TopModel

Kiváló minőségű, színes cuccok lányoknak - Design füzetek, cipő és ruha tervező, smink kellékek és kiegészítők, naplók, mappák, irattartók, színes rajzkészletek. - minden amit a kislányok csajos hangulatukban szeretnek. Német minőség a Depesche tervezőitől.

 2
Elérhető
3 599 HUF
Mimi egyszerűen imádja az ékszereket! Ha te is, akkor ne hagyd ki ezt a csodálatos ékszerdobozt! Mimi hercegnő ékszerdoboz belül több rögzített és egy kihajtható rekesszel, tökörrel, lila színben, kb. 18,5 x 7,5 x 11 cm-es méretben!
 2
Elérhető
3 599 HUF
Mimi hercegnő már nagyon szeretne az ékszereidre vigyázni! Tedd őket ebbe a szuper dobozba! Mimi hercegnő ékszerdoboz belül több rögzített és egy kihajtható rekesszel, tökörrel, rózsaszín színben, kb. 18,5 x 7,5 x 11 cm-es méretben!
 2
Elérhető
10 999 HUF
Olyan tolltartóra vágysz, mely nem csak fel van töltve írószerekkel, de nagyon divatos is? Válaszd ezt a tündéri, lovas darabot! TopModel háromszintes tolltartó írószerekkel feltöltve, belül gumis kialakítással, kék színben, kb. 13 x 20 x 8 cm-es méretben!
 2
Elérhető
10 999 HUF
Kezdd szeptemberben a sulit ezzel a divatos tolltartóval, mely ráadásul az összes szükséges írószerrel fel van töltve! TopModel háromszintes tolltartó írószerekkel feltöltve, belül gumis kialakítással, rózsaszín színben, kb. 13 x 20 x 8 cm-es méretben!
 2
Elérhető
TopModel

TopModel lovas pénztárca

4010070356194
5 499 HUF
Zsebeld be az elismerő pillantásokat és fizess ezzel a rendkívül divatos pénztárcával! TopModel lovas pénztárca belül egy cipzáras rekesszel, kártyatartó zsebekkel, sötétrózsaszín színben, kb. 15 x 9 x 2,5 cm-es méretben a TopModel-től!
Elérhető
1 499 HUF
Ugye, te is szereted az állatokat? Akkor örömmel fogod lapozgatni és kiszínezni az előre megrajzolt oldalakat, melyeket végül a csillámos matricák segítségével díszíthetsz is! Miss Melody állatos színező több, mint 219 db matricával a TopModel-től!
 2
Elérhető
2 899 HUF
Mimi hercegnő élete csupa csodás kaland! Barátkozz össze vele színezd ki az előre megrajzolt lapokat, melyeket ezután a csillámos matricákkal díszíthetsz! Mimi hercegnő színező füzet 125 db csillámos matricával a TopModel-től!
 2
Elérhető
3 599 HUF
Egy igazi hercegnőhöz gyönyörű ruhák illenek! Tervezd meg Mimi hercegnő stílusát ebben a kreatív füzetben, melyhez bátran használhatod a kivágható ruhadarabokat és a csillámos matricákat is! Mimi hercegnő ruhatervező füzet előre megrajzolt lapokkal, kivágható ruhadarabokkal és 270 db csillámos matricával a TopModel-től!
 2
Elérhető
1 999 HUF
A gyönyörű Mimi hercegnő már alig várja, hogy megtervezd számára a tökéletes otthont! Csak lapozd fel ezt a füzetet és tervezd meg a házat az előre megrajzolt oldalak, valamint a matricák segítségével! Mimi hercegnő otthontervező füzet 177 matricával a TopModel-től!
Elérhető
TopModel

TopModel lovas kézitáska - kék

4010070373245
5 999 HUF
A nyári csavargások elengedhetetlen kelléke egy praktikus táska! Most a tiéd lehet az egyik legdivatosabb darab! TopModel lovas kézitáska belül egy nagy rekesszel és egy kis cipzáras zsebbel, kék színben, flitteres díszítéssel, kb. 30 x 22 cm-es méretben!
Elérhető
5 999 HUF
Nagyszerűen fog állni az új, nyári ruhádhoz ez a lovacskás táska, melyet kényelmesen vihetsz a kezedben! TopModel lovas kézitáska belül egy nagy rekesszel és egy kis cipzáras zsebbel, rózsaszín színben, kb. 30 x 22 cm-es méretben!
Elérhető
4 499 HUF
Nyűgözd le a barátaidat ezzel a lovas mintával díszített, aprócska oldaltáskával! TopModel lovas mini oldaltáska belül egy kis rekesszel, mágneszárral, állítható vállpánttal, kék színben, kb. 12 x 14 cm-es méretben!
Elérhető
4 499 HUF
Kiválóan fog mutatni az oldaladon ez a apró táska, melyet aranyos, lovas minta is díszít! TopModel lovas mini oldaltáska belül egy kis rekesszel, mágneszárral, állítható vállpánttal, rózsaszín színben, kb. 12 x 14 cm-es méretben!
Elérhető
1 599 HUF
Rendszeres résztvevője vagy lovas versenyeknek? Nyerj és szerezd meg ezt a gyönyörű győzelmi szalagot! TopModel győzelmi szalag kb. 10 x 25 cm-es méretben, négyféle kivitelben!
Elérhető
TopModel

TopModel lovas hajcsat - többféle

4010070349394
1 299 HUF
A lovak szerelmese vagy? Rakd gyorsan a hajadba ezeket a csodás hajcsatokat! Lovas hajcsat fémből készítve, háromféle kivitelben a TopModel-től!
1-15 / 123 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!