HAPE fajátékok

A Méltán népszerű és világhírű Német HAPE megérkezett a Galaxy Játékáruházakba - kiváló minőségű fa játékai egyedülálló dizájn és ötletelemekkel minden gyermek kedvence - Építs fel egy teljes fa játékkonyhát, babaházat bútorokkal, használd a kézügyességet fejlesztő és logikai fajátékokat, fa járművek, hangszerek, csavarható forgatható játék alakzatok, állatházak és figurák...

 2
Elérhető
HAPE fajátékok

Vezesd a helyére! - járművek - Hape

6943478003910
4 500 HUF
Próbára tennéd az ügyességed? Itt a remek alkalom! Vezesd végig a rúd segítségével a vicces járművekkel díszített pályán a golyókat! Vezesd a helyére! - járművek a Hape - tól minőségi fából!
 2
Elérhető
HAPE fajátékok

Mézeskalács készítő - Hape

6943478004399
4 500 HUF
Lassan itt a karácsony! S ez az ünnep nem múlhat el mézeskalács készítés nélkül! Süss Te is a babáidnak az ünnep közeledtével finom, illatozó süteményt! A Hape mézeskalács készítő szettje minden eszközt biztosít az élménydús sütéshez!
 2
Elérhető
HAPE fajátékok

Konyhai fa eszközök - 13 db - Hape

6943478004290
5 500 HUF
Gyakorta kuktáskodsz a konyhában? Légy a babakonyhában igazi kis szakács! Ebben segítenek a képen látható konyhai eszközök a Hape - tól! Mindegyik minőségi fából készült, amely biztosítja a felhőtlen játékot!
1-3 / 3 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!