Transformers - RID

Transformers - Robots in Disguise - Optimus fővezér messze a Galaxisban harcol a gonosz álcák ellen, de hű barátja Bumblebee - űrdongó új csapatot szervez. A Hasbro nagysikerű játéksorozata ezúttal speciális kódokkal egészül ki, melynek segítségével kedvenc robot hőseid megelevenednek Android és IOS készülékeken is

 2
Elérhető
Transformers - RID

Blurr - egy mozdulat robot - Transformers...

Hasbro
5010993353347
5 190 HUF
Gyors Transformerst keresel? Blurr a te robotod! A szipi-szupi-szupergyors Autobot bármikor harcra kész! Lepdd meg az álcákat a futurisztikus türkiz sportkocsival, amit csak szét kell nyitnod, hogy Blurr robotként álljon rendelkezésedre! Blurr - egy mozdulat robot kb. 11 cm-es méretben a Hasbro-tól!
 2
Elérhető
Transformers - RID

Soundwave - egy mozdulat robot - Transformers...

Hasbro
5010993416738
5 190 HUF
Soundwave, nem kazettás magnó, nem műhold, hanem egy kémbusz a Transformers Combiner Force egy mozdulat robotok között! A sötétlila, robusztus kisbusz egyszerűen felnyílik, hogy robottá alakuljon! Soundwave vállán természetesen ott a rádióhullám szenzoros lézere! Soundwave - egy mozdulat robot kb. 10 cm-es méretben a Hasbro-tól!
 2
Elérhető
Transformers - RID

Strongarm - egy mozdulat robot - Transformers...

Hasbro
5010993388912
5 190 HUF
Valaki rendőrt hívott? Strongarm a Cybertronon is rendfenntartóként tevékenykedett, nem csoda, hogy egy erős rendőrkocsi alakját öltötte a Földön is! A kék kocsi szétnyílva rejti magában a robot alakját! Strongarm biztos odáig lesz, ha Optimus Prime oldalán gurulhat csatába! Strongarm - egy mozdulat robot kb. 11 cm-es méretben a Hasbro-tól!
 2
Elérhető
Transformers - RID

Sideswipe - egy mozdulat robot - Transformers...

Hasbro
5010993353330
5 190 HUF
Sideswipe, a piros sportkocsi igazi harcos! Az Álcákat közelről ritkítja, ha teheti! Nem véletlenül sportkocsi, gyors, fürge és lendületes! Egy mozdulat robot verzióját is csak meg kell tekerni, hogy autóból robottá változva küzdjön! Sideswipe - egy mozdulat robot kb. 11 cm-es méretben a Hasbro-tól!
 2
Elérhető
Transformers - RID

Bumblebee - egy mozdulat robot - Transformers...

Hasbro
5010993350520
5 190 HUF
Űrdongó, az Űrdongó, legyen bármilyen nagy, vagy bonyolult figurája is! A sárga sportkocsi külsejét magára öltő Transformers az Autobotok egyik legbátrabbja! Ha küzdelemre kerül a sor, csak egy csavarás és Bumblebee máris harcra kész! Bumblebee - egy mozdulat robot kb. 11 cm-es méretben a Hasbro-tól!
 2
Elérhető
Transformers - RID

Optimus Prime - egy mozdulat robot -...

Hasbro
5010993350537
5 190 HUF
Optimus Prime új formában áll Autobotjaid élére! A piros-kék kamion kemény megjelenése mit sem változott, viszont elég egy mozdulat és máris robottá változik! Küldd csatába az Autobotok vezérét, Optimus Prime-t ebben a gyorsan átalakuló formában! Optimus Prime - egy mozdulat robot kb. 13 cm-es méretben a Hasbro-tól!
 2
Elérhető
Transformers - RID

Jelzavarós Soundwave - Transformers RID -...

Hasbro
5010993388837
10 190 HUF
Ha kémkedésről van szó, az Álcák szinte mindíg Soundwave-t küldik az Autobotok után! A lebukás veszélye magas, de csökkenthető! Az égből figyeli a kék járgányt Laserbeak, aki ha az Autobotok gyanút fognak jelzavaró aktivátorként csatlakozik Soundwave-hez! Ketten igazi kém-kombót alkotnak! A harci furgon átalakulása robottá hét, a gépmadár-jelzavaróé pedig...
 2
Elérhető
Transformers - RID

Légvédelmesített Optimus Prime - Transformers...

