Playmobil

1929 óta a világ egyik legmeghatározóbb és legkedveltebb játékfigurája, számtalan alakban megjelent már, gyermekkorunkban öltöztetős katonának is hívtuk őket - Ez a Playmobil, Német minőségi játékfiguráival és készleteivel méltán népszerű kategória mindenkinek a galaxy játékboltban

 2
 • Új
Elérhető
Playmobil

Légpárnás kaland - Playmobil - 9435

4008789094353
8 100 HUF
Gyerünk! Pattanj be a kalandor és a kalóz mellé a légpárnás jármű. Indulj velük, felfedezni a veszélyes dinók élőhelyét. Tegyétek be a csónak elejébe a fontos felszereléseket, és csatold rá a hálót. Legyen az bármilyen víz, ez a jármű biztos, hogy eléri a partot az elemes vízalatti motorral. Aztán ha meg vannak az ősgyíkok, zsákoljátok be a tojásokat, és...
 2
 • Új
Elérhető
Playmobil

Iskolabusz - Playmobil 9419

4008789094193
8 100 HUF
Indulj kirándulásra Playmobil City iskolásaival! A narancssárga iskolabusz festése is egyértelmű!, sőt az sem gond, ha valamelyik gyerkőc kerekesszékes, mert a busz rámpával is fel van szerelve! A tanítónéni vezeti a buszt, a gyerekek pedig énekelnek! A busz teteje levehető, a rámpa pedig felcsukható!
 2
 • Új
Elérhető
8 100 HUF
A legkiválóbb rendőrök a tengeren is szolgálatot teljesítenek! Szállj fel ezzel a hatalmas hidroplánnal és közelítsd meg a szigetet, ahol talán a bűnözők rejtőznek! Ne felejtsd el magaddal vinni a fegyvereket és a kiegészítőket is!
 2
 • Új
Elérhető
Playmobil

Zene óra - Playmobil 9321

4008789093219
4 100 HUF
Ezek a szorgalmas diákok alig várják már a zene órát! Kísérd el őket a kedves tanárnőhöz, aki könnyedén megtanítja a gyerekeket szintetizátoron, hegedűn játszani, vagy éppen dobolni! Ugye, milyen jó móka?
 2
 • Új
Elérhető
7 200 HUF
Indul a galaktikus küzdelem! Segíts Genenek, a szuper géniusznak, hogy megállítsa az űrlényt abban, hogy a hajóján elszökjön a szupercellákkal. Szerencsétekre, a robotja is részt vesz a küzdelemben. Így már biztos a győzelem, de várj! Az űrhajó célba vett titeket és tüzel. Vajon ki tudtok térni a lövések elől és megállítani a tolvajt? Csak rajtad műlik mi...
 2
 • Új
Elérhető
Playmobil

Lovaskocsi - Playmobil 9390

4008789093905
2 150 HUF
Ez az aranyos kislány nagy utazásra készül! Fogd be a lovat a kocsi elé, segíts a kislánynak felülni, add fel a csomagját és már indulhat is az izgalmas utazás!
 2
 • Új
Elérhető
Playmobil

Motorcsónak motorral - Playmobil 9428

4008789094285
7 400 HUF
A tengerparti strandolást mivel is lehetne feldobni jobban, mint egy motorcsónakos túrával! Pattanjatok a kényelmes hajóba és a nyilt vízen próbáljátok ki a vízi síelést! A csomag részei strandoláshoz kapcsolódó kiegészítők és egy víz alatti motor is!
 2
 • Új
Elérhető
3 390 HUF
Az űrlények titokban készítik össze a cellákat a kocsiba. Segíts nekik, hogy még az előtt végezzenek, hogy rájuk találna a Super4-es. Vajon kiértek a rakománnyal a mentő csapat előtt?
 2
 • Új
Elérhető
3 900 HUF
Látogass el te is Csillámmal a Bölcs Tündér kisasszonyhoz. Rengeteget tanulhatok együtt a bűvös fortélyokról, praktikákról és a varázslásról. Nem csak elméleti de gyakorlati tudásra is szert tehettek az iskola pad mögött. Jöjjön az a csillámpor, vagy bájold el a tükröt, minden igéző szót kiolvashattok a varázslatok kézikönyvéből.
 2
 • Új
Elérhető
7 200 HUF
Számos izgalmas teremtménnyel futhatsz össze, ha Rubyval tartasz a kalandjai során. Itt van például ez a hatalmas Ogre. Vajon mit tennél, ha egy olyan szigetre keverednél, ahol csak ilyen monstrum lények élnek? Lepaktálnál az óriásokkal vagy inkább elcsennéd a vacsorájukat? Szerencsédre kalózkisasszony jól ismeri a szörnyeket, és ha valamiért nem tudna...
 2
 • Új
Elérhető
9 400 HUF
Quinn megőrült! Már nem csak magányos dínókat akar elkapni! Vérszemet kapott és el akarja szakítani mamájától a bébi Tricit! A Triceratops mama ugyan küzd, de mennyi esélye lehet a hálóvetős, de dárdákat is kilövő homokfutóval szemben? Segíts nekik!
 2
 • Új
Elérhető
12 300 HUF
Quinn nem aprózta el, mikor vadászokat szervezett a Roca-szigetre! Nem csak embereket, de gépeket és ketreceket is hozott magával! A befogott dínókat a mocsárjárós hajójával szállítatja el a szigetről! Szabadítsd ki a raptorokkal, mielőtt még elhagynák a partot!
 2
 • Új
Elérhető
9 400 HUF
Nick, Emma és Will számít rád, mentsétek meg együtt a Roca szigetén élő dinoszauruszokat! Tereld vissza az elkóborolt Stegosaurust a csordájához, mielőtt Quinn egyik vadásza rátalál! A kocsi daroját használhatod akadályok eltüntetésere vagy a makacs dínó ösztökélésére is!
 2
 • Új
Elérhető
3 100 HUF
Roca-szigetének dzsungele ősi titkot és dinoszauruszokat rejt! A gonosz Quinn vadásza motoron indul a dínók elfogására! A kisebb őshüllőket még ő is elkaphatja, most egy raptort szemelt ki magának! Kinek az oldalára állsz, a motorbiciklis vadászéra, vagy az éles fogú raptoréra!
 2
 • Új
Elérhető
8 100 HUF
A legendás Roca-sziget ősi titkot rejt, amit egyesek pénzre váltanának! A gonosz Quinn és vadászait nem a felfedezés hajtja, vadászni jöttek! Dinoszauruszokra! A felszerelt csapat ki is küldte a felderítő helikoptert, amivel pilótája fosztogatásba is kezdett! A Pterodactylok fészkéből akar elemelni tojásokat! Vajon a szárnyas őshüllő ezt szó nélkül hagyja?
1-15 / 320 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!