Baby Mix játékok

A Baby Mix egy kiváló minőségű bébi játékokat, játszószőnyegeket, plüssöket, rágókákat, baba hangszereket készítő cég - és ami a legfontosabb, elérhető áron. A Galaxy Játékáruház saját importként elindította boltjaiban és webáruházában, a kisbabás szülők kedvéért - Válogass a prémium kategóriás babajátékok és felszerelések között.

Elérhető
Baby Mix játékok

3 az egyben terepjáró bébitaxi - piros - Baby Mix

5902116912755
17 999 HUF
Egészen kicsi korodtól használhatod ezt a terepjáró bébitaxit! A szülőkaros, korlátos, lábtartós használat után, már csak a korlátot kell megtartanod, aztán azt is leszerelhetitek! A kormányról szirénázhatsz és zenét is játszhatsz, a műszerfalról pedig a fényszórókat kapcsolhatod! 3 az egyben terepjáró bébitaxi piros színben, levehető pohártartós...
Elérhető
17 999 HUF
Még nem tudod magad lökni a lábaddal, de bébitaxiznál? Ez a terepjáró a neked való! A szülőkaros, korlátos, lábtartós kocsin még napernyő is van! Ahogy nősz, ezeket sorban leszerelhetitek! A kormányon sziréna- és zenemodul, a műszerfalon pedig a fényszóró kapcsolója vár rád! 3 az egyben terepjáró bébitaxi narancssárga színben, levehető pohártartós...
Elérhető
Baby Mix játékok

Akkumulátoros vagány motortricikli - bézs -...

5902216908475
39 999 HUF
Ne aprózd el a gyerekmotorod megjelenését, szerezz egyet a Baby Mix akkumulátoros vagány motortriciklijei közül! Ez a bézs szín nagyon menő! Ülj fel és taposs a gázra! A csővázas háromkerekű gyerekmotor menet közben az indexével és a kályhacsó kipufogóival villog! Bézs akkumulátoros vagány motortricikli a Baby Mix-től!
Elérhető
39 999 HUF
Menő motoros totyogós leszel a Baby Mix kék akkumulátoros vagány motortriciklijével! A divatos, csővázas háromkerekű gyerekmotor 4 km/h-s sebességet bír, míg az indexek és a kipufogó lámpái villognak! Kék akkumulátoros vagány motortricikli a Baby Mix-től!
Elérhető
Baby Mix játékok

Akkumulátoros vagány motortricikli - piros -...

5902216908451
39 999 HUF
Unod a gyerekes megjelenésű kismotorokat? Pattanj fel a Baby Mix piros akkumulátoros vagány motortriciklijére és taposs a gázra! A mai divatot követő csővázas háromkerekű gyerekmotorral 4 km/h-s sebességgel gurulhatsz! Használd az irányváltót a hátramenet kapcsolásához! Piros akkumulátoros vagány motortricikli a Baby Mix-től!
Elérhető
29 999 HUF
A Baby Mix kék-fehér versenymotor triciklijén nem kell bukósisak, mégis élvezheted a motoros gurulást! Elektromos motor hajtja a háromkerekű gépet, akár 4 km/h-s sebességgel  is! A sárhányókon fényjáték, a tankon duda és zenegombok vannak! Kék-fehér akkumulátoros versenymotor tricikli a Baby Mix-től!
Elérhető
Baby Mix játékok

Akkumulátoros versenymotor tricikli -...

5902216900219
29 999 HUF
Vagány kis motoros lesz belőled, ha első járgányod a Baby Mix piros-szürke versenymotor triciklije lesz! Az elektromos motorral hajtott háromkerekű járgány akár 4 km/h-s sebességgel  is haladhat, hátsó sárhányóin fényjátékkal hívva fel magára a figyelmet! Piros-szürke akkumulátoros versenymotor tricikli a Baby Mix-től!
Elérhető
Baby Mix játékok

Akkumulátoros versenymotor tricikli -...

