Matchbox

Amerika leghíresebb játékautói megérkeztek áruházunkba! gyufásdoboz mérettől egészen a mega munkagépekig mindent megtalálsz, markolók, mentőhelikopter, furgon, sportkocsi, retro makettek, és sok sok eredeti matchbox termék fiúknak és a babákat utáló lányoknak ...

Elérhető
Dickie járgányok

Macska kocsi - Pizsihősök - Dickie

Dickie Toys
4006333045462
1 899 HUF
Connor nem alszik el az esti tej után, hanem macskapizsiben elindul a várost védeni! Szuperhősként a Macska kocsiban járja az utcát a gonosztevők után! Macska kocsi fémből készült kivitelben, műanyag részekkel, kis figurával a Dickie Toys-tól!
Elérhető
Dickie járgányok

Bagoly lebegő - Pizsihősök - Dickie

Dickie Toys
4006333045592
1 899 HUF
Bagoly akár az egész éjszakát ébren tölti! Amaya piros jelmezében a Bagoly lebegőn járőrözik és rosszfiúkat keres, akiket a Pizsihősök legyőzhetnek! Bagoly lebegő fémből készült kivitelben, műanyag részekkel, kis figurával a Dickie Toys-tól!
Matchbox elemlámpás teherautó Matchbox elemlámpás teherautó 2
Elérhető
Matchbox

Matchbox elemlámpás teherautó

887961388169
5 290 HUF
Ne maradj fény nélkül éjszakára, tartsd az ágyad mellett ezt az ötletes teherautót! Fogóján lévő piros gombja felkapcsol lámpája! A lámpa színét te határozod meg, a natúr fehér mellett lehet élesebb kék és melegebb sárga színre is válthatod! A világítás addig tart, míg a gombot nyomva tartod! Matchbox elemlámpás teherautó, állítható színű lámpával a...
Matchbox elemlámpás ralikamion Matchbox elemlámpás ralikamion 2
Elérhető
Matchbox

Matchbox elemlámpás ralikamion

887961388152
5 290 HUF
Ezzel a menő, magas felépítményű ralikamionnal éjszaka is pályán maradhatsz! Piros gombja begyújtja a reflektort a kocsi orrában! A lámpa fókuszát tekeréssel állíthatod, így akár fekvés utáni olvasáshoz, akár csak éjszakai fényként is remekül működik! A világítás addig tart, míg a gombot nyomva tartod! Matchbox elemlámpás ralikamion, állítható fókuszú...
Jurassic World kisautó - Matchbox - 1. Toyota Land Cruiser Jurassic World kisautó - Matchbox - 1. Toyota Land Cruiser 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
1 000 HUF
Kövesd a dinoszauruszok nyomát és száguldj ebben a szuper kisautóban! Matchbox Jurrasic World kisautó fémből és műanyagból készítve, kb. 6-7 cm-es méretben, hétféle kivitelben a Mattel-től!
Matchbox repülő - többféle Matchbox repülő - többféle 2
Elérhető
Matchbox

Matchbox repülő - többféle

Mattel
026676689820
1 699 HUF
Szárnyalj magasra a Matchbox gyönyörű gépmadaraival! Repülő fémből készült kivitelben, részletesen kidolgozva, kb. 10 cm-es méretben a Mattel-től! Többféle kivitelben kapható!
Matchbox járgány készlet - 5 db-os Matchbox járgány készlet - 5 db-os 2
Elérhető
Matchbox

Matchbox járgány készlet - 5 db-os

Mattel
027084092950
3 199 HUF
Száguldj a legszuperebb Matchbox járgányokkal, melyet most egy, 5 db-os készletben szerezhetsz meg! Matchbox járgány készlet fémből és műanyagból készült kivitelben, 5 db különféle járgánnyal!
1-8 / 8 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása,
és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait,
így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!