Minecraft játékok

Ugye Te is kipróbáltad már a méltán népszerű videojátékot, a Minecraft-ot? A játék során egy új világot építhetsz magadnak és különféle teremtményekkel küzdhetsz meg a fennmaradásért! A játékban megismert karakterek figurái a kiegészítőkkel együtt megérkeztek az áruházunkba, melyek segítségével a videojátékon kívül is építgetheted kis világodat! Neked van már belőle?

Vadállat csomag - Minecraft Vadállat csomag - Minecraft 2
Elérhető
Minecraft játékok

Vadállat csomag - Minecraft

681326166092
11 199 HUF
A Minecraft világa unalmas lenne állatok nélkül... és talán biztonságosabb! Próbálkozhatsz szelídítéssel, talán az ocelot és a fekete bárány még meg is szokja jelenlétedet, de a denevértől, az ellenséges farkastól, a gombatehéntől és a jegesmedvétől jobb tartani a távolságot!
Szelidíthető állat csomag - Minecraft Szelidíthető állat csomag - Minecraft 2
Elérhető
Minecraft játékok

Szelidíthető állat csomag - Minecraft

681326165880
11 199 HUF
A Minecraft világa unalmas lenne állatok nélkül! Szelídíts, háziasíts saját udvartartást a különböző állatokból, akik aztán majd mindenféle jóval látnak el téged! A csomagba csirke, nyúl, macska, kék bárány, csikó és tehén került, mindegyikből egy-egy!
Alex figura csontvázlóval - Minecraft Alex figura csontvázlóval - Minecraft 2
Elérhető
Minecraft játékok

Alex figura csontvázlóval - Minecraft

681326166016
8 699 HUF
A leggyorsabb hátast keresed a Minecraft világában? Tarts Alex-szel, aki egy csontvázlovat cserkészik éppen be! Ha sikerül felszerszámozni, nyert ügyetek van! Szerezd meg Alex és a csontvázló figuráját, kb. 7 cm-es (Alex) méretben, fűcsomóval!
Emlékmű az óceán partján - Lego Minecraft 21136 Emlékmű az óceán partján - Lego Minecraft 21136 2
Elérhető
39 990 HUF
Ehhez a kalandhoz szükségetek lehet a víz alatti lélegzés bájitalára, induljon a víz alatti Minecraft kaland! Csak titeket vár az emlékműhöz az óceán partján! Csatázz a tüskés őrrel és az erős idősebb őrrel, a prizmarin építmény felvigyázóival! A száraz szivacs funkcióval eljuthatsz az emlékmű labirintusához, és megkeresd az óriás aranytömböket a...
Crafting láda 2.0 - Lego Minecraft 21135 Crafting láda 2.0 - Lego Minecraft 21135 2
Elérhető
24 990 HUF
Megjött a Crafting láda 2.0! Légy kreatív és építsd saját kis birodalmat blokkról-blokkra! Az öt építőelem-csomag mindegyikéhez három megadott modell konfiguráció tartozik! Egyesíts az elkészült öt modellt - menedék, torony, bánya és farm vár! A lehetőségek száma szinte végtelen, még ha az 5 x 3 modell összekapcsolási lehetőségeit is számolod, de...
Minecraft meglepetés minifigura - 3. széria Minecraft meglepetés minifigura - 3. széria 2
Elérhető
Minecraft játékok

Minecraft meglepetés minifigura - 3. széria

Mattel
887961389104
2 190 HUF
Apró, pici figurák, épp elférnek egy kicsi chestben! Gyűjtsd össze a Minecraft világának majd minden alakját, apró minifiguraként! Minecraft minifigurák a Mattel-től!
A boszorkánykunyhó - Lego Minecraft 21133 A boszorkánykunyhó - Lego Minecraft 21133 2
Elérhető
24 990 HUF
A falusiaknak igaza volt, a mocsárban egy gonosz boszorkány vert tanyát! Épített egy kunyhót - gombákkal, barkácsasztallal és kondérral! Kelj át a vízen a csónakkal a kunyhóhoz! A parton a főzőállványoddal készíts varázsitalokat, majd támadd meg a boszorkányt és az ugráló nyálkákat!
Minecraft vízfakasztás miniszett Minecraft vízfakasztás miniszett 2
Elérhető
Minecraft játékok

Minecraft vízfakasztás miniszett

Mattel
887961389166
7 699 HUF
Fakassz vizet Alex-szal! Csapj oda a csákánnyal a megfelelő helyekre és láss csudát, a hegy oldala vízeséssé változik a szétnyíló elemek mentén! Csatlakoztasd a vízfakasztás szettet a többi minikészlettel! Minecraft vízfakasztás miniszett a Mattel-től!
Minecraft leomló híd miniszett Minecraft leomló híd miniszett 2
Elérhető
Minecraft játékok

Minecraft leomló híd miniszett

Mattel
887961389135
7 699 HUF
A creepereket senki sem szereti, nehéz velük elbánni! Csald csapdába ezt az alattomos, robbanásra kész lényt a leomló hídon! Forgasd el a megfelelő elemet, mikor a creeper átmegy a hídon, ami szétnyílik alatta! Hiába a négy láb, a lávától ez sem menti meg! Csatlakoztasd a leomló híd szettet a többi minikészlettel! Minecraft leomló híd miniszett a Mattel-től!
Minecraft piston-push miniszett Minecraft piston-push miniszett 2
Elérhető
Minecraft játékok

Minecraft piston-push miniszett

Mattel
887961389098
7 699 HUF
Buta, buta Zombi! Persze, hogy lávába esik, ha rossz helyen mászkál! ...vagy ha segítesz neki! Taposs a piston aktiválóelemére és figyeld hogyan löki a bele a másik oldalon a zombit a lávába! Csatlakoztasd a piston-push szettet a többi minikészlettel! Minecraft piston-push miniszett a Mattel-től!
Minecraft bányászhegy miniszett Minecraft bányászhegy miniszett 2
Elérhető
Minecraft játékok

Minecraft bányászhegy miniszett

Mattel
887961389302
7 699 HUF
Csatlakozz Steve-hez, aki épp most kezdett bele a hegy ásványkészletének kitermelésébe! Küld a csákánnyal felszerelt minifigurát a megfelelő elemre, és láss csudát végtelen telérre bukkantok! Csatlakoztasd a bányászhegy szettet a többi minikészlettel! Minecraft bányászhegy miniszett a Mattel-től!
 2
Elérhető
Minecraft játékok

Villager Blacksmith - 14 cm

681326165125
4 499 HUF
Villager Blacksmith a Minecraft játék egyik szereplője, aki azonban nem játékos karakter, mégis értékes, hiszen lehet vele kereskedni. Villager Blacksmith öltözéke egy fekete kötény! Ha Téged is magával ragadott a játék világa, szerezz be gyorsan egy figurát!
1-12 / 12 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!