Playmobil

1929 óta a világ egyik legmeghatározóbb és legkedveltebb játékfigurája, számtalan alakban megjelent már, gyermekkorunkban öltöztetős katonának is hívtuk őket - Ez a Playmobil, Német minőségi játékfiguráival és készleteivel méltán népszerű kategória mindenkinek a galaxy játékboltban

 2
Elérhető
1 700 HUF
Messzi planétát fedez fel a bátor űrhajós és hűséges robotja! Kalandozz velük, ismerd meg a bolygót és lőj a fenyegető ellenségre a robot pöccintős kilövőjével!
 2
Elérhető
3 800 HUF
Siess, valahol bűcselekmény történt! Érjetek ti először a helyszínre! Tologasd, versenyezz vele, vagy oldj meg bűneseteket ezzel a vidám rendőrrel és Playmobil 1.2.3 rendőrautójával! Ugye tudod hogy kell szirénázni - no akkor rajta! NÉNÓ! NÉNÓ! Playmobil 1.2.3 rendőrautó, az építést és szerepjátékot kedvelő csöppségeknek!
 2
Elérhető
3 190 HUF
Emelkedj a magasba és tartsd onnan szemmel a rendet és óvd a biztonságot a Playmobil 1.2.3 rendőrhelikopterrel! A pörgethető rotoros, vidám kis helikopter pilótájával ki tudja milyen kalandok várnak rátok? Playmobil 1.2.3 rendőrhelikopter, az építést és szerepjátékot kedvelő csöppségeknek!
 2
Elérhető
11 800 HUF
Kapd el és dugd rács mögé a tolvajt a Playmobil 1.2.3 hordozható rendőrörsön! Nincs mit tagadnia az enyveskezűnek, egy zsák pénzzel menekült a motoros rendőröd elől! Na, a dutyiban majd lesz ideje kipihennie magát és elgondolkodni az életén! Playmobil 1.2.3 hordozható rendőrörs, az építést és szerepjátékot kedvelő csöppségeknek!
 2
Elérhető
1 520 HUF
Ennél nagyobb állat nem sétálgat a Playmobil 1.2.3 világában! Ez az elefánt és gondozónője helyet keres magának! Van állatkerted, vagy csak egy kuckód, ahol a lapátfülű, tömzsi lábú,  ormányos helyet találjon magának? Playmobil 1.2.3 elefánt és gondozónője, az építést és szerepjátékot kedvelő csöppségeknek!
 2
Elérhető
1 520 HUF
Hórihorgas látogatót fogadhatsz a Playmobil 1.2.3 zsiráf és állatgondozó szettel! Felügyelet nélkül nem maradhat egy egzotikus állat sem, így a magas zsiráfot is kíséri egy képzett állatgondozó! Vajon milyen kaland vár rájuk? Playmobil 1.2.3 zsiráf és állatgondozó, az építést és szerepjátékot kedvelő csöppségeknek!
 2
Elérhető
4 100 HUF
Remek móka a körhinta, ezt a Playmobil 1.2.3 világ gyerkőcei is tudják! Ültesd fel a gyerekeket és akár az anyukát is, aztán pörgesd meg a vidám, polipos körhintát! Pörög a hinta, pörög! Csak el ne szédüljenek az utasai! Playmobil 1.2.3 körhinta, az építést és szerepjátékot kedvelő csöppségeknek!
 2
Elérhető
3 450 HUF
A Playmobil 1.2.3 állatkertben veszélyes állatok is vannak, de csak kerítés mögött! Szinte egész nap a fa árnyékában lustálkodnak az oroszlánok, a figyelmüket csak gondozójuk keltheti fel, amikor megérkezik a napi husival! Dobd be az ínycsiklandó sonkát, hadd lakomázzanak! Playmobil 1.2.3 oroszlánkifutó, az építést és szerepjátékot kedvelő csöppségeknek!
 2
Elérhető
11 300 HUF
A Playmobil 1.2.3 állatkert kifutóján egy sziklán osztoznak a majmok és a pingvinek! A barlang a majmok kuckója és az övék a hinta is, de a pingvinek sem unatkoznak, vidáman siklanak a szikla tetejéről a lábához a csúszdán!Látogassátok meg őket és talán a gondozóbácsinak az etetésben is segíthettek! Playmobil 1.2.3 állatkert, az építést és szerepjátékot...
 2
Elérhető
Playmobil

Motocross versenyző - Playmobil 9357

4008789093578
1 350 HUF
Vagy-e olyan bátor, hogy cross motor nyeregbe pattanj és úgy süvíts az utcán és a pályán? Ha magad nem is, Playmobil versenyződ biztos belevág bármelyik motocross versenybe!
 2
Elérhető
1 350 HUF
A Playmobil szigetvilág partjain rengeteg láda és hordó köt ki! Van amelyik nem véletlenül... Csatlakozz a szemfüles kalózhoz, aki ezt a telepakolt kincsesládát találta! Vajon a ládát vagy fegyvereit vigye előbb búvóhelyére?
 2
Elérhető
Playmobil

Régészeti feltárás - Playmobil 9359

4008789093592
1 350 HUF
A Playmobil fáraók és császárok nyomába erednél! Mára már csak csontok és homok maradt utánnuk, de egy ügyes régésszel feltárást kezdhetsz a letűnt kor kincsei, használati tárgyai után!
Playmobil 1.2.3 sínelágazások - Playmobil 6918 Playmobil 1.2.3 sínelágazások - Playmobil 6918 2
Elérhető
2 190 HUF
Toldd ki mellékvágányra, vagy kis hurokba Playmobil 1.2.3 vonatodat! A készletben két elágazást találsz összekötő elemekkel, így izgalmasabbá teheted már meglévő vasúti pályádat! Az elemek a Playmobil 1.2.3 vasúti készletekkel kompatibilisek!
 2
Elérhető
20 700 HUF
Vár az izgalmas verseny, szállítsd hát a lovadat a helyszínre a csodás Porsche Macan GTS autóval! Csak kapcsold hozzá a trélert, vezesd fel a paripákat a rámpán, kapcsold be a világítást és már indulhatsz is! Vajon kié lesz a fantasztikus trófea?
 2
Elérhető
Playmobil

Mobil kutyakozmetika - Playmobil 9278

4008789092786
6 049 HUF
A kutyusok most bárhol megszépülhetnek a mobil kutyakozmetikának köszönhetően! Segíts be te is! Fürdesd meg jó alaposan a kutyust, majd nyírd meg szépen a bundáját, végül jöhet a szárítás! Ugye, milyen gyönyörű lett?
1-15 / 332 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!