő lesz ezzel a grafitceruzával írni, ugyanis a végén egy mikrofon alakú radír kapott helyet! Ráadásul a készletben egy csillogó ceruzát is találsz! TopModel grafitceruza mikrofon radírral és csillogó ceruzával, kétféle kivitelben!
Elérhető
Lányoknak

FantasyModel delfines bögre - TopModel

4010070321505
2 399 HUF
Pancsolj gyönyörű delfinek között! Csak ezt a bögrét kell beszerezned hozzá! FantasyModel bögre delfines mintával, porcelánból készítve, 350 ml-es űrtartalommal a TopModel-től!
1. rózsaszín 1. rózsaszín 2
Elérhető
Igazi rocksztárnak érezheted magad ezzel a sulis kiegészítővel! Csak tölröld ki az írást a radírral, húzd ki belőle a töltőceruzát és máris újra írhatsz! TopModel gitár radír és töltőceruza kb. 11 cm-es méretben, kétféle színben!
1. rózsaszín 1. rózsaszín 2
Elérhető
1 699 HUF
Szerezd be az asztalodra ezt az írószeres dobozt, minden egyes darabjára szükséged lesz! TopModel mini írószeres doboz noteszlapokkal, dekorszalaggal és tépővel, mini szövegkiemelővel, mini tűzőgéppel és kapcsokkal! Kétféle színben kapható!
1. arany 1. arany 2
Elérhető
1 090 HUF
Minden osztálytársad oda lesz az irigységtől, ha beviszed a suliba ezt a mikrofon alakú radírt! Csak radírozd ki az írásodat, majd fordítsd át a mikrofont és máris hegyezőként használhatod! TopModel mikrofon alakú radír és hegyező kb. 7 cm-es méretben, kétféle színben!
rózsaszín rózsaszín 2
Elérhető
1 299 HUF
Dekoráld kedvenc füzeteidet, tárgyaidat ezekkel a színes, csillogó szalagokkal! A készletben szalagtépőt is találhatsz, így még könnyebb az alkotás! TopModel dekorszalag készlet tépővel, kétféle színben!
 2
Elérhető
2 399 HUF
Te is elképzelted már a saját állatkertedet? Ezzel a füzettel könnyedén megtervezheted és meg is valósíthatod! Nincs más dolgod, mint beragasztani a matricákat az előre elkészített képekre! TopModel Állatkert matricás füzet 530 db matricával, kb. 25 x 33 cm-es méretben!
 2
Elérhető
2 799 HUF
Tervezd meg most a nyári lovastábort! Csak lapozz a füzetben és ragaszd be a matricákat az előre megrajzolt lapokra! TopModel Lovastábor matricás füzet kb. 25 x 29 cm-es méretben!
 2
Elérhető
3 399 HUF
Odavagy a mitikus lényekért? Akkor szerezd meg gyorsan ezt a gyönyörű, pegazusos dobozt, melyben szuper írószereket is találhatsz! TopModel Fantasy írószertartó doboz pegazusos mintával, grafitceruzákkal, noteszlapokkal, radírral és gémkapcsokkal, sötétkék színben, kb. 20 x 15,5 x 3 cm-es méretben!
 2
Elérhető
3 399 HUF
Bátran tárolhatod az írószereidet, kiegészítőidet ebben a dobozban, mely gyönyörű, sellős mintát kapott! TopModel Fantasy írószertartó doboz sellős mintával, grafitceruzákkal, noteszlapokkal, radírral és gémkapcsokkal, türkizkék színben, kb. 20 x 15,5 x 3 cm-es méretben!
 2
Elérhető
3 999 HUF
Karcolj magadnak különleges képeket a TopModel készletével! Csak tervezd meg a mintát, majd a karcoló toll segítségével készítsd el a rajzodat! TopModel Mágikus karcoló tervezőfüzet műanyag karcoló tollal, kb. 18 x 22 cm-es méretben!
 2
Elérhető
TopModel

TopModel írásgyakorló szett

4010070351083
3 499 HUF
Még nem megy elég jól az írás? A TopModel készletével most könnyedén gyakorolhatsz! Csak fogd az írószereket és húzd meg az előre megrajzolt vonalakat, majd készíts melléjük a sablon segítségével aranyos mintákat is! TopModel írásgyakorló szett írószerekkel, kb. 16 x 21 cm-es méretben!
1-15 / 82 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!