LEGO Elves

Emily Jones, a fiatal lány aki nagymamáját gyászolja, s közben Evendale tündérei, a föld, szél, tűz és víz tündérek segítenek kalandjaiban, és a gonosz Ragana tündérboszorkány elleni küzdelemben. Keresd a sárkányos játékszetteket a Galaxy Játékáruházakban - LEGO Elves

 2
Elérhető
27 990 HUF
Az Elvenstar fa az egyik legtisztább, legelemibb hely egész Elvendaleben! Tündérek és állatok szórakozhatnak, pihenhetnek, tanulhatnak itt - van csillagvizsgálója csillagtérképpel és távcsővel, csószdája és vízesése, valamint kovácsműhelye és gyakorlótere, ahol célba lőhettek! Hé, mi van ott az ág mögött? Ó, egy rejtett portál és ... denevérek, de a...
 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
14 392 HUF 17 990 HUF
Itt az ideje, hogy Elvendale megszabaduljon Nocturától! Ragadd meg a Fény kardját és idézd meg az erejét. indulj Lumia hátán csatába! A fény őrzője farkas alakban, Emily Jones társaságában indul Noctura gonosz denevér laboratóriumba! Noctura denevérek tömkelegét alkotja meg és épp denevérszárnyas kocsijára száll! Vigyázzatok, mert sötét mágiájával...
 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
17 592 HUF 21 990 HUF
A Lego Elves most a titokzatos Árnyékok Tornyához kalauzol, ahol Farannal kiszabadíthatjátok az elfogott Liskát, a gondviselő földrókát. De legyetek résen, mert Noctura utánatok küldheti gonosz segédeit, a denevéreket, és a pókot. Egy hatalmas adag bátorsággal, és Farran bűvös földpajzsával azonban nincs mitől tartanotok. 
 2
Elérhető
8 990 HUF
A Lego Elves kalandjai folytatódnak. Segíts Naidának megvédeni Coryt, a Gondviselő teknőst! Amíg Ti elterelitek a gonosz árnyékdenevérek figyelmét, Cory és a kis Calypso talán meg tudnak szökni. 
 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
8 792 HUF 10 990 HUF
Légy részese a Lego Elves újabb kalandjának! Segíts Azarinak és Rowannak, a Gondviselő Tűzoroszlánnak, a gonosz árnyékdenevérek elleni harcban! Azari erőfokozó kalapácsával vajon meg tudjátok hiúsítani a gonosz Vespe és Molo terveit? 
 2
Elérhető
13 990 HUF
A Lego Elves ezúttal Airához repít el Téged a repülő szigetre. Segíts neki megvédeni Cyclót a Gondviselő szélsárkányt, hiszen a gonosz árnyékdenevér Phyll meg akarja támadni. Építsd meg a rejtett cikloníjat, és védd meg Szélgyémántot, még mielőtt Phyll elrepül vele. 
 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
4 392 HUF 5 490 HUF
Légy részese a kalandnak! Vár Rád a Lego Elves varázslatos világa, ahol Emily Jones társa lehetsz az ellopott napló hiányzó oldalának felkutatásában. Segítségetekre lesz még Lumina, a bátor és barátságos sas. De legyetek óvatosan, hiszen Vespe ébren van, és siklórepülőjébe ugrik, hogy üldözőbe vegyen. Vajon el tudtok menekülni?
Rosalyn gyógyító búvóhelye - Lego Elves  41187 Rosalyn gyógyító búvóhelye - Lego Elves  41187 2
Elérhető
17 990 HUF
Ajjaj, Rimlin, a kobold el akarja kapni Lulát a kis sárkányt! Ezt nem engedheti Rozalyn és Zafír, az anyasárkány! Ilyesszétek el a koboldot és vigyétek vissza a kicsit Rosalyn gyógyító búvóhelyére! A lombház jól el van rejtve az ágak között, itt tudsz Naidával Lulának egy gyógyító italt kikeverni! Rimlin sem sokat gonoszkodik már, ha Rosalyn kezelésbe veszi!
Azari és a manóerdei szökés - Lego Elves 41186 Azari és a manóerdei szökés - Lego Elves 41186 2
Elérhető
6 990 HUF
Tűzvillám indulásra kész, hogy Azarit Tüzes Kocsiján a Manókirály erődjéberepítse! Vigyázz a kobolderdővel, a csintalan Guxlin ördögi főzettel öntözi a fákat, hogy azok húsevő növényekké változzanak és lecsapjanak a tündérre és lovára is! Azari csak rád számíthat, hogy Tüzes Kocsija megvédje gazdáját és újra szabadon száguldhasson a többi tündér és Emily...
1-9 / 9 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!