Lego - Movie - a kaland

Egy véletlen folytán Emmet az Lego építőmunkás figura a világ megmentőjévé válik, akinek a gonosz Lord Business és droid hadseregét kell Batman, WyldStyle, Vitruvius és Benny az asztronauta legofigurák segítségével semlegesítenie - Kövesd a mozifilmet a LEGO vadiúj játéksorozatával - Hulladékdarálóból, fagylaltoskocsiból építhetsz szuper járgányokat - Felhőkakukk palotát építhetsz, MetalBeard párbajt játszhatsz vagy épp szuper kerékpáros üldözés részese lehetsz - csak mint a LEGO kalandok filmben

Emmet és Lucy meglátogatja... Emmet és Lucy meglátogatja... 2
Elérhető
A kicsiknek sem kell kihagyni, a Lego Movie 2. részének csodálatos kalandját! Tarts te is Emmet-tel és Lucy-val a következő útjukon, és látogass el velük a Duplo bolygóra. Ott számos izgalmas és színes építőelem lénnyel találkozhatsz majd, akiket kedved szerint variálhatsz. Éljétek át együtt az építés élményét már a legelejétől.
Emmet és Benny javító és... Emmet és Benny javító és... 2
Elérhető
Készen állsz, hogy ne csak kreatív építész, de profi szerelő is váljon belőled? Akkor ezzel a LEGO készlettel, most tulajdonosa lehetsz egy profi szerelőműhelynek és 3 izgalmas járgánynak, a két LEGO MOVIE 2 szereplő figurát már nem is említve. Ha elkészültek a járművek, és a szerszámokkal leellenőrizted az űrhajó, a terepjáró és a kisautó működését,...
Lego Filmkészítő készlet -... Lego Filmkészítő készlet -... 2
Elérhető
17 990 HUF
Úgy érzed, hogy nem volt az igazi, a LEGO Movie 2. része, vagy csak egyszerűen, te jobbat tudnál kihozni a jelenetekből? Akkor töltsd le a telefonodra a LEGO Movie maker app-ot ingyen és építsd fel hozzá, a saját stúdió részletedet. Utána, nincs is más dolgod, mint beállítani a szereplőket és elindítani a felvételt. Bízz Emmetben és a többiekben, hogy a...
Előugró Partibusz - LEGO... Előugró Partibusz - LEGO... 2
Elérhető
29 990 HUF
Irány a busz és az űr! De nem akármilyen járgánnyal, egy igazi nyitható partibusszal! Építsd meg galaktikus buliszekeret és szeld át az univerzumot Diszkó Kitty-vel, Tempo-val, Melody-val és Zebe-vel. Csapassátok az ütemre, a 3 lépésből kihajtható tánctéren és pörgesd fel a hangulatot a világító kockákkal!
Emmet Álomháza,... Emmet Álomháza,... 2
Elérhető
19 990 HUF
Építsd csak fel Emmet Álomházát, nagy meglepetésben lesz részed. A készlet másik feléből egy Mentőrakétát rakhatsz össze. Ha pedig ezt a kettőt összeállítod, akkor egy űrutazásra is képes szuper lakáshajóvá válik, amivel útnak eredhetsz, hogy megmentsd Lucy-t és lepacsizz Rex-xel!
Édes Káosz Tesho űrhajója -... Édes Káosz Tesho űrhajója -... 2
Elérhető
24 990 HUF
A LEGO Movie 2. részében, a hőseinknek új ellenséggel, és az ő különleges praktikáival kell szembenéznie. Édes Káosz Tesho és űrcirkálója kellemetlen meglepetéseket tartogat az építőmestereknek. Vajon Emmet-nek és Lucy-nek sikerül megszöknie a matrica lövedékek elől? Vagy fogságba esnek az űrhajó börtönében? Ez csak rajtad múlik, építs és alakítsd kedved...
Amita Karok királynő - Amit... Amita Karok királynő - Amit... 2
Elérhető
Most végre kezeid közé kaparinthatod, Amita Karok királynő minden egyes darabját. Összesen 455 db elemből válogathatsz kedvere és az uralkodó, olyan formát ölt magára amilyet csak akarsz! Légy kreatív és találj ki új formákat!
Benny űrosztaga - LEGO... Benny űrosztaga - LEGO... 2
Elérhető
LEGO

Benny űrosztaga - LEGO movie 2 - 70841

LEGO
5702016395396
3 290 HUF
Fedezd fel Benny osztagával az univerzum végtelen éleit és szegleteit! Számos bolygó és világ vár még rátok meg persze Kennyre, Lennyre és Jennyre. Ha minden felszerelést megépítesz nekik, akkor nem lesz semmilyen nehézségetek. Hisz lesz egy űrhajótok, egy holdjárótok és egy detektorrobotok. Gyerünk, a végtelenbe és tovább!
Csoda Kitty legaranyosabb... Csoda Kitty legaranyosabb... 2
Elérhető
Fogj hozzá, és építsd össze a Lego movie 2. részének 3 ínyenc szereplőjét, Fagyitöltcsért, Csokiszeletet és Csoda Kittyt. Élvezd velük a délutáni zsúrt és a teapartit, némi torta kíséretében. Fenséges kalandban részetek, ha nem hiszed járj utána!
Lucy és Emmet menekülése... Lucy és Emmet menekülése... 2
Elérhető
Segíts Lucy-nek és Emmet-nek a menekülési kísérletükben, hogy megszökjenek Csillag és Szív elől. Építs nekik egy gigászi homokfutót, amivel könnyedén meglóghatok és áthajthattok bármin, ami az utatokba kerül. Figyelj oda, nehogy az utatokba akadjanak a cuki karakterek, hisz akkor egy szempillantás alatt a levegőbe repülhettek darabokban. Azt pedig jobb...
Amita Karok királynő - The... Amita Karok királynő - The... 2
Elérhető
6 990 HUF
Ismerkedj meg elsőként Amita Karok királynővel, Lucy oldalán! Na de ez a királynő képes ám alakot váltani, vajon elsőre kiderítitek melyikük az? Lehetséges, hogy akit kerestek Susan Bőrébe bújt, aki az aranyserleget birtokolja? Nem jártok messze, de most egy csodaszép lóvá változott a királynő. Alakítsd át egy halomkockává és szabadítsd ki őket a fogságból!
Lord Biznisz LED-es... Lord Biznisz LED-es... 2
Elérhető
2 999 HUF
Ha bírtad a Lego Movie gonosz hősét, akkor szerezd meg ezt a szuper, LED-es kulcstartót, mellyel még világíthatsz is a sötétben! Csupán a hasán lévő gombot kell megnyomnod, majd felemelni a lábait és már világít is!
1-12 / 12 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása,
és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait,
így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!