5902216900202
29 999 HUF
Pattanj fel a nyeregbe és suhanj el a Baby Mix versenymotor triciklijén! A versenymotorokat idéző fekete-piros kismotort elektromos motor hajtja meg, akár 4 km/h-s sebességgel  is! A háromkerekű hátsó sárhányóin fényjáték az ülés mögött pedig csomagtartó vár! Fekete-piros akkumulátoros versenymotor tricikli a Baby Mix-től!
Elérhető
Baby Mix játékok

Akkumulátoros Chopper motor - kék - Baby Mix

5902216904750
24 999 HUF
Légy aszfaltbetyár, lovagold meg ezt a menő kék színű háromkerekűt! A Baby Mix kék Chopper motorja gondtalan gurulást kínál! Az akkumulátoros kismotorral 4 km/h-s sebességgel tekerhetsz a betonon! A háromkerekű kialakítás biztonságos, és így még a hátramenet is nyugodtan használható! Kék akkumulátoros Chopper motor a Baby Mix-től!
Elérhető
Baby Mix játékok

Akkumulátoros Chopper motor - piros - Baby Mix

5902216904743
24 999 HUF
Szelíd motoros, vagy száguldozó gengszter leszel? A Baby Mix piros Chopper motorján csak gázt kell adnod, és gurulsz is! Az akkumulátoros kismotorral 4 km/h-s sebességgel csapathatod, mint a nagyok! A háromkerekű kialakítás biztonságos, és így még a hátramenet is nyugodtan használható! Piros akkumulátoros Chopper motor a Baby Mix-től!
Elérhető
Baby Mix játékok

Vidám piros tűzoltó bébitaxi - Baby Mix

5902216900127
12 999 HUF
Te lehetsz a legfiatalabb kis lánglovag, saját járgánnyal, sok-sok extrával! A Baby Mix Vidám piros tűzoltó bébitaxija remek mókát ígér és nem csak lábbal hajtva játszhatsz vele! Orrában ütközősípok, kormányán sípoló duda, fülkéjén csörlős játék fecskendő van! Hangmoduljával motorhangot, dudát és zenét is játszhatsz! HA tolnád a kocsit, használd a hátsó...
Elérhető
Baby Mix játékok

Vidám kék tűzoltó bébitaxi - Baby Mix

5902216900110
12 999 HUF
Kék tűzoltóautó? Miért ne, a víz is kék, nem? Pattanj fel a Baby Mix Vidám kék tűzoltó bébitaxijára és gurulj egy jót! Ha nem csak a vezetés érdekel, próbáld ki az extra játékokat - ütközősípok, sípoló duda,  csörlős játék fecskendő, motorhangot, dudát és zenét is játszó modul is került a kocsira! A kék tűzoltóautót tolhatod is a hátsó karral, játékaidnak...
Elérhető
Baby Mix játékok

Vonatos bébitaxi - Baby Mix

5904378869793
7 999 HUF
Szívesen vezetgetnél egy igazi vonatot? Gyakorolj előtte ezen a szuper bébitaxin! Vonatos bébitaxi erős műanyagból készítve, zenélő és dudáló gombokkal, háttámlával, ülés alá rejtett tárolóval, csörgős játékkal, kiváló minőségben a Baby Mix-től!
Elérhető
Baby Mix játékok

Kutyás bébitaxi - Baby Mix

5904378869816
7 999 HUF
Mivel egy igazi kutyus hátára nem ülhetsz fel, pattanj gyorsan erre a szuper bébitaxira, mely nem csak süvít, mint a szél, de dudál és zenél is! Kutyás bébitaxi erős műanyagból készítve, zenélő és dudáló gombokkal, háttámlával, ülés alá rejtett tárolóval, csörgős játékkal, kiváló minőségben a Baby Mix-től!
Elérhető
Baby Mix játékok

Super Racer bébitaxi - fehér - Baby Mix

5902216910621
10 999 HUF
Ha anyu hazavitt az oviból, vagy vége van a napközinek akkor délután már várnak a barátok a játszón, nem késhetsz pont te. Ha fontos, hogy mielőbb együtt csúszdázzatok, akkor jól fog jönni ez a fehér csoda járgány. Pattanj fel rá és hajtsd meg jól! Ha valaki elállja az utat használd a kormányon lévő két gombot és jelezd, hogy a szeretnél tovább...
1-15 / 225 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!