Így neveld a sárkányodat

Hablaty a kissé különc viking srác és villámgyors fekete sárkány barátja, Fogatlan kalandjait játszhatjátok újra a kategória játékaival - mindenféle sárkányok, Cipzárát, Bütyök, Éjfúria, siklósárkány, rémség sárkány - műanyag és plüss figurák, reptethető fogatlan és a többiek

Így neveld a sátrkányodat vasalható gyöngy óriás szett Így neveld a sátrkányodat vasalható gyöngy óriás szett 2
Elérhető
Kreatív játékok

Így neveld a sátrkányodat vasalható gyöngy...

4260278554476
8 499 HUF
Kedvenc sárkányaid fantasztikus mókára invitálnak! Szerezd meg ezt az óriás szettet, készítsd el a kedvenc mintádat a színes gyöngyök, az átlátszó alaplap és a sablonok segítségével, majd jöhet a vasalás a vasalópapírral és már le is húzhatod a vagány képet! Így neveld a sárkányodat óriás szett XXL alaplappal, XXL sablonokkal, XXL vasalópapírokkal és...
Így neveld a sárkányodat vasalható gyöngy kezdő szett Így neveld a sárkányodat vasalható gyöngy kezdő szett 2
Elérhető
3 499 HUF
Újra részt vehetsz a sárkányos kalandokban ezzel a szuper készlettel! Csak rakd ki a sablonok alapján a mintát az alaplapra a színes gyöngyökből, vasald le a vasalópapír segítségével és máris kész a csodás kép, melyet csak le kell húznod! Így neveld a sárkányodat kezdő szett alaplappal, sablonokkal, vasalópapírokkal és színes gyöngyökkel!
Így neveld a sárkányodat ugráló labda Így neveld a sárkányodat ugráló labda 2
Elérhető
Sporteszközök

Így neveld a sárkányodat ugráló labda

4006149594437
1 999 HUF
Ha nagy rajongója voltál az Így neveld a sárkányodat című mesének, akkor ne hagyd ki ezt az ugráló labdát! Csak ülj rá és pattogd körbe a szobát! Így neveld a sárkányodat ugráló labda 45-50 cm-es méretben, piros színben!
1-3 / 3 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!