Iskolatáskák

Iskolatáskák mindenféle színben, méretben és formában kicsiknek és nagyoknak! Vállpántos hátizsákok, tarisznyák és oldaltáskák!

 2
  • Új
Elérhető
19 990 HUF
Imádod Nyúlánkát, Mr. Irdatlant vagy a család valamelyik tagját? Akkor ez a táska neked szól. Az összes piros ruhás szuperhős helyet kapott rajta, még Furi is ott mosolyog az elején. Akár azt is mondhatnánk, hogy ez a Hihetetlen család hivatalos rajongói táskája. Ami azt illeti, ha megnézzük a tulajdonságait, legalább olyan szuper mint a Parr família. Van...
 2
  • Új
Elérhető
19 999 HUF
Nem is olyan rég vetítették le a Bosszúállók legújabb részét a Végtelen háborút. Hihetetlen és közkedvelt hősök teljes palettáját vonultatta fel a film. Ezek a szereplők pedig fel is kerültek erre a prémium minőségű iskolatáskára. Ami olyan szuper, mintha ezek a hősök nem csak az arcukat adták volna hozzá, hanem a szuper erejüket is benne lenne. Kemény...
 2
  • Új
Elérhető
19 990 HUF
Az Első rend nem tűr ellentmondást. "Az ellenállást össze kell zúzni!" - olvasható angolul a táska elején, a rohamosztagos mellett. Ebben az iskolatáskában legalább olyan menő vagy, mintha az osztag tagjainak fehér páncélját öltenéd magadra. A lézercsata, persze így nem ajánlott, de biztos, hogy kivételesen kényelmes lesz az utad a suliba. A iskolatáska...
 2
  • Új
Elérhető
18 990 HUF
Igazi prémium iskolatáska ez, azoknak a gyermeknek, akik oda vannak a lovakért. A gerincbarát kialakítás mellett, gyönyörű, vad paripa díszíti a fedelét és több fény visszaverő elem is található rajta. Számos zsebbel, belül több fakkal látták el merevebb kialakítású hátitáskát. Legyen könnyed és élvezetes az iskolába hordani a tanulni valót.
 2
Elérhető
Távirányítós járművek

Távirányítós autós bőrönd - többféle

9008034912819
19 990 HUF
Neked lehet a legmenőbb bőröndöd, és talán a legnagyobb távirányítós járgányod, ha ezt a szuper csomagot választod! A magad után húzható vagány járgány több titkot is rejt! Belsejében egy logikus kis gurulós bőrönd rekeszeit találod! Ha lerakod és bekapcsolod akkor pedig egy hatalmas távirányítós autód lesz! Így aztán igazán játékos lehet az utazás!...
FTC kis oldaltáska FTC kis oldaltáska 2
Elérhető
Iskolatáskák

FTC kis oldaltáska

5992922786641
5 190 HUF
Nagy Fradi rajongó vagy? Akkor ne hagyd ki ezt a menő oldaltáskát! FTC kis oldaltáska műbőrből készítve, zöld-fehér színben, belül egy nagy rekesszel és kis zsebekkel, elöl egy cipzáras zsebbel, állítható vállpánttal, 33 x 9 x 26 cm-es méretben az Ars Una-tól!
Converse feliratos hátizsák - fekete-vörös
Elérhető
8 990 HUF
Vágj bele a sulikezdésbe ezzel a menő Converse hátizsákkal! Converse feliratos hátizsák fekete-vörös színben, erős anyagból készítve, belül egy nagy rekesszel, benne laptop- és írószer tartóval, elöl egy kis cipzáras rekesszel, oldalán hálós zsebbel, kb. 34 x 43 x 10 cm-es méretben!
Converse feliratos hátizsák - sötétkék-világoskék
Elérhető
8 990 HUF
Garantáltan könnyű lesz az iskolakezdés ezzel a menő Converse hátizsákkal! Converse feliratos hátizsák sötétkék-világoskék színben, erős anyagból készítve, belül egy nagy rekesszel és cipzáras zsebekkel, elöl egy kis cipzáras rekesszel, oldalán hálós zsebbel, kb. 34 x 43 x 10 cm-es méretben!
Converse feliratos hátizsák - kék-sárga
Elérhető
Iskolatáskák

