Playmobil

1929 óta a világ egyik legmeghatározóbb és legkedveltebb játékfigurája, számtalan alakban megjelent már, gyermekkorunkban öltöztetős katonának is hívtuk őket - Ez a Playmobil, Német minőségi játékfiguráival és készleteivel méltán népszerű kategória mindenkinek a galaxy játékboltban

 2
 • Új
Elérhető
21 500 HUF
Nincs az a tűz amivel Playmobil city tűzoltósága ne lenne képes elbánni. Csatlakozz a csapathoz pattanjatok be a tűzoltóautóba és küzdjetek meg együtt a lángokkal. Vezényeld ki a járgányt oda ahol legnagyobb szükség van rá álljatok mindenre készen!
 2
 • Új
Elérhető
10 300 HUF
Ha egy veszélyes anyagokat szállító autót akarnak menteni, Playmobil city tűzoltósága a teleszkópos rakodót hívja segítségül, könnyű manőverezhetősége és hosszú teleszkópos karja lehetővé teszi, hogy kiemelje a gyúlékony anyagokat a tűz útjából. Ha nagy a baj vesd be te is a tűzoltósági teleszkópos rakodógépet!
 2
 • Új
Elérhető
5 550 HUF
Milyen csodálatos téli nap! A királyi pár, Finya hercegnő és Florin herceg egy romantikus utazást tesznek a lovas szánon! Pakolj nekik a piknikkosárba termoszt és csészét, valamint tedd a takarót a szánba, hogy kényelmesen utazhassanak!
 2
 • Új
Elérhető
4 300 HUF
Playmobil cityben tűzoltói, mindenre készen állnak, az igazán nagy tüzekhez a saját biztonságuk érdekében a tűzoltórobotot hívják segítségül. Ha igazán nagy a baj vesd be te is a tűzoltó robotot! 
 2
 • Új
Elérhető
7 600 HUF
Várd az ünnepeket a Playmobillal! Készítsd fel hősies tűzoltóidat a legerősebb építkezési tüzek elhárítására is. Minden ablak más kiegészítőt rejt! Nyiss ki egyet minden nap, így mire eljön a karácsony tűzoltóid készen fognak állni bármire.
 2
 • Új
Elérhető
7 600 HUF
Készülj fel a karácsonyi akcióra a Playmobillal! Míg várod az ünnepeket technikusaid minden nap újabb eszközöket gyártanak le az akcióhoz. Naponta nyiss fel egy ablakot és vegyél ki egy újabb eszközt így mire eljönnek az ünnepek te is készen állsz majd, hogy lecsapj a gonosz Dr. Drone-ra!
 2
 • Új
Elérhető
3 150 HUF
Playmobil Space csapata az egyik felderítés során talált egy rejtélyes kristályt. Denford már el is indult, hogy begyűjtse a kék ásványt. Csatlakozz hozzá és vigyétek vissza együtt az értékes kincset!
 2
 • Új
Elérhető
9 200 HUF
Florin herceg megérkezett a kristálykapuhoz, hogy meglátogassa a téli világban élő Finya hercegnőt! Segíts a szerelmeseknek egymásra találni! Csak tartsd a csuklódon lévő mágikus karkötőt a kapu bejáratán lévő nyíláshoz és máris feltárul előtted a téli világ! Sőt, ha megnyomod a kapu tetején lévő gombot, pompás kék színben kezd világítani!
 2
 • Új
Elérhető
Playmobil

Dicsőséges Főnix - Playmobil 9472

4008789094728
6 400 HUF
Ismerkedj meg a varázsló Sunniva-val, aki a szeretet erejével egyesítené a világot! Vele van hatalmas főnixmadara is, akinek a szárnyait drágakövekkel teheted még tökéletesebbé! Csak dugd a kulcsot a kincsesládába és máris feltárulnak a csodálatos díszek!
 2
 • Új
Elérhető
Playmobil

Yeti szánnal - Playmobil 9473

4008789094735
7 100 HUF
Rád vár a nagyszerű feladat, hogy végigvidd az értékes kristályokat és a királyfit a hatalmas jégmezőn! Csak pakolj fel a szánra és kezdődhet a nagy kaland! Útközben találkozhatsz a yeti-vel, aki világító lámpásával vezet végig a hóval borított tájon!
 2
 • Új
Elérhető
7 500 HUF
A Mars misszió veszélybe került. Aszteroidák árnyékolják be a vörös bolygó égboltját, ám a Playmobil Space csapata készen áll, fel is küldtek egy műholdat, hogy megvédje a Mars bázist. Csatlakozz az expedíció tagjaihoz és védjétek meg együtt a bázist!
 2
 • Új
Elérhető
21 400 HUF
Már csak az utolsó simítások vannak, hátra és a Playmobil Space csapata megkezdheti útját a mars felé. Csatlakozz te is a Mars misszióhoz és fedezd fel velük a vörös bolygót.
 2
 • Új
Elérhető
29 500 HUF
Ez a hatalmas tűzoltóállomás mindennel fel van szerelve, ami csak szükséges a tűzoltáshoz! Ha beérkezik egy vészhívás, nyomd meg a szirénát, hogy a tűzoltók lecsúszhassanak a rúdon! Míg a helikopter felszáll, ülj a vezérlőközponthoz, így utasításokkal is elláthatod a kollégákat! Így aztán egyszerű a lángok eloltása!
 2
 • Új
Elérhető
25 500 HUF
Ezt az állomást kifejezetten a mars misszióra fejlesztették ki, az lesz az űrhajósok otthona és műveleti központja a küldetés során. Akasha és Crawford már be is rendezkedett és neki is láttak a rejtélyes kék kristályok bevizsgálásának. Csatlakoz te is a Playmobil space csapatához és fedezzétek fel együtt a vörös bolygót.
1-15 / 282 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!