Írószerek

Tollak, vonalzók, komplett készletek, festékek, radírok, hegyezők, grafit és színes ceruzák, füzetcímkék, órarendek film és mesehősökkel. Egyszóval minden hasznos kiegészítő ami egy iskolakezdéshez szükséges

 2
  • Új
Elérhető
999 HUF
Te és a legjobb barátod imádjátok az ugyanolyan, közös csecsebecséket? Akkor pont nektek találták ki ezt a szívecskés, you & me felirattal díszített ceruza párt. Hasonló, de mégis van köztük egy kis eltérés, hogy tudjátok melyik kié.Kétféle szín párosításban kapható.
 2
  • Új
Elérhető
1 299 HUF
A csillámló kagylóhéj csodálatos dolgokat rejt, de nem csak a víz alatt. Ezekben most egy hegyezőt és háromféle radírt találsz; egy igaz gyöngy, egy tengeri csillag és egy sellő formájút. Lubickolj a tengerparti hangulatban az órákon is ezzel a TopModel összeállítással.
 2
  • Új
Elérhető
2 199 HUF
A tini topmodellek is szeretik az iskolát, hisz a szépségük mellett az intelligenciájukkal is szeretnének jeleskedni. Persze, itt sem lehet elsiklani az olyan fontos kiegészítők kinézete mellett, mint a tolltartó, a ceruza vagy a vonalzó, amik napi szinten megfordulnak a kezeik közt. Ezért ők a csillám csillagos  tolltartó szettet választják. Az élénk...
 2
  • Új
Elérhető
Itt vannak a vidám Trópusi radírszettek a TopModel-től. Mindegyik csomagban; 1 db flamingó, 1 db ananász és 1 db pálmafa idézi meg a fenomenális nyári élményeket: a vakációt és a tengerpartot. Ne hagyod, hogy az unalmas szürke, iskolai hétköznapok kifakítsák az nyári emlékeket.
 2
  • Új
Elérhető
1 399 HUF
Izgő-mozgó, cuki kisállatok arcai mögé bújtak, a Topmodel márka legújabb szövegkiemelői. Ebben a csomagban most 4 különböző, rikító színűt találsz. Nadja a csomagolás elején látható, szupermenő topmodell is biztos ezeket a imádni való filcecskéket használja.
 2
Elérhető
599 HUF
Most te lehetsz a legszerencsésebb, ugyanis kedvenc Bosszúállók szuperhőseidet magaddal viheted a suliba! Bosszúállók grafitceruza készlet radírral, 3 db-os kivitelben, kiváló minőségben!
Elérhető
Írószerek

Verdák 3 írószer szett

8712916073499
890 HUF
A szuper Verdák már készen állnak, hogy a suliba száguldjanak veled! Szerezd hát meg ezt a nagyszerű írószer szettet! Verdák 3 írószer szett grafitceruzával, golyóstollal, egyenes vonalzóval, radírral és hegyezővel!
 2
Elérhető
Írószerek

Soy Luna írószer szett

8712916060963
650 HUF
Luna már nagyon szeretne elkísérni az iskolába! Csak be kell szerezned ezt a készletet, melyben hasznos írószereket találhatsz! Soy Luna írószer szett grafitceruzával, golyóstollal, egyenes vonalzóval, radírral és hegyezővel!
Elérhető
1 299 HUF
Titkos feljegyzéseket, üzeneteket készítenél, amiket csak a megfelelő személy tud a megfelelő eszközzel elolvasni? A láthatatlan tintával töltött toll UV reagens anyaggal van töltve, így csak az ilyen lámpák fényénél olvasható a vele készült jegyzet! A csomagban egy toll és egy kulcstartós UV-lámpa található!
 2
Elérhető
Írószerek

Schneider Haptify golyóstoll - többféle

4004675089786
1 199 HUF
A Schneider Haptify golyóstollak nem csak német gyártmányú, megbízható írószerek, de megjelenésük is szemnek tetsző! A puha, ergonomikus szárú golyóstollak három, harmonikus színvariációban kaphatóak!
Elérhető
Írószerek

Flexoffice tűfilc - 8 db

8935001879855
999 HUF
Ha igazán vékony vonalakat szeretnél húzni, akkor válaszd ezt a tűfilc készletet, melynek 0.3 mm-es hegye kiválóan alkalmas a feladatra! Flexoffice tűfilc készlet 8 db-os kivitelben, 0.3 mm-es heggyel, kiváló minőségben!
Elérhető
Írószerek

Shopkins mechanikus toll - 4 színű

8712916060093
390 HUF
A Shopkins világa téged is elvarázsolt? Akkor szerezd be a sulikezdésre ezt a szuper tollat, mely 4 színnel vár rád! Shopkins mechanikus toll 4 színnel, kiváló minőségben!
Elérhető
Írószerek

Kores K6 golyóstoll - 2 db

9023800376121
850 HUF
Megbízható társ lehet az iskolában, irodában, dolgozatok és dokumentumok kitöltésénél a feltünést kerülő kék Kores K6 golyóstoll! A kettesével csomagolt, puha, háromszögezett markolatú kék tollba 0,7mm-es betét került!
Elérhető
899 HUF
Szerezd meg a Maped Study körzőt, ha egy megbízható, könnyen használható körzőt keresel! Fémből készült, egyszerű Maped körző, pótheggyel és egy a kör sugarát beállítani segítő, vonalzós dobozzal!
Elérhető
Tanszerek

Maped iskolai fém körző

3154141975103
699 HUF
A geometria feladatoknál gyakran nélkülözhetetlen a körző! Ha nem akarod túlbonyolítani az eszközt válaszd a Maped iskolai fém körzőjét! Fémből készült, egyszerű, de strapabíró Maped körző húzható tartócsavarokkal!
1-15 / 162 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!