Monster High babák

Ismerd meg a világ leghíresebb szörnyszülöttei közé tartozó hajmeresztő tiniket! Ghoulia, Frankie, Draculaura, Lagoona és Clawdeen Wolf a főszereplői ennek a kategóriának - Babák akik már meghódították a világon

 2
Elérhető
Monster High babák

Cleo de Nile képregény ruhában - Monster High

887961537611
6 299 HUF
Cleo de Nile a Monster High suli legszebbje lesz, ha ebben a képregény mintás ruhában jelenik meg! Már csak a hajdísz kell a tökéletes szetthez! Monster High Cleo de Nile baba képregény ruhában, táskával, 30 cm-es méretben a Mattel-től!
 2
Elérhető
Monster High babák

Lagoona Blue képregény ruhában - Monster High

887961537604
6 299 HUF
Lagoona Blue már alig várja, hogy kedvenc képregény mintás ruhájában megjelenhessen a Monster High suliban! Mindenki sárga lesz az irigységtől! Monster High Lagoona Blue baba képregény ruhában, táskával, 29 cm-es méretben a Mattel-től!
 2
Elérhető
Monster High babák

Frankie Stein képregény ruhában - Monster High

887961537598
6 299 HUF
Frankie Stein ezúttal a képregények világában kalandozik! A vagány ruháját és fülbevalóját te is irigyelni fogod! Monster High Frankie Stein baba képregény ruhában, fülbevalóval, 29 cm-es méretben a Mattel-től!
 2
Elérhető
Monster High babák

Draculaura képregény ruhában - Monster High

887961537628
6 299 HUF
Draculaura imádja a képregényeket, ezt most a ruháján is láthatod! Már csak a hozzáillő táskát kell a kezébe adnod! Monster High Draculaura baba képregény ruhában, táskával, 29 cm-es méretben a Mattel-től!
 2
Elérhető
Monster High babák

Monica D'Kay baba - Rémszép balerinák - Monster...

Mattel
887961550948
9 799 HUF
Gyönyörű előadás vár rád most! A csodaszép zombilány, Monica D'Kay ugyanis balerinaként is ki szeretné próbálni magát! Csak tedd rá a maszkot és már pöröghet is körbe-körbe! Monster High Monica D'Kay balerina baba virágcsokorral, kb. 28 cm-es méretben a Mattel-től!
 2
Elérhető
Monster High babák

Draculaura baba - Rémszép balerinák - Monster High

Mattel
887961550924
9 799 HUF
A rémesen szép Draculaura ezúttal balerinaként is kipróbálja magát!Nézd, ahogy ide-oda szökken, majd add át neki a jól megérdemelt, rózsaszín virágcsokrot! Monster High Draculaura balerina baba virágcsokorral, kb. 28 cm-es méretben a Mattel-től!
Monster High átalakítható busz Monster High átalakítható busz 2
Elérhető
Monster High babák

Monster High átalakítható busz

Mattel
887961460308
38 999 HUF
Indulj kirándulásra kedvenc Monster High szörnycsajaiddal ebben a csodás buszban, melyben egyszerre akár 6 baba is elfér! Az üléseket elforgatva a busz könnyedén átalakítható, így máris megpillanthatod a pedikűrt, a turmixbárt, az úszómedencét és az öltözőasztalkát! Monster High átalakítható busz kiegészítőkkel, kb. 57 x 31 cm-es méretben a Mattel-től! A...
Lumina mini baba - Monster High Növényszörnyek Lumina mini baba - Monster High Növényszörnyek 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
Monster High babák

Lumina mini baba - Monster High Növényszörnyek

Mattel
887961460179
2 000 HUF
Lumina egy különleges szentjánosbogár lány, aki alig várja, hogy sötétedéskor előbújhasson növényszörnyével együtt, melynek az indái között bármikor megpihenhet! Monster High Lumina mini baba babatartó állvánnyal, kb. 14 cm-es méretben a Mattel-től!
Wingrid mini baba - Monster High Növényszörnyek Wingrid mini baba - Monster High Növényszörnyek 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
Monster High babák

Wingrid mini baba - Monster High Növényszörnyek

Mattel
887961460162
2 000 HUF
Wingrid egy gyönyörű szitakötő lány, aki igazi szerelmese a szépséges virágoknak! Most növényszörny barátjával együtt várnak rád! Monster High Wingrid mini baba babatartó állvánnyal, kb. 14 cm-es méretben a Mattel-től!
Fangelica baba - Szörnycsalád - Monster High Fangelica baba - Szörnycsalád - Monster High 2
Elérhető
Monster High babák

