AKCIÓS JÁTÉKOK!!!

Ebben a kategóriában hihetetlen kedvezménnyel, leárazással és akciókkal kínálunk sikerjátékokat - akár 50-70 % kedvezménnyel kaphatóak játékok vegyesen fiúknak és lányoknak egyaránt

Harley Quinn, a megmentő - DC Super Hero Girls - Lego 41231 Harley Quinn, a megmentő - DC Super Hero Girls - Lego 41231 2
 • Kiárusítás!
Elérhető
5 495 HUF
A gonosz kis krytomite-ok foglyuk ejtették a kávézóban Steve Trevor-t, hogy megszerezhessék a titkos képregényt a páncélszekrényből! Pattanj fel Harley Quinn sugárhajtású járgányára és mentsétek meg együtt! Ám vigyázz, a furfangos kis lények tortával lőnek rátok! Indíts ellentámadást a háló segítségével, mielőtt végleg megszöknének az értékes kinccsel!
Rébusz versenyautója - Lego Batman - A film - 70903 Rébusz versenyautója - Lego Batman - A film - 70903 2
 • Kiárusítás!
Elérhető
5 995 HUF
Rébusz zűrzavart kelt, hiszen ahhoz ért! Nincs egyedül Magpie, Kite Man és Calendar Man segít neki a Gotham City erőműben feltartóztatni Batmant! Addig nem mehettek tovább Batman-nel míg el nem kaptátok mindegyiket! Ügyelj Rébusz versenyautójának kiemelhető, rugós kilövőire és Magpie dinamitrúdjaira! Batman szerint egy batarang elég lesz!
Magmar tábornok végzetes ostromgépe - Lego Nexo Knights 70321 Magmar tábornok végzetes ostromgépe - Lego Nexo Knights 70321 2
 • Kiárusítás!
Elérhető
Nexo Knights LEGO

Magmar tábornok végzetes ostromgépe - Lego Nexo...

LEGO
5702015592178
8 995 HUF
Magmar tábornok a Knighton birodalom ellen indul átalakuló ostromgépével! A tábornokot magával hozta Flamát is, hogy a félelmetes gépezet átalakulásakor, mikor kiemelkedik a földből és óriás ostromtorony lesz belőle, irányítsa! Indítsd a Lebegő Lován Clayt csatába, hogy megállítsa őt, de kerüld el a repülő lidérceket! - 3 beolvasható NEXO erő pajzs a...
Axl Toronyhordozója - Lego Nexo Knights 70322 Axl Toronyhordozója - Lego Nexo Knights 70322 2
 • Kiárusítás!
Elfogyott
Nexo Knights LEGO

Axl Toronyhordozója - Lego Nexo Knights 70322

LEGO
5702015591560
13 495 HUF
Nagy lovaghoz nagy gép jár! Vesd be a Axl Toronyhordozóját és gátold meg, hogy Burnzie megszerezze a varázskönyvet! Emeld le a tornyot, gurulj a csatába a rakétakilövőkkel és korongvetővel felszerelt gépezettel! A Toronyhordozó rejtett katapultját bízd az Axl botokra! Burnzie korongvetőjével és hatalmas kalapácsával kerüld a találkozást! - 4 beolvasható...
Lashina harckocsija - DC Super Hero Girls - Lego 41233 Lashina harckocsija - DC Super Hero Girls - Lego 41233 2
 • Kiárusítás!
Elérhető
2 495 HUF
Riadó! Lashina és a gonosz Kryptomite tervbe vették, hogy elrabolják a szuperhős kutyát, Krypto-t! Segíts neki megvédeni magát és lőj rájuk tüzes golyót a katapulttal! Jaj, Lashina az ostorjával elcsípte Krypto-t és már be is zárta a járgányán lévő ketrecbe! Mentsd meg gyorsan, mielőtt végleg magukkal ragadnák a szuperebet!
Batgirl Batjet üldözés - DC Super Hero Girls - 41230 Batgirl Batjet üldözés - DC Super Hero Girls - 41230 2
 • Kiárusítás!
Elérhető
4 245 HUF
Ez az alattomos kis sárga kryptomite elragadta Batgirl epad-ját! Segíts visszaszrezni, mielőtt még megkaparintaná a rajta lévő titkos információkat! Pattanj be Batgirl Batjet-jébe és indíts ellentámadást a korongvető, valamint a háló segítségével!
Kreatív láda - Lego Duplo - 10817 Kreatív láda - Lego Duplo - 10817 2
 • Kiárusítás!
Elérhető
Lego Duplo

