Barkács - Szerszámok

Szerelni - barkácsolni minden kisfiú szeret apuval együtt, vagy akár nélküle - Viszont a felnőtt szerszámok veszélyesek, ezért adjunk gyermekünk kezébe játék szerszámokat, gépeket - az egyszerű játékkalapácstól, a műanyag csavarhúzón és villáskulcs készleten át, egészen a bonyolult fűrészgépekig, játék láncfűrészekig, játék fúrókig mindent megtalálhat a Galaxy Játékáruházak kínálatában

Tűzoltó alapfelszerelés
Elérhető
Fiúknak

Tűzoltó alapfelszerelés

5999566882005
2 199 HUF
Légy te a nap hőse! Búj bele egy tűzoltó szerepébe. Foga kezedbe az oltókészüléket, a nyakadba a jelvényt és ha szíved már a helyén van, akkor a csomagban lévő eszközökkel hárítsd el a vészhelyzetet és olts el bármilyen tüzet.
Állítható tűzoltó sisak...
Elérhető
1 100 HUF
Nincs mese, a tűzoltók munkája egyáltalán nem veszélytelen és a védő és tűzálló felszerelés mellett, szükség van valamire, ami védi a fejüket. Erre találták ki ezt a csodálatos, piros sisakot, ezüst jelvénnyel ellátva, állítható kivitelben.
Tűzoltó felszerelés hálóban Tűzoltó felszerelés hálóban 2
Elérhető
Fiúknak

Tűzoltó felszerelés hálóban

5999566881992
3 990 HUF
Légy te a nap hőse! Búj bele egy tűzoltó szerepébe. Tedd a fejedre a sisakot, a nyakadba a jelvényt és ha szíved már a helyén van, akkor a csomagban lévő eszközökkel hárítsd el a vészhelyzetet és oltsd el bármely tüzet.
Viga Fa szerszámos láda Viga Fa szerszámos láda 2
Elérhető
Viga Fajátékok

Viga Fa szerszámos láda

8718446182816
8 499 HUF
Mindened a barkácsolás? Vagy most szeretnél belekóstolni az asztalos munka örömeibe? Már csak egy jó szerszámos láda hiányzik? Akkor a Viga fa készletét neked találták ki! Ebben az elegáns kis ládában 12 db szerszámot találsz amivel szinte minden feladatot el tudsz látni! Sosem lesz olyan csavar amit ne tudnál meghúzni vagy szög amit ne tudnál beverni! 
Black & Decker szerszámos... Black & Decker szerszámos... 2
Elérhető
9 599 HUF
18 db-os Black & Decker szerszámos játékkészlet, fekete narancssárga táskában. Ezzel a szettel te is pikk pakk ezermesterré válsz, elég csak a válladra akasztani és a problémák, mintha maguktól megoldódnának. Persze, azért érdemes kézbe venni ezeket a profi szerszámokat és barkácsolni ha kedved tartja, velük még a játék is könnyebb.
Multi funkicós elektromos... Multi funkicós elektromos... 2
Elérhető
Barkács - Szerszámok

Multi funkicós elektromos szerszámészlet

5999566882067
6 999 HUF
Ezzel a készlettel egy igazi kis asztalossá válhatsz! Ezzel a multi funkciós szerszámmal cserélhető fejeinek hála minden asztalos munkát el tudsz látni, legyen szó fűrészelésről, csiszolásról és csavarozásról!
Piros-fekete szerszámos láda Piros-fekete szerszámos láda 2
Elérhető
Barkács - Szerszámok

Piros-fekete szerszámos láda

5999566881541
4 299 HUF
Úgy döntöttél felcsapnál szerelőnek? De még nincsenek eszközeid? Ebben a szerszámos ládában megtalálsz mindent amire szükséged van hogy, megjavíts bármit! Légy igazi ezermester ezzel a piros-fekete szerszámos ládával!
Kék szerszámöv Kék szerszámöv 2
Elérhető
Fiúknak

Kék szerszámöv

5999566881336
1 599 HUF
Javíts meg bármit! Ezen az övön megtalálod a legfontosabb kéziszerszámokat! Van itt minden ami egy jó asztalos munkához kell: sniccer, kis balta, kézi satu, fogók, csavarhúzó!
Kamionos szerelőtáska -... Kamionos szerelőtáska -... 2
Elérhető
Barkács - Szerszámok

Kamionos szerelőtáska - hang és fény effekttel

5999566881077
6 499 HUF
Ezzel a járgánnyal nem kell attól tartanod, hogy mi van akkor ha útközben defektet kapsz vagy lerobbansz. Ugyanis a platóján egy szerelőtáskát visz magával mindenhova, rengeteg plusz alkatrésszel és szerszámmal. Cserélgesd kedved szerint a kamion felszereltségét és próbáld ki milyen hang és fény effektet ad ki.
Bosch Szerszámkészlet ládával Bosch Szerszámkészlet ládával 2
Elérhető
Barkács - Szerszámok

Bosch Szerszámkészlet ládával

4009847084293
14 690 HUF
Apu is ilyen szerszámokkal ügyködik, de téged meg eltiltanak tőlük? Hát, hogy van ez? No de ne bánkódj, itt van neked ez a Bosch Szerszámkészlet nyitott ládával. Benne megtalálsz mindent, hogy eltudd játszani, ahogy Apu ügyködik; egy működő, elemes játékfúrót, egy kalapácsot, egy csavarkulcsot, egy fűrészt és még két műanyag fa lécet is, hogy össze tudd...
Mesterember munkásmellény... Mesterember munkásmellény... 2
Elérhető
Barkács - Szerszámok

Mesterember munkásmellény szerszámokkal

5999566882753
7 999 HUF
Ha a szuperhős, a katona és a herceg már mind mind elcsépelt jelmezek és túlságosan közismert szerepek számodra, akkor most itt van a hétköznapi emberek hősének kosztümje; a Mesterember munkásmellénye csak neked. Válaszd ezt és old meg a barátaid mindennapi problémáit a hozzájáró szerszámokkal. A szakértelem és a munkakedv, amit a mellénnyel együtt...
Barkács készlet táskában -...
Elérhető
Barkács - Szerszámok

Barkács készlet táskában - 24 db-os

5999566881138
5 499 HUF
Imádsz barkácsolni, szerelgetni? Ezért a készletért egyenesen odaleszel, ugyanis kedvedre fúrhatsz faraghatsz vele! Ráadásul a táska ülőkeként is használható! Barkács készlet táskában fúróval, fúrófejekkel, csavarokkal, csavarozható elemekkel, anyákkal, védőszemüveggel, csavarkulcsokkal, snitzerrel, kalapáccsal és csavarhúzóval, műanyagból készítve,...
1-12 / 61 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása,
és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait,
így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!