Repcsik

Ha a Verdákat szeretted, akkor a Disney Pixar új, Repcsik című animációs filmjét egyenesen imádni fogod! A film egy kis permetezőgépről szól, aki szeretne nagy versenyző lenni, ám felépítése és tériszonya nem igazán segítik álmai megvalósításában! Rozsdás egy veterán géphez fordul segítségért és együtt bebizonyítják, hogy csodák igenis vannak! Szerezd meg a figurákat, a versenypályákat, kilövőket és szetteket, melyek már kaphatók a Galaxy Játékáruház kínálatában!

 2
Elérhető
3 490 HUF
Ha kemény fába vágtad a fejszédet és már minden ötleted kifújt, akkor hívd a Kobra egységet. Földön, vízen és levegőben is egyaránt bizonyít a kommandós alakulat. Ha a helyzet úgy kívánja, motorcsónakkal lopakodnak fel a folyón, vagy az égből szállnak alá a terepmintás helikopterükkel, amennyiben kicsit nagyobb tűzerőt igényel a feladat, lánctalpakon...
Elérhető
Könyvek - Mesekönyvek

Repcsik színező füzet - A4

9788087818541
499 HUF
Hódítsd meg az eget kedvenc Repcsijeid társaságában! Csak ezt a színezőt kell megszerezned, kifesteni a képeket, majd olvasd el a fantasztikus mesét is!
 2
Elérhető
Repcsik

Csöpp figura- Repcsik 2

Mattel
887961008579
2 000 HUF
Csöpp a félelmet nem ismerő Lánglovagok tűzoltócsapat egyik tagja, akiből mindig csöpög az olaj, de markolójával el tudja takarítani a kidőlt fákat, törmelékeket! Szerezd meg most 5 x 7 cm-es figura formájában!
Elérhető
Repcsik

Bravo figura - Repcsik - Bullyland

4007176129210
1 690 HUF
Repülj a magasba a szuperszonikus géppel, Bravo-val és szerezd be ezt a menő figurát! Bravo figura gumi és műanyag ötvözetéből készítve, kézzel festve, kb. 9 x 7 cm-es méretben a Bullyland-től!
1-4 / 4 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!