Barkács - Szerszámok

Szerelni - barkácsolni minden kisfiú szeret apuval együtt, vagy akár nélküle - Viszont a felnőtt szerszámok veszélyesek, ezért adjunk gyermekünk kezébe játék szerszámokat, gépeket - az egyszerű játékkalapácstól, a műanyag csavarhúzón és villáskulcs készleten át, egészen a bonyolult fűrészgépekig, játék láncfűrészekig, játék fúrókig mindent megtalálhat a Galaxy Játékáruházak kínálatában

 2
Elérhető
Mint a TV-ben

Sam a tűzoltó kesztyűje és fejszéje - Simba

Simba
4006592011475
4 999 HUF
Ki ne szeretne kedvenc mesehősére hasonlítani? Ha tényleg Sam a tűzoltó csapatának tagja szeretnél lenni, fontos a megfelelő öltözék és felszerelés. Például ilyen ez a tűzoltó kesztyű és játék balta, ami ebben a készletben van. Ha ezek megvannak már bátran hívhatod magadat lánglovagnak Sam a tűzoltó oldalán.
 2
Elérhető
Fiúknak

Gömbkerekű talicska - Kétféle

8002936016300
3 190 HUF
Az bizony nem járja, hogy te nem követheted a felnőtteket a dolgukban. Ha ők elvihetik a földet az egy kerekes járgányukban, akkor téged sem tarthatnak vissza, hogy áttelepítsd a homokozót egy jobb helyre.Zöld vagy Narancssárga színű talicska kék markolattal, műanyagból, egy darab legömbölyített kerékkel, a könnyebb fordulásért. Az elején egy vidám bohóc...
 2
Elérhető
Barkács - Szerszámok

Sárga barkács sisak - Simba

Simba
4006592446406
1 299 HUF
Ebben a sárga barkács sisakban, biztonságosan közlekedhetsz a legnagyobb játék felújítás és építőkockázás közepette is. Ha szükséges akár a méretét is átállíthatod rajta elől és hátul. A sapka elején aranyos kis srác emeli magasba fogóját jelezve, hogy kész megoldani bármilyen problémát. Ebben a sapiban te is legalább ilyen felkészültnek érezheted majd...
Bosch Mini védőszemüveg - Klein Bosch Mini védőszemüveg - Klein 2
Elérhető
Barkács - Szerszámok

Bosch Mini védőszemüveg - Klein

4009847081223
1 499 HUF
Alaposan belemerültél a barkácsolásba? Kapd fel gyorsan ezt a védőszemüveget, mely megvédi a szemeidet az esetleges sérülésektől! Bosch Mini védőszemüveg állítható fejpánttal, kb. 14 x 7 cm-es méretben, kiváló minőségben a Klein-től!
Bosch Mini védőfelszerelés Bosch Mini védőfelszerelés 2
Elérhető
Barkács - Szerszámok

Bosch Mini védőfelszerelés

4009847085351
6 290 HUF
Ki sem látsz a munkából? A komoly barkácsoláshoz szükséged lesz védőszerelésre, melyet ebben a készletben meg is találhatsz! Bosch Mini védőfelszerelés védőszemüveggel, fülvédővel és munkavédelmi kesztyűvel, kiváló minőségben a Klein-től!
Színes markoló szerelő készlet
Elérhető
Barkács - Szerszámok

Színes markoló szerelő készlet

5999563869030
5 999 HUF
Mire vársz? Építsd össze, szedd szét, variáld meg az elemeket ezen a színes gépen! A markoló minden porcikája bontható, akár át is építhető! A 45 elemből te mit tudsz kihozni?
Elektromos fúró - Bob, a mester Elektromos fúró - Bob, a mester 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
Barkács - Szerszámok

Elektromos fúró - Bob, a mester

Smoby Toys
3032163601302
5 599 HUF
Bob sose hagyná otthon elektronikus fúróját! Szerezd meg te is a magadét! Válaszd ki a megfelelő fejet - fúró, csavarozó, csillagfejű - majd indítsd be! Két sebesség és irányváltó segít a munkában! Elektromos fúró forgó fejjel, három bittel, kb. 16 x 18 cm-es méretben a Smoby-tól!
Verdák 3 szerszámöv - Smoby Verdák 3 szerszámöv - Smoby 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
Barkács - Szerszámok

