TopModel

Kiváló minőségű, színes cuccok lányoknak - Design füzetek, cipő és ruha tervező, smink kellékek és kiegészítők, naplók, mappák, irattartók, színes rajzkészletek. - minden amit a kislányok csajos hangulatukban szeretnek. Német minőség a Depesche tervezőitől.

Fantasy Model ergonomikus... Fantasy Model ergonomikus... 2
Elérhető
32 999 HUF
Imádsz a fantáziavilágban kalandozni? Akkor a kedvenced lesz az iskolatáska, mely nem csak divatos, de kialakítása miatt rendkívül kényelmes viselet! Fantasy Model ergonomikus iskolatáska belül két nagy rekesszel és kisebb zsebekkel, elöl egy közepes cipzáras rekesszel, két oldalán gumis zsebekkel, állítható párnázott vállpántokkal, párnázott hátrésszel,...
TopModel ergonomikus... TopModel ergonomikus... 2
Elérhető
32 999 HUF
Ha a divat mellett a kényelem is fontos számodra a suliban, akkor tedd a könyveidet ebbe a táskába, melynek ergonomikus kialakítása könnyebbé teszi a nagy súly cipelését! TopModel Friends ergonomikus iskolatáska belül két nagy rekesszel és kisebb zsebekkel, elöl egy közepes cipzáras rekesszel, két oldalán gumis zsebekkel, állítható párnázott...
Fantasy Model nagy... Fantasy Model nagy... 2
Elérhető
9 999 HUF
Minden barátnőd irigyelni fog, ha ezzel a szuper táskával jelensz meg a suliban! Nem csak a színe csodás, de a mintája és a csillámos díszítés is! Fantasy Model nagy oldaltáska belül egy nagy rekesszel és egy kis cipzáras zsebbel, állítható vállpánttal, csillámos díszítéssel, türkizkék színben, kb. 33 x 24 x 10 cm-es méretben a Depesche-től!
TopModel nagy oldaltáska -... TopModel nagy oldaltáska -... 2
Elérhető
9 999 HUF
Kelts feltűnést a suliban ezzel a gyönyörű oldaltáskával, melyben könnyedén beleférnek a könyveid és a tanszereid is! TopModel nagy oldaltáska belül egy nagy rekesszel és egy kis cipzáras zsebbel, állítható vállpánttal, csillámos díszítéssel, rózsaarany színben, kb. 33 x 24 x 10 cm-es méretben a Depesche-től!
Rózsaarany hátizsák - TopModel Rózsaarany hátizsák - TopModel 2
Elérhető
TopModel

Rózsaarany hátizsák - TopModel

4010070401238
8 499 HUF
Tedd szuper divatossá a szerelésedet és kapd gyorsan a hátadra ezt a praktikus hátizsákot! TopModel rózsaarany színű hátizsák belül egy nagy rekesszel, elöl egy cipzáras zsebbel, állítható vállpántokkal, kb. 19 x 23 x 14 cm-es méretben a Depesche-től!
Fantasy Model óriás töltött... Fantasy Model óriás töltött... 2
Elérhető
13 999 HUF
Írószerekből sosem elég! Szerezd hát meg ezt a hatalmas tolltartót, mely dugig van töltve vele! Fantasy Model óriás töltött tolltartó színes ceruzákkal, filctollakkal, grafitceruzákkal, ragasztóval, radírral, ollóval, hegyezővel, vonalzókkal, órarenddel és beépített tükörrel, türkizkék színben, csillámos díszítéssel, kb. 20 x 28 x 4 cm-es méretben!
TopModel óriás töltött... TopModel óriás töltött... 2
Elérhető
13 999 HUF
A legcsodásabb írószer készlet vár most rád! Csak nyisd fel ezt az óriási tolltartót és máris a tiéd lehet! TopModel óriás töltött tolltartó színes ceruzákkal, filctollakkal, grafitceruzákkal, ragasztóval, radírral, ollóval, hegyezővel, vonalzókkal, órarenddel és beépített tükörrel, rózsaarany színben, csillámos díszítéssel, kb. 20 x 28 x 4 cm-es méretben!
Fantasy Model háromszintes... Fantasy Model háromszintes... 2
Elérhető
Utazz egyet a fantázia világában ezzel a szuper tolltartóval! Csak nézz bele, minden szükséges írószert láthatsz benne! Fantasy Model háromszintes tolltartó színes ceruzákkal, filctollakkal, grafitceruzákkal, vonalzóval, hegyezővel, radírral, ragasztóval, ollóval és egy beépített tükörrel, türkizkék színben, csillámos díszítéssel, kb. 13 x 20 x 7 cm-es...
TopModel háromszintes... TopModel háromszintes... 2
Elérhető
13 999 HUF
Minden osztálytársad csodájára fog járni ennek a divatos tolltartónak, mely ráadásul minden szükséges írószerrel és kiegészítővel fel van töltve! TopModel háromszintes tolltartó színes ceruzákkal, filctollakkal, grafitceruzákkal, vonalzóval, hegyezővel, radírral, ragasztóval, ollóval és egy beépített tükörrel, rózsaarany színben, csillámos díszítéssel,...
Fantasy Model kis...
Elérhető
6 999 HUF
Magaddal vinnél egy pár apróságot? Pakolj ebbe a divatos kis táskába, mellyel garantáltan feltűnést fogsz kelteni az utcán! Fantasy Model kis oldaltáska belül egy nagy rekesszel és egy kis cipzáras zsebbel, állítható vállpánttal, csillámos díszítéssel, türkizkék színben, kb. 18,5 x 18 x 7 cm-es méretben a Depesche-től!
Fantasy Model bedobós... Fantasy Model bedobós... 2
Elérhető
5 499 HUF
Nem is választhatnál jobban ennél a csillogó, sellő mintás tolltartónál, vidd hát magaddal azonnal a suliba! Fantasy Model bedobós tolltartó belül egy nagy rekesszel, csillámos díszítéssel, türkizkék színben, kb. 20 x 9 x 7 cm-es méretben a Depesche-től!
Horses Dreams ékszertartó... Horses Dreams ékszertartó... 2
Elérhető
Tündéri lovacskák fogják őrizni kedvenc ékszereidet, ha beszerzed ezt a szuper dobozt! Csak nyisd fel a tetejét, rengeteg hely vár benne! TopModel Horses Dreams ékszertartó doboz egy nagy és több kis rekesszel, tükörrel, rózsaszín színben, kb. 20 x 12 x 7,5 cm-es méretben a Depesche-től!
1-12 / 189 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása,
és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait,
így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!