Hasbro
5010993388844
10 190 HUF
Optimus fővezér csatakamion formában száll szembe az Álcákkal, de gondban lehet, ha azok légi támogatást kapnak! Viszont megoldodik a gond, ha Hi-Test, az aktivátor robot is vele tart! A kicsi robot Optimushoz csatlakozva légvédelmi ágyúvá alakul, így már hiába támadnak rá repülő Álcák! A fővezér átalakulása nyolc lépésből, míg Hi-Tech egy lépésből alakul...
Autobot Twinferno - Transformers Combiner Force Autobot Twinferno - Transformers Combiner Force 2
Elérhető
Transformers - RID

Autobot Twinferno - Transformers Combiner Force

Hasbro
5010993427291
3 390 HUF
Autobot Twinferno egy igazán megbízható robot, aki repülőként is képes lecsapni és hatalmas pusztítást végezni! Alakítsd át könnyedén, mindössze 7 mozdulattal! Transformers Autobot Twinferno repülővé alakítható robot kb. 7 cm-es méretben a Hasbro-tól!
Átalakuló hős figura - Transformers - 1. Bumblebee Átalakuló hős figura - Transformers - 1. Bumblebee 2
Elérhető
Transformers - RID

Átalakuló hős figura - Transformers - többféle

Hasbro
5010994838546
11 490 HUF
Neked is van hős Transformers robotod? Kedvencedet most könnyedén át is alakíthatod, összesen 3 lépésben! Átalakuló hős figura kb. 20 cm-es méretben a Hasbro-tól! Többféle kivitelben kapható!
Menasor - Transformers RID - kombinációs csomag Menasor - Transformers RID - kombinációs csomag 2
Elérhető
Transformers - RID

Menasor - Transformers RID - kombinációs csomag

Hasbro
5010993376636
15 999 HUF
A legerősebb Álcának képzelik magukat, de képtelenek együttműködni a Menasort alkotó robotok! Ettől függetlenül kiváló élmény a négy kocsi és a kamion átalakítása és összeépítése, hogy a hatalmas Menasorrá váljanak! Retteghetnek az Autobotjaid, ha feltűnik az öt Álca! Menasor kombinációs csomag öt Transformers robottal és egy karddal a Hasbro-tól!
Lunar Force Primestrong - Transformers RID - kombinációs csomag Lunar Force Primestrong - Transformers RID - kombinációs csomag 2
Elérhető
Transformers - RID

Lunar Force Primestrong - Transformers RID -...

Hasbro
5010993389117
7 390 HUF
Ütköztesd és kombináld a Lunar Force álcázással felvértezett Optimus Prime-t és Strongarm-ot, mielőtt a Holdra indulnak Álcavadászatra! Az összeolvadás, ütközés következtében létrjövő Lunar Force Primestrong nagyobb és erősebb a többi Autobotnál! Lunar Force Primestrong kombinációs csomag két Transformers robottal a Hasbro-tól!
Dragbreak - Transformers RID - kombinációs csomag Dragbreak - Transformers RID - kombinációs csomag 2
Elérhető
Transformers - RID

Dragbreak - Transformers RID - kombinációs csomag

Hasbro
5010993389094
7 390 HUF
A mindig bajt keverő Álcák Dragstrip és Wildbreak most tényleg bajban vannak, vagy mégsem? Ha összefognak, sőt ütköznek valami nagyobb és erősebb alakulhat ki belőlük! Dragbreak-ben Dragstrip az agy, Wildbreak csak végrehajtja a parancsokat! Persze szétválasztva átalakíthatóak robotból kocsivá és vissza! Dragbreak kombinációs csomag két Transformers...
Shocknado - Transformers RID - kombinációs csomag Shocknado - Transformers RID - kombinációs csomag 2
Elérhető
Transformers - RID

Shocknado - Transformers RID - kombinációs csomag

Hasbro
5010993389100
7 390 HUF
Shockdrive és Warnado repülő Álcák váratlan légi manőverének a vége elkerülhetetlen ütközés... vagy... egyesülés! Összeolvadásukból jön létre Shocknado a lila légi vadász! A két figura szétválasztva pár lépésben átalakítható robotból repülővé és vissza! Shocknado kombinációs csomag két Transformers robottal a Hasbro-tól!
Thunderhoof - Hiperátalakulás robot - Transformers RID Thunderhoof - Hiperátalakulás robot - Transformers RID 2
Elérhető
Transformers - RID

Thunderhoof - Hiperátalakulás robot -...

Hasbro
5010993351114
11 490 HUF
Thunderhoof nagy és erős  robot az Álcák között, aki ereje mellé önfejű, lobbanékony és hirtelen haragú is! Akár traktor, akár robot formában van karmait, agancsait hamar az ellenfél felé fordítja! Hiperátalakulása csak három lépésből áll - zár-áthajt-rögzít! Öklelj, vagy gázold le a nyavalyás Autobotokat! Thunderhoof hiperátalakulás robot kb 20 cm-es...
1-15 / 29 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!