Fangelica baba - Szörnycsalád - Monster High

Mattel
887961460322
4 090 HUF
Fangelica Dracula fiatalabb hercegnője! Igazi kis rosszcsont, aki hol a kripta egyik mennyezeti sarkából ijeszt rá a családra, hol a konyhában éleszti fel az étkeket! Ez a vértorta is szemeket növesztett és most a csirkelábas mixer berregését utánozza! Fangelica baba, kiegészítőkkel a Mattel-től!
Ebbie Blue baba - Szörnycsalád - Monster High Ebbie Blue baba - Szörnycsalád - Monster High 2
Elérhető
Monster High babák

Ebbie Blue baba - Szörnycsalád - Monster High

Mattel
887961460339
4 090 HUF
Ebbie a legkisebb a Blue familiában, ő még viseli sellőfarkát a parton is! Ha nővéreivel kifekszik napozni nem hagyják otthon pancsolómedencéjét! A vízben viszont verhetetlen, az már nem is vízi-röpi, amit csinál, hanem olimpiai vízilabdázás! Sellőfarkas Ebbie Blue baba, kiegészítőkkel a Mattel-től!
Treesa Thornwillow - Növényszörnyek - Monster High Treesa Thornwillow - Növényszörnyek - Monster High 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
Monster High babák

Treesa Thornwillow - Növényszörnyek - Monster High

Mattel
887961460261
9 500 HUF
Treesa Thornwillow, a fanimfa lánya már tinikorában elkezdett nőni és varázserőre is szert tett! Most azonban véletlenül varázspollent szórt a Monster High gimi néhány tanulójára, így a szörnyeknek szárnyuk nőtt! Csak nyisd szét a fatörzset és máris megláthatod teljes valójában! Monster High Treesa Thornwillow baba fatörzs talapzattal, kiegészítőkkel, kb....
Vámpírkonyha játékszett - Szörnycsalád - Monster High Vámpírkonyha játékszett - Szörnycsalád - Monster High 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
Monster High babák

Vámpírkonyha játékszett - Szörnycsalád -...

Mattel
887961460414
10 000 HUF
Mi más is hozhatna jobban össze egy apát és lányát, mintha együtt főzőcskéznek! A vámpíroknál szó szerinti az elhidegülés, szóval Dracula és Draculaura jobb programot nem is találhatott volna! A hűtőben finomságok, a tűzhely rotyog, a mosatlan edényeket pedig egy kis mágia eltűntetheti! Vámpírkonyha játékszett Dracula és Draculaura babákkal, két székkel...
Clawdeen Wolf, Barker Wolf és Weredith Wolf baba - Szörnycsalád - Monster High Clawdeen Wolf, Barker Wolf és Weredith Wolf baba - Szörnycsalád - Monster High 2
Elérhető
Monster High babák

Clawdeen Wolf, Barker Wolf és Weredith Wolf...

Mattel
887961460469
11 199 HUF
Clawdeen Wolfra rábízták a kölyköket, míg az "öreg" farkasok kimaradnak éjszakára! A feladat, az esti ágybabújás nem egyszerű - öccse, Barker nem fogad szót a kicsi Weredith meg csak sír és sír, mert jön az utolsó szemfoga! A segítségeddel sikerül Clawdeennek megbírkíznia a feladattal? Clawdeen Wolf, Barker Wolf és Weredith Wolf baba, kiegészítőkkel a...
Lagoona Blue és Kelpie Blue baba - Szörnycsalád - Monster High Lagoona Blue és Kelpie Blue baba - Szörnycsalád - Monster High 2
Elérhető
Monster High babák

Lagoona Blue és Kelpie Blue baba - Szörnycsalád...

Mattel
887961460445
11 199 HUF
Lagoona Blue már alig várja, hogy eltölthessen egy csajos napot a kishúgával, Kelpie-vel! Rakd tele a táskájukat, add rájuk a divatos fürdőruhát és irány a strand! Lagoona Blue és Kelpie Blue baba táskákkal, napszemüvegekkel, kiegészítőkkel a Mattel-től!
1-15 / 19 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!