Iskolatáskák

Iskolatáskák mindenféle színben, méretben és formában kicsiknek és nagyoknak! Vállpántos hátizsákok, tarisznyák és oldaltáskák!

 2
  • Új
Elérhető
Távirányítós járművek

Távirányítós autós bőrönd - többféle

9008034912819
19 990 HUF
Neked lehet a legmenőbb bőröndöd, és talán a legnagyobb távirányítós járgányod, ha ezt a szuper csomagot választod! A magad után húzható vagány járgány több titkot is rejt! Belsejében egy logikus kis gurulós bőrönd rekeszeit találod! Ha lerakod és bekapcsolod akkor pedig egy hatalmas távirányítós autód lesz! Így aztán igazán játékos lehet az utazás!...
FTC kis oldaltáska FTC kis oldaltáska 2
Elérhető
Iskolatáskák

FTC kis oldaltáska

5992922786641
5 190 HUF
Nagy Fradi rajongó vagy? Akkor ne hagyd ki ezt a menő oldaltáskát! FTC kis oldaltáska műbőrből készítve, zöld-fehér színben, belül egy nagy rekesszel és kis zsebekkel, elöl egy cipzáras zsebbel, állítható vállpánttal, 33 x 9 x 26 cm-es méretben az Ars Una-tól!
Converse feliratos hátizsák - fekete-vörös
Elérhető
8 990 HUF
Vágj bele a sulikezdésbe ezzel a menő Converse hátizsákkal! Converse feliratos hátizsák fekete-vörös színben, erős anyagból készítve, belül egy nagy rekesszel, benne laptop- és írószer tartóval, elöl egy kis cipzáras rekesszel, oldalán hálós zsebbel, kb. 34 x 43 x 10 cm-es méretben!
Converse feliratos hátizsák - sötétkék-világoskék
Elérhető
8 990 HUF
Garantáltan könnyű lesz az iskolakezdés ezzel a menő Converse hátizsákkal! Converse feliratos hátizsák sötétkék-világoskék színben, erős anyagból készítve, belül egy nagy rekesszel és cipzáras zsebekkel, elöl egy kis cipzáras rekesszel, oldalán hálós zsebbel, kb. 34 x 43 x 10 cm-es méretben!
Converse feliratos hátizsák - kék-sárga
Elérhető
Iskolatáskák

Converse feliratos hátizsák - kék-sárga

888754382661
8 990 HUF
Vágj fel a haverok előtt és kezdd a sulit ezzel a divatos hátizsákkal! Converse feliratos hátizsák kék-sárga színben, erős anyagból készítve, belül egy nagy rekesszel és cipzáras zsebekkel, elöl egy kis cipzáras rekesszel, oldalán hálós zsebbel, kb. 34 x 43 x 10 cm-es méretben!
Converse feliratos hátizsák - fehér-kék
Elérhető
Iskolatáskák

Converse feliratos hátizsák - fehér-kék

888754772264
8 990 HUF
Ennek a divatos táskának nem csak a külseje lenyűgöző, de a könyveid és a tanszereid is bele fognak férni! Converse feliratos hátizsák fehér-kék színben, erős anyagból készítve, belül egy nagy rekesszel és cipzáras zsebekkel, elöl egy kis cipzáras rekesszel, oldalán hálós zsebbel, kb. 34 x 43 x 10 cm-es méretben!
Converse feliratos hátizsák - szürke-türkiz
Elérhető
8 990 HUF
Ezzel a táskával garantáltan feltűnést fogsz kelteni a suliban! Legyen most a tiéd! Converse feliratos hátizsák szürke-türkiz színben, erős anyagból készítve, belül egy nagy rekesszel és cipzáras zsebekkel, elöl egy kis cipzáras rekesszel, oldalán hálós zsebbel, kb. 34 x 43 x 10 cm-es méretben!
Converse feliratos hátizsák - fehér-pink
Elérhető
Iskolatáskák