Kreatív láda - Lego Duplo - 10817

LEGO
5702015595292
4 245 HUF
Ezzel a Lego Duplo szettel a legkisebbek egész évben kreatívak lehetnek – tavasszal kiscsibe, nyáron fagylalt, ősszel színes fát, vagy télen hóembert építhetnek. Vagy amit szeretnének! Építőkártyák és dekorált elemek nyújtanak inspirációt az egyszerűbb modellek elkészítésére!
Macskanő - Motoros hajsza - Lego Batman - A film - 70902 Macskanő - Motoros hajsza - Lego Batman - A film - 70902 2
 • Kiárusítás!
Elérhető
4 245 HUF
Az undok Macskanő kirabolta az ékszerüzletet! Vad motorján menekül, Batman pedig elfoglalt! Ide Batgirl és Robin bevetése kell! Vigyázz Macskanő ostorára és az üldözés közben kidőlő lámpaoszlopra! Használd Batgirl batarangjait, hogy megállítsd és kapd el az üzlet tetejéről leugró Robinnal! Ha a cicát bezártad, add vissza az ékszereket!
Joker ballonos szökése - Lego Batman - A film - 70900 Joker ballonos szökése - Lego Batman - A film - 70900 2
 • Kiárusítás!
Elérhető
2 495 HUF
Hova rejthette Joker a bombáját a Gotham City erőműben? Csatlakozz Batmanhez, és hatástalanítsátok a bombát, nehogy felrobbanjon! Légy résen, Joker légballonos hátizsákjával készül menekülni! Célozd be a horgos puskával, és kapd el azt a vigyori gonosztevőt!
Grimasz pajtik plüssfigura - 12 cm - dínó
 • Kiárusítás!
Elérhető
2 500 HUF
Nyűgözd le a barátaidat ezzel a rendkívül mókás dinoszaurusszal! A benne lévő, hajlítható drótok segítségével úgy alakíthatod az állatka arckifejezését, ahogy csak kedved tartja! Grimasz pajtik plüssfigura dínó kivitelben, 12 cm-es méretben!
Grimasz pajtik plüssfigura - 12 cm - kutyus
 • Kiárusítás!
Elérhető
2 500 HUF
Ezt a kis kutyust bárhová magaddal viheted, így akár út közben is jól szórakozhatsz a grimaszain! A benne lévő, hajlítható drótok segítségével úgy alakíthatod az állatka arckifejezését, ahogy csak kedved tartja! Grimasz pajtik plüssfigura kutyus kivitelben, 12 cm-es méretben!
Grimasz pajtik plüssfigura - 12 cm - malac
 • Kiárusítás!
Elérhető
Mint a TV-ben

Grimasz pajtik plüssfigura - 12 cm - malac

032281850258
2 500 HUF
Szeretnél egy jót nevetni? Akkor ennek a malackának nálad a helye! A benne lévő, hajlítható drótok segítségével úgy alakíthatod az állatka arckifejezését, ahogy csak kedved tartja! Grimasz pajtik plüssfigura malac kivitelben, 12 cm-es méretben!
Grimasz pajtik plüssfigura - 12 cm - oroszlán
 • Kiárusítás!
Elérhető
2 500 HUF
Ha egy igazán mókás állatra vágysz, akkor vidd haza magaddal ezt a kis oroszlánt! A benne lévő, hajlítható drótok segítségével úgy alakíthatod az állatka arckifejezését, ahogy csak kedved tartja! Grimasz pajtik plüssfigura oroszlán kivitelben, 12 cm-es méretben!
Grimasz pajtik plüssfigura - 30 cm - dínó
 • Kiárusítás!
Elérhető
5 200 HUF
Ez a mókás dínó egyenesen az őskorból tért vissza, hogy grimaszaival megnevetessen téged! A benne lévő, hajlítható drótok segítségével úgy alakíthatod az állatka arckifejezését, ahogy csak kedved tartja! Grimasz pajtik plüssfigura dínó kivitelben, 30 cm-es méretben!
Grimasz pajtik plüssfigura - 30 cm - husky
 • Kiárusítás!
Elérhető
Mint a TV-ben

Grimasz pajtik plüssfigura - 30 cm - husky

032281850616
5 200 HUF
Ez a kutyus annyi grimaszt tud vágni, hogy el sem hiszed! A benne lévő, hajlítható drótok segítségével úgy alakíthatod az állatka arckifejezését, ahogy csak kedved tartja! Grimasz pajtik plüssfigura husky kivitelben, 30 cm-es méretben!
1-15 / 710 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!