Tornazsákok

Tornaórára, kiránduláshoz, kiváló, vízhatlan, zsinóros tornazsákok, sporttáskák mindenféle színben és méretben, fiúknak és lányoknak - mesehősök mintáival kaphatóak akciósan a galaxy játékboltokban

Elérhető
Tornazsákok

the Big City sportzsák - ARS UNA

5992923568437
1 799 HUF
Ez a táska szinte nyüzsög, él a rajta lévő város mintájától. A kocsik mintha elindulnának, az egész annyira zsizseg, mint New York belvárosa. A felirat pedig az elején, mintha egy graffitis fújta volna oda. Ha úgy érzed, hogy semmi sem tud megállítani és egy pillanatra sem toppanhatsz meg és együtt lélegzel a város gyerekeivel, akkor ezzel a hátizsákkal...
Elérhető
Tornazsákok

Kertész Sünis sportzsák - ARS UNA

5992923568437
1 799 HUF
A sportzsák elején aranyos Kertész Sün nevelgeti kitartóan málnapalántáját. Körülötte végig futnak a gyümölcsbokor ágai, levelei és virágai. Manapság ez a minta és ábrázolási stílus igazán trendi és sok kislány szívét meghódítja. Ha te sem szeretnél lemaradni, akkor válaszd ezt a visszafogott mégis gyermeki sportzsákot, csodaszép rózsaszín és világoszöld...
Elérhető
Tornazsákok

Lovacskás sportzsák - ARS UNA

5992923568512
1 799 HUF
Zsinórral összezárható sportzsák, ami könnyen elcsomagolható és szinte súlytalan, akár zsebben is elfér. Kislányoknak tökéletes, akik imádják a lovakat, az elején lévő minta miatt, ahol a Kanca odahajol csikójához. Enged, hogy a táskád meséljen rólad és közben érezd jól magad.
Elérhető
1 899 HUF
Ezzel a sportzsákkal a hátadon, úgy robbansz be a közösségbe, mint amikor megjelenik az utcán egy Lamborghini Aventadors. Ugyanis a sárga ördög kapott helyet a táska elején. A igéző látvány mellett, egy könnyű és könnyedén zsebre tehető hátizsákot kapsz, amit bármikor elővillanthatsz. edzésekre és iskolába tökéletes.
Elérhető
1 899 HUF
Ki ne ismerné fel a városi sportautók koronázatlan királyát, a Lamborghini Huracán-t. Mondhatni, hogy erre a tűz vörös hercegre mindenki felkapja a fejét, még akkor ha az "csak" egy táskán szerepel. Ha nem szeretnéd megvárni, míg eljön a pillanat, hogy az eredeti mását birtoklod, akkor itt van most neked ez a mintás sportzsák, ami azonos hatást kelt, és...
Elérhető
1 799 HUF
Zsinóros sportzsák, rózsaszín és halvány zöld színösszeállításban, elején Louise-szal és Fred-del a két jó baráttal. Éppen robogóval látogatják meg a szebbnél szebb helyeket. Pont olyan lazán és boldogan viselheted te is ezt a sportzsákot, ahogy Louise kalandozik kutyájával az ismeretlen utakon.
Elérhető
Tornazsákok

Katicás sportzsák - ARS UNA

5992923568390
1 799 HUF
Aranyos Katica hölgy röppen keresztül a virágos ablakon, kedves kis katicabogár barátaival a zsák elején. A táska pont olyan könnyed és könnyű, mint a kisasszony röptében. Válaszd ezt a zsinórral bezárható, sportzsákot, amit egyszerűen elcsomagolhatsz a zsebed ameddig még nincs rá szükséged. Csodaszép piros, rózsaszín és fekete szín összeállításban.
Elérhető
Tornazsákok

Batman sportzsák - ARS UNA

5992923568529
1 899 HUF
Sok külsőt magára öltött már Batman mióta megalkották. A táskán látható karakter dizájn leginkább a képregényekben tűnik fel. A szürke és szinte fekete, sötétkék ruházatban rengetegszer kelt Gotham lakosainak védelmére az elvetemült gonosztevőkkel szembe. Most egymásnak szegezhetitek a hátatokat, hogy semmi esélye se legyen az alattomos támadóknak. A...
 2
Elérhető
Tornazsákok

Ovis tornazsák - többféle

5998281302874
899 HUF
Az ovis sporthoz nem kell sok minden, de a kis nacit, cipőt és pólót is tartani kell valahol! Vidám, barátságos mintával díszített ovis tornazsák cipzáras zsebbel, összehúzó zsinórral, könnyű pamut anyagból készítve, kb. 23 x 37 cm-es méretben a Lizzy Card-tól! Négyféle kivitelben kapható!
 2
Elérhető
Tornazsákok

Ovis ruhazsák - többféle

5998281301617
999 HUF
Mikor megérkeztek az oviba ajánlatos "játszós ruhára" váltani! A szép ruhát pedig, amiben jöttetek, rendezetten lehet ezekben a vidám ruhazsákokban tartani! Barátságos mintával díszített ovis ruhazsák két zsebbel, cipzárral, könnyű, légáteresztő anyagból készítve, kb. 58 x 42 cm-es méretben a Lizzy Card-tól! Háromféle kivitelben kapható!
Elérhető
Tornazsákok

Ovis ruhazsák vállfával

5998281301624
999 HUF
Tartsd utcai rucidat egy ilyen vidám és praktikus zsákban, míg az óvodai "játszós ruhában" játszotok! A vidám ruhazsákokhoz most vállfa is jár! Autós mintával díszített ovis ruhazsák két nagy zsebbel, cipzárral, könnyű, légáteresztő anyagból készítve, kb. 58 x 42 cm-es méretben a Lizzy Card-tól!
 2
Elérhető
1 190 HUF
Vidd magaddal ezeket a vidám, színes állatkákat a tesiórára! Lollipop sportzsák sportzsák könnyű, tartós poliészter anyagból, kb. 33 x 42 cm-es méretben, oldalon összehúzó zsinórral a Lizzy Card-tól! Kétféle kivitelben kapható!
Elérhető
Tornazsákok

Hihetetlen család sportzsák - Lizzy Card

5997416557516
1 390 HUF
A Hihetetlen család kalandjai egyszerűen megunhatatlanok! Csatlkozz hozzájuk és szerezd meg ezt a tornazsákot! Hihetetlen család sportzsák sportzsák könnyű, tartós poliészter anyagból, kb. 33 x 42 cm-es méretben, oldalon összehúzó zsinórral a Lizzy Card-tól!
Elérhető
Tornazsákok

Terepmintás sportzsák - Lizzy Card

5997416557493
1 190 HUF
Beleolvadnál a környezetedbe? Ezzel a különleges tornazsákkal könnyedén megteheted! Terepmintás sportzsák sportzsák könnyű, tartós poliészter anyagból, kb. 33 x 42 cm-es méretben, oldalon összehúzó zsinórral a Lizzy Card-tól!
Elérhető
Tornazsákok

Star Wars sportzsák - Lizzy Card

5997416557509
1 390 HUF
Kalandozz a Star Wars világában ezzel a szuper sportzsákkal! Star Wars sportzsák sportzsák könnyű, tartós poliészter anyagból, kb. 33 x 42 cm-es méretben, oldalon összehúzó zsinórral a Lizzy Card-tól!
1-15 / 37 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!