Converse feliratos hátizsák - fehér-pink

888754837789
8 990 HUF
Lenyűgöznéd a barátaidat a suliban? Akkor mindenképpen szerezd be ezt a gyönyörű táskát! Converse feliratos hátizsák fehér-pink színben, erős anyagból készítve, belül egy nagy rekesszel és cipzáras zsebekkel, elöl egy kis cipzáras rekesszel, oldalán hálós zsebbel, kb. 34 x 43 x 10 cm-es méretben!
Converse feliratos hátizsák - szürke-fehér
Elérhető
8 990 HUF
Nem is választhatnál divatosabb táskát a sulikezdéshez ennél a csodás Converse darabnál! Converse feliratos hátizsák szürke-fehér színben, erős anyagból készítve, belül egy nagy rekesszel és cipzáras zsebekkel, elöl egy kis cipzáras rekesszel, oldalán hálós zsebbel, kb. 34 x 43 x 10 cm-es méretben!
Converse kis oldaltáska - piros
Elérhető
Iskolatáskák

Converse kis oldaltáska - piros

888754382166
8 990 HUF
Menő táskát keresel, mely bármilyen öltözékhez passzol? Válaszd a Converse oldaltáskáját! Converse kis oldaltáska piros színben, erős anyagból készítve, két nagyobb rekesszel, elöl egy cipzáras zsebbel, állítható vállpánttal, kb. 17 x 22 x 8 cm-es méretben!
Converse Go hátizsák - csillagos
Elérhető
Iskolatáskák

Converse Go hátizsák - csillagos

888754862996
13 990 HUF
Fiatalos, menő, az időjárást is jobban viseli és több zseb is van ezen a Converse Go hátizsákon! Az anyagában csillagokkal díszített sötétkék táskán két nagyobb és két kisebb fordított cipzáros rekesz van, laptoptartó- és hálós zsebbel, oldalt kulacstartóval, párnázott hát- és vállpántokkal!
Converse All Star Core hátizsák - hawaii
Elérhető
Iskolatáskák

Converse All Star Core hátizsák - hawaii

888754837574
9 990 HUF
Igazi feltűnő, nyarat idéző Converse hátizsák a hawaii mintás All Star Core! Gumi Converse emblémás, pálmafás-virágos mintázatú, menta-cián-pink színű hátizsák két cipzáros rekesszel, a nagyobbikban laptoptartó zsebbel, párnázott hát- és vállpántokkal!
Converse All Star Core hátizsák - telilogós
Elérhető
9 990 HUF
Mindened a Converse? Akkor az All Star Core telilogós hátizsák neked való! Az anyagában logózott fekete hátizsák a Core táskák egyszerű vonalvezetését követi - két rekesz, nagy rekeszében laptoptartó zseb, párnázott hát- és vállpántok - jobb alsó sarkában gumi Converse logóval!
Converse All Star Core hátizsák - tengerészkék
Elérhető
9 990 HUF
Igazi alapdarab ez a sötétkék Converse All Star Core hátizsák! Semmi szemet bántó neon elem, csak a megszokott Converse logó a jobb alsó sarokban! Kétrekeszes sötétkék Converse All Star Core táska nagy rekeszében laptoptartó zsebbel, párnázott hát- és vállpántokkal!
Converse All Star Core hátizsák - indigó
Elérhető
Iskolatáskák

Converse All Star Core hátizsák - indigó

888754837550
9 990 HUF
Akarsz egy kis csípős fűszert a mindennapokban használt hátizsákodba, válaszd a Converse All Star Core indigó hátizsákját! A sötétlila táska hátoldala feket, de ezen kívűl csak a Converse logó bontja meg a képet! A két rekesz közül a nagyobbik laptoptartó zsebet rejt! Az indigó táska párnázott hát- és vállpántokkal rendelkezik!
1-15 / 157 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!