Xshot játékfegyverek

Az Xshot márkanév már nem ismeretlen a Magyar közönség számára - eddig főként vízipuskákat és pisztolyokat fejlesztettek, de most végre megérkezett a teljes szivacslövedék és koronglövő kollekció - Akár 17 méterre is ellőhetsz a lövedékekkel, könnyed nyári csatákat vívhatsz teljesen biztonságosan! Forgótáras Turbo Fire és Xcess puskák, Shotgun jellegű Vigilante, közepes, és Mocro Blasterek - kiegészítők, lövedékek - Han nem Xshot, nem vagy Extrém

 2
  • Új
Elérhető
Xshot játékfegyverek

Zuru X-Shot Dupla Gyorstüzelő fegyverkészlet -...

845218024260
18 990 HUF
Felkészültél? Akkor tapos a motorizált rovar reptetőre! Az agresszív bogarak, azon nyomban támadó alakzatot vesznek fel a levegőben. Gyerünk, ürítsd rájuk az előre betöltött szivacslövedékeket, a 10 férőhelyes tárból. Bízz magadban, és hívd ki a barátaidat is egy vetélkedőre! Ugyanis ebben a csomagban két Gyorstüzelő félautomata stukkert találsz. Indulhat...
 2
  • Új
Elérhető
Xshot játékfegyverek

Swarm-Seeker szivacslövő géppisztoly - Xshot...

845218024246
11 990 HUF
Támadnak a bogarak és te vagy az emberiség utolsó mentsvára. A világmegmentés egy kemény munka és ehhez a melóhoz komoly tűzerő kell. Kapd le a falról a megbízható Swarm-Seeker-edet és kezdődhet a balhé!
Xshot Bug Attack extra bogárkészlet - 2 db-os
Elérhető
Xshot játékfegyverek

Xshot Bug Attack extra bogárkészlet - 2 db-os

845218010867
990 HUF
Gyakorlott és bevállalós rovarvadászok nem elégszenek meg néhány mozgó célponttal! Ne aprózd el a Bug Attack bogarak számát, növeld az izgalmat ezzel a kiegészítő csomaggal! Dobd a falra, ablakra, ajtóra a bogarakat és lődd le őket, miközben lefelé másznak! Több bogár - nagyobb izgalom!
Rapid Fire és Eliminator dupla szett - Xshot Bug Attack Rapid Fire és Eliminator dupla szett - Xshot Bug Attack 2
Elérhető
Xshot játékfegyverek

Rapid Fire és Eliminator dupla szett - Xshot...

845218011222
12 990 HUF
Itt az ideje a rovarirtásnak, fegyverbe! A Bug Attack bogarait csak komoly eszközök bevetésével semlegesítheted! Szerezd meg egy csomagban a Rapid Fire forgótáras szivacslövő pisztolyt és az Eliminator dupla csövű szivacslövő puskát, hogy az összes bogárral leszámolhass! Legyen teljes szetted, vagy vadászatok együtt a barátoddal a tapadós rémségekre!
Eliminator szivacslövő puska - Xshot Bug Attack Eliminator szivacslövő puska - Xshot Bug Attack 2
Elérhető
Xshot játékfegyverek

Eliminator szivacslövő puska - Xshot Bug Attack

845218010850
7 990 HUF
Itt az ideje a rovarirtásnak! A Bug Attack bogaraihoz viszont kemény irtó eszközre lesz szükség! Az Eliminator dupla csövű szivacslövő puskájával és lelőheted a falakról, ajtókról és ablakokról az ocsmány bogarakat! Dobd el a bogarat, tölts, biztosíts ki és tüzelj, míg a földre nem pottyan a rémség!
Rapid Fire szivacslövő pisztoly - Xshot Bug Attack Rapid Fire szivacslövő pisztoly - Xshot Bug Attack 2
Elérhető
Xshot játékfegyverek

Rapid Fire szivacslövő pisztoly - Xshot Bug Attack

845218010843
4 490 HUF
Itt az ideje a rovarirtásnak! A Bug Attack bogaraihoz azonban nem elég az aeroszol! Vesd be a Rapid Fire forgótáras szivacslövő pisztolyát és lődd le a falakról, ajtókról és ablakokról az ocsmány bogarakat! Dobd el a bogarat, töltsd meg a tárat, húzd fel a pisztolyt és tüzelj, míg a földre nem pottyan a rémség!
1-7 / 7 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!