Converse feliratos hátizsák - kék-sárga

888754382661
8 990 HUF
Vágj fel a haverok előtt és kezdd a sulit ezzel a divatos hátizsákkal! Converse feliratos hátizsák kék-sárga színben, erős anyagból készítve, belül egy nagy rekesszel és cipzáras zsebekkel, elöl egy kis cipzáras rekesszel, oldalán hálós zsebbel, kb. 34 x 43 x 10 cm-es méretben!
Converse feliratos hátizsák - fehér-kék
Elérhető
Iskolatáskák

Converse feliratos hátizsák - fehér-kék

888754772264
8 990 HUF
Ennek a divatos táskának nem csak a külseje lenyűgöző, de a könyveid és a tanszereid is bele fognak férni! Converse feliratos hátizsák fehér-kék színben, erős anyagból készítve, belül egy nagy rekesszel és cipzáras zsebekkel, elöl egy kis cipzáras rekesszel, oldalán hálós zsebbel, kb. 34 x 43 x 10 cm-es méretben!
Converse feliratos hátizsák - szürke-türkiz
Elérhető
8 990 HUF
Ezzel a táskával garantáltan feltűnést fogsz kelteni a suliban! Legyen most a tiéd! Converse feliratos hátizsák szürke-türkiz színben, erős anyagból készítve, belül egy nagy rekesszel és cipzáras zsebekkel, elöl egy kis cipzáras rekesszel, oldalán hálós zsebbel, kb. 34 x 43 x 10 cm-es méretben!
Converse feliratos hátizsák - fehér-pink
Elérhető
Iskolatáskák

Converse feliratos hátizsák - fehér-pink

888754837789
8 990 HUF
Lenyűgöznéd a barátaidat a suliban? Akkor mindenképpen szerezd be ezt a gyönyörű táskát! Converse feliratos hátizsák fehér-pink színben, erős anyagból készítve, belül egy nagy rekesszel és cipzáras zsebekkel, elöl egy kis cipzáras rekesszel, oldalán hálós zsebbel, kb. 34 x 43 x 10 cm-es méretben!
Converse feliratos hátizsák - szürke-fehér
Elérhető
8 990 HUF
Nem is választhatnál divatosabb táskát a sulikezdéshez ennél a csodás Converse darabnál! Converse feliratos hátizsák szürke-fehér színben, erős anyagból készítve, belül egy nagy rekesszel és cipzáras zsebekkel, elöl egy kis cipzáras rekesszel, oldalán hálós zsebbel, kb. 34 x 43 x 10 cm-es méretben!
Converse kis oldaltáska - piros
Elérhető
Iskolatáskák

Converse kis oldaltáska - piros

888754382166
8 990 HUF
Menő táskát keresel, mely bármilyen öltözékhez passzol? Válaszd a Converse oldaltáskáját! Converse kis oldaltáska piros színben, erős anyagból készítve, két nagyobb rekesszel, elöl egy cipzáras zsebbel, állítható vállpánttal, kb. 17 x 22 x 8 cm-es méretben!
Converse Go hátizsák - csillagos
Elérhető
Iskolatáskák

Converse Go hátizsák - csillagos

888754862996
13 990 HUF
Fiatalos, menő, az időjárást is jobban viseli és több zseb is van ezen a Converse Go hátizsákon! Az anyagában csillagokkal díszített sötétkék táskán két nagyobb és két kisebb fordított cipzáros rekesz van, laptoptartó- és hálós zsebbel, oldalt kulacstartóval, párnázott hát- és vállpántokkal!
1-15 / 163 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!