Tolltartók

Színes ceruza és tolltartók széles választékban kaphatóak - mesefigurák és filmszereplők mintáival, , egy és kétrekeszes, cipzáras és tépőzáras kivitelben - néha ajándék toll és ceruzakészlettel, radírral, hegyezőtartóval

 2
  • Új
Elérhető
2 199 HUF
A tini topmodellek is szeretik az iskolát, hisz a szépségük mellett az intelligenciájukkal is szeretnének jeleskedni. Persze, itt sem lehet elsiklani az olyan fontos kiegészítők kinézete mellett, mint a tolltartó, a ceruza vagy a vonalzó, amik napi szinten megfordulnak a kezeik közt. Ezért ők a csillám csillagos  tolltartó szettet választják. Az élénk...
 2
  • Új
Elérhető
5 299 HUF
A flitter újra reneszánszát éli az ifjú diákok körében, és nem érdemes lemaradni erről az új hullámról. Manapság már mindenkinek van legalább egy ilyen pólója vagy táskája. Na de vajon neked lesz-e először óarany színben flitteres tolltartód? Villants ezzel az újdonsággal az osztálytársaid előtt, hogy te legyél a legmenőbb csajszi az osztályban.
 2
  • Új
Elérhető
3 999 HUF
Ezzel a tolltartóval megmutathatod az osztálytársaidnak a suliban, hogy hiszel az őszinte, örök barátság tiszta erejében. Pont úgy, ahogy Candy és Talita. Kettő plusz egy titkos rekeszes, kettő darab cipzárral ellátott felnőttes tolltartó. Candy-vel és Talitaval, jégkrémmel, pálmafával és dinnyékkel díszítve az elején.
Elérhető
1 399 HUF
Ennek a henger alakú tolltartónak a mintája olyan, mintha különböző anyagokból varrták volna össze, pink színű cérnával. Ez a patchwork minta nagyon népszerű mostanában azoknak a fiatal lányoknak a körében, akik inkább a rock zenét kedvelik a közismert poppal szemben. Nem is csoda, hisz egy ilyen komolyabb tolltartó, már sokat eltud árulni a gazdájáról.
Elérhető
1 399 HUF
21 cm-es, henger alakú tolltartó a Pulsetól. A rajta lévő neon zöld háromszögektől, fehér nyilaktól és a Pulse feliratoktól, az egész mintha élne, pulzálna. Elég csak rápillantanod egy-egy unalmas órán és máris felébredsz!
Elérhető
Mindenkinek

Tolltartó nonfiguratív mintával - Pulse

8605027212621
1 399 HUF
21 cm, rózsaszín cipzárral, sötétkék és szürke nonfiguratív mintával díszített, henger alakú tolltartó a Pulse-tól.
Elérhető
Tolltartók

Trollok plüss tolltartó

8712916066828
1 199 HUF
Nem csak az írószeridet, de akár apó kincseket is elrejthetsz ebben a pihe-puha plüssből készült tolltartóban! A tolltartót Trollok karakterjei díszítik! A cipzáros pink plüss szütyőbe rengeteg színes ceruzát pakolhatsz a kötelező felszerelés mellé!
 2
Elérhető
Tolltartók

Verdák 3 cipzáros tolltartó

8712916069010
1 199 HUF
Gyerünk, húzz bele! Gondolkodj gyorsan! Ahogy, az a tolltartó oldalán is áll. Vagy legalább olyan gyorsan, ahogy Villám Mcqueen teper a versenypályán. Ezzel a henger alakú és cipzárral zárható írószer tartóval, sosem leszel híján a motivációnak. Mindig eszedbe juttatja majd a piros versenyautó kitartását, ha elakadnál egy feladatban.
Elérhető
3 299 HUF
Nincs hely a rengeteg írószerednek? Szerezd meg ezt a nagy, kétszintes tolltartót, melybe nem csak a ceruzáid férnek bele, de lovacskás mintája is elvarázsol majd! Fairy Manor nagy kétszintes tolltartó belül gumis kialakítással az írószerek számára, 12 x 21 x 4 cm-es méretben az Ars Una-tól!
Elérhető
4 199 HUF
Kedvenc szuperhősöd, Batman állandóan veled lehet egy nagyszerű tolltartó formájában, mely ráadásul az összes szükséges írószerrel fel lett töltve! Batman egyszintes tolltartó írószerekkel feltöltve, két kihajtható füllel, belül gumis kialakítással az írószerek számára, 12,8 x 19,3 x 3,6 cm-es méretben az Ars Una-tól!
Elérhető
3 999 HUF
Fred és Louise a legjobb barátok a világon! Ismerkedj meg velük és szerezd meg ezt az aranyos tolltartót, melyben az összes szükséges írószert megtalálhatod! Mon Amie egyszintes tolltartó írószerekkel feltöltve, két kihajtható füllel, belül gumis kialakítással az írószerek számára, 12,8 x 19,3 x 3,6 cm-es méretben az Ars Una-tól!
Elérhető
3 999 HUF
Bizonyára te is álmodoztál már arról, hogy egyszer gyönyörű katicalánnyá változol! Ha igen, akkor ennek a csodás töltött tolltartónak nálad a helye! La Coccinelle egyszintes tolltartó írószerekkel feltöltve, két kihajtható füllel, belül gumis kialakítással az írószerek számára, 12,8 x 19,3 x 3,6 cm-es méretben az Ars Una-tól!
Elérhető
4 199 HUF
Ha a sebesség megszállottja vagy, ne hagyd ki ezt a remek tolltartót, mely az összes szükséges írószerrel fel van töltve, így már csak be kell dobnod a táskádba! Lamborghini Aventador egyszintes tolltartó írószerekkel feltöltve, két kihajtható füllel, belül gumis kialakítással az írószerek számára, 12,8 x 19,3 x 3,6 cm-es méretben az Ars Una-tól!
Elérhető
Tolltartók

Batman henger alakú tolltartó - ARS UNA

5992922998525
1 599 HUF
Batman, a maszkos igazságosztók közül az egyik legismertebb, most kivételt tesz és nappal is színre lép. Egészen eddig a tolltartóig merészkedett, hogy segítsen neked kordában tartani az írószerszámaidat és az köpenye alá rejtse a puskát, ha közeledik a tanár.Egy rekeszes, henger alakú, cipzáros tolltartó.
1-15 / 104 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!