Rubies jelmezek, kiegészítők

A Rubies Deutschland világhírű jelmezeit és kiegészítőit kínáljuk Halloween-re, esetleg farsangra mindenkinek - boszorkány, vámpír, csontváz, szellem jelmezek, horror maszkok, ijesztő festékek és smink készletek csak a Galaxy játékboltokban

Ariel jelmez - Rubie's - M Ariel jelmez - Rubie's - M 2
Elérhető
Rubies jelmezek, kiegészítők

Ariel jelmez - Rubie's - M

883028681662
7 999 HUF
Garantált lesz a sikered, ha a farsangon ezt a gyönyörű ruhát öltöd magadra! Ariel jelmez világoskék-rózsaszín színben, alul uszonnyal, fényes, minőségi anyagból készítve a Rubie's-tól - M méretben, 5-6 éves gyermekeknek
Elérhető
Farsangi jelmezek, kiegészítők

Elsa maszk - Jégvarázs

5060229978950
1 499 HUF
Ugye, te is imádod a Jégvarázs gyönyörű hercegnőjét, Elsa-t? Akkor bújj a bőrébe az idei farsangon! Nem kell mást tenned, mint megszerezni ezt a csodálatos maszkot! Elsa maszk papírból készítve, gumipánttal a Rubies-tól!
Elérhető
Rubies jelmezek, kiegészítők

Darth Vader maszk - Rubie's

082686034463
3 990 HUF
Darth Vader szeretnél lenni farsangon, azonban még nincs meg a maszkod? Most könnyen megszerezheted! Válaszd ezt a szuper, fekete maszkot a Rubie's-tól, melyet egy tépőzáras gumipánt segítségével tudsz a fejedre venni!
1-3 / 3 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!