Verdák 3 szerszámöv - Smoby

Smoby Toys
3032163601449
3 999 HUF
Autószerelés, vagy más barkácsmunka? Tartsd kéznél a fontos szerszámokat! A készletben csavarhúzót, csavarkulcsot és kalapácsot találsz! Az öv cipzáros zsebét Villám McQueen képe díszíti! Verdák 3 szerszámöv csavarhúzóval, csavarkulccsal és kalapáccsal a Smoby-tól!
Játék láncfűrész - Bob, a mester Játék láncfűrész - Bob, a mester 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
Barkács - Szerszámok

Játék láncfűrész - Bob, a mester

Smoby Toys
3032163601333
7 699 HUF
Az erdőben, vagy a ház körül mindig jól jön egy láncfűrész! Bob, a mester tudja az ideális eszközt a számodra! Láncfűrésze nem csak olyan, mint az igazi, de úgy is viselkedik! Fogd meg a gumírozott markolatot, nyomd be az indítógombot, aztán húzd a ravaszt, hogy gázt adj! Nem csak hangja van, de lánca is körbeszalad a vágólapon! Játék láncfűrész,...
Játék dekopírfűrész - Bob, a mester Játék dekopírfűrész - Bob, a mester 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
Barkács - Szerszámok

Játék dekopírfűrész - Bob, a mester

Smoby Toys
3032163601319
5 399 HUF
Asztalosmunkába fognál, de nincs megfelelő szerszámod? Bob majd segít! Szerezd meg Bob, a mester dekopírfürészét, mely nem csak megjelenésében, de működésében is egy igazi eszközt utánoz! A gumírozott markolattal ellátott, elemes dekopírfürész gombnyomásra beindul, felületre nyomva pedig lámpája is bekapcsol, hangja erősödik! Játék dekopírfűrész, fény és...
Mechanikus fúró - Bob, a mester Mechanikus fúró - Bob, a mester 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
Barkács - Szerszámok

Mechanikus fúró - Bob, a mester

Smoby Toys
3032163601289
3 499 HUF
Bob szinte mindenhova magával viszi mechanikus fúróját! Szerezd meg te is a magadét és ne is hagyd el! Válaszd ki a megfelelő fejet, majd a ravaszt huzogatva indítsd be! Mechanikus fúró forgó fejjel, három bittel, kb. 16 x 18 cm-es méretben a Smoby-tól!
Piros-fekete szerszámkészlet Piros-fekete szerszámkészlet 2
Elérhető
Barkács - Szerszámok

Piros-fekete szerszámkészlet

5999563869054
4 999 HUF
Ezermester lehetsz ezzel a készlettel! Piros-fekete színben pompázó műanyag szerszámok várnak rád az autó formájú csomagban! Ravaszos fúró, csavarhúzó, csavarkulcsok, franciakulcs, kalapács, reszelő, fűrész pormaszk és védőszemüveg várnak a szerelhető, csavarozható elemek mellett!
Tűzoltóautó szerelő készlet kiegészítőkkel
  • Kiárusítás!
Elérhető
Barkács - Szerszámok

Tűzoltóautó szerelő készlet kiegészítőkkel

5999563868965
4 599 HUF
Építsd meg, bontsd szét a saját tűzoltóautódat! A forgatható darus, emelhető kosaras tűzoltóautónak szinte minden porcikája elbontható, újraépíthető! Ha unod a szereelést, pakold ki a táblákat és kezdj oltásba!
Bob, a kőműves minifigura varázshomokkal - Bob, a mester Bob, a kőműves minifigura varázshomokkal - Bob, a mester 2
Elérhető
2 399 HUF
Bob, a mester homokozni hív! A csomagban található tégelyből kiöntve nem kiszáradó varázshomokot találsz, amit a tégely tetejével, aljával, Bob kőműveslapátjával, vagy szabad kézzel is formázhatsz! Bob, a kőműves minifigura formázó kőműveslapáttal és egy tégely varázshomokkal a Fisher Price-tól!
Bob, a szerelő minifigura varázshomokkal - Bob, a mester Bob, a szerelő minifigura varázshomokkal - Bob, a mester 2
Elérhető
2 399 HUF
Bob, a mester készen áll rá, hogy veled kezdjen építjezésbe! Tégelyéből kiöntve nem kiszáradó varázshomokot találsz, amit a tégely tetejével, aljával, Bob kalapácsával, vagy szabad kézzel is formázhatsz! Bob, a szerelő minifigura formázó kalapáccsal és egy tégely varázshomokkal a Fisher Price-tól!
1-15 / 58 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!