Tanszerek

Iskolakezdés előtt minden gyereknek szüksége van táskára, tolltartóra, füzetekre, írószerekre, festékre, vonalzóra, - Ebben a kategóriában megtalálhatsz minden újdonságot, divatos mesefigurákkal ellátott tanszert ami egy iskolakezdéshez elengedhetetlen

 2
 • Új
Elérhető
4 499 HUF
Manapság már mindenki tudja mennyire fontos, a rendszeres vízivás. Te sem fogsz folyadék nélkül maradni,ezzel a cuki állat fejekkel díszített, türkiz TopModel kulaccsal. Bármerre mész legyél trendi és hidratált egyszerre!
 2
 • Új
Elérhető
999 HUF
Te és a legjobb barátod imádjátok az ugyanolyan, közös csecsebecséket? Akkor pont nektek találták ki ezt a szívecskés, you & me felirattal díszített ceruza párt. Hasonló, de mégis van köztük egy kis eltérés, hogy tudjátok melyik kié.Kétféle szín párosításban kapható.
 2
 • Új
Elérhető
1 299 HUF
A csillámló kagylóhéj csodálatos dolgokat rejt, de nem csak a víz alatt. Ezekben most egy hegyezőt és háromféle radírt találsz; egy igaz gyöngy, egy tengeri csillag és egy sellő formájút. Lubickolj a tengerparti hangulatban az órákon is ezzel a TopModel összeállítással.
 2
 • Új
Elérhető
TopModel

TopModel Gold írószerek

4010070350826
2 799 HUF
Menő, csillogó írószerek várnak rád a TopModel Gold készletben! Az átlátszó fedelű doboz pink radírt, aranyozott hegyezőt, ceruzát és két tollat - egy átlátszót és eg aranyozottat - tartalmaz! TopModel Gold írószerek átlátszó tetejű díszdobozban!
 2
 • Új
Elérhető
2 199 HUF
A tini topmodellek is szeretik az iskolát, hisz a szépségük mellett az intelligenciájukkal is szeretnének jeleskedni. Persze, itt sem lehet elsiklani az olyan fontos kiegészítők kinézete mellett, mint a tolltartó, a ceruza vagy a vonalzó, amik napi szinten megfordulnak a kezeik közt. Ezért ők a csillám csillagos  tolltartó szettet választják. Az élénk...
 2
 • Új
Elérhető
4 499 HUF
Manapság már mindenki tudja mennyire fontos, a rendszeres vízivás. Te sem fogsz folyadék nélkül maradni,ezzel a csillagokkal díszített, lila Topmodel kulaccsal. Bármerre mész legyél trendi és hidratált egyszerre!
 2
 • Új
Elérhető
Itt vannak a vidám Trópusi radírszettek a TopModel-től. Mindegyik csomagban; 1 db flamingó, 1 db ananász és 1 db pálmafa idézi meg a fenomenális nyári élményeket: a vakációt és a tengerpartot. Ne hagyod, hogy az unalmas szürke, iskolai hétköznapok kifakítsák az nyári emlékeket.
 2
 • Új
Elérhető
5 299 HUF
A flitter újra reneszánszát éli az ifjú diákok körében, és nem érdemes lemaradni erről az új hullámról. Manapság már mindenkinek van legalább egy ilyen pólója vagy táskája. Na de vajon neked lesz-e először óarany színben flitteres tolltartód? Villants ezzel az újdonsággal az osztálytársaid előtt, hogy te legyél a legmenőbb csajszi az osztályban.
 2
 • Új
Elérhető
990 HUF
Miss Melody tévedhetetlen ha a divatról van szó. Minden kiegészítőt részletekbe menő figyelemmel és gondossággal tervez meg, hogy csodálatos összhangban legyen a mai trendekkel. Így sikerült megálmodnia ezt a metál fényes borítóval ellátott, mobil telefonra hasonlító noteszt. Amibe minden apró titkodat és fontos tudnivalót feljegyezhetsz, legyen szó...
 2
 • Új
Elérhető
1 399 HUF
Izgő-mozgó, cuki kisállatok arcai mögé bújtak, a Topmodel márka legújabb szövegkiemelői. Ebben a csomagban most 4 különböző, rikító színűt találsz. Nadja a csomagolás elején látható, szupermenő topmodell is biztos ezeket a imádni való filcecskéket használja.
 2
 • Új
Elérhető
3 999 HUF
Ezzel a tolltartóval megmutathatod az osztálytársaidnak a suliban, hogy hiszel az őszinte, örök barátság tiszta erejében. Pont úgy, ahogy Candy és Talita. Kettő plusz egy titkos rekeszes, kettő darab cipzárral ellátott felnőttes tolltartó. Candy-vel és Talitaval, jégkrémmel, pálmafával és dinnyékkel díszítve az elején.
 2
 • Új
Elérhető
899 HUF
Pókemberes, 400 ml-es, műanyag kulacs lecsavarható kupakkal és felpattintható ivórésszel.  Ne feled, a legnagyobb hősök is megszomjaznak néha!
 2
 • Új
Elérhető
899 HUF
Nincs mese, ha az emberiség jövőjét, az-az a kisgyerekeket a szomjúság gyötri, akkor a Bosszúállók teljes csapata összefog, hogy elhozza nekik kedvenc innivalójukat. A piros mobilpoháron, helyett kapott Amerika Kapitány, Fekete özvegy, Hangya, Hulk, Vasember, Thor és Sólyomszem is. Ők mind bevetik a szuper erejüket, hogy időben kézhez kapják ebben a...
 2
 • Új
Elérhető
Mindenkinek

Emoji mobilpohár szívószállal - 460 ml

5996524065760
899 HUF
Ezzel a mobilpohárral, könnyedén túlélheted a nyári napok nagy melegét. Vidd magaddal bárhová kedvenc, hűtött italod. A lepattintható tetejének és a szívószálnak köszönhetően, nem kell félned, hogy kilöttyen, vagy leöntöd magad. S amellett, hogy oltja a szomjad, fel is dobja a kedved, ahogy az ezerarcú emojik szinte megelevenednek az oldalán.
 2
 • Új
Elérhető
1 699 HUF
Fehér Rohamosztagos páncéllal díszített, hengerformájú kulacs. Lecsavarható tetővel, felpattintható kupakkal és ivórésszel. Ideális iskola kezdő gyerekeknek. A benne lévő szívőszállnak köszönhetően, a lurkók anélkül ihatnak belőle, hogy leöntenék magukat.Nem hinnéd, de a Rohamosztagosok minden formában jól mutatnak!
1-15 